pawex8 06.04.07, 21:11 Jakiego dostawce inernetu polecacie w Zawierciu? Obecnie mam internet z cn.net i.....nie będę się wypowiadał... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: Internet w Zawierciu 07.04.07, 10:50 ja mam itcomp i jestem bardzo zadowolony, awarie jak sie zdarzą , to sa szybko usuwane , a śmiga spoko , tylko nie chca mi załozyć w Biurze regionalnym Oriflame , łobuzy jedne :) s17.bitefight.pl/c.php?uid=38302 Moja pasja - rękodzieło artystyczne www.roberti.pl www.impresja101.blox.pl Odpowiedz Link
usarmy Re: Internet w Zawierciu 07.04.07, 12:38 ITCOMP spoko!!! fajna obsluga,generalnie OK Odpowiedz Link
ania19610 Re: Internet w Zawierciu 07.04.07, 16:54 A zna ktoś firmę Marton. Ja mam od nich internet, ale mam jedno ALE i chciałabym zorientować się, czy inni użytkownicy są zadowoleni? Odpowiedz Link
pawex8 Re: Internet w Zawierciu 07.04.07, 17:10 Chyba jednak przejdę na Neostradę...;-) Odpowiedz Link
elena70 Ja mam od Martona 10.04.07, 11:09 i też mam pewne ale.... Chociaż muszę przyznać, że teraz po zmianie właściciela z Kamelotu na Marton dużo lepiej chodzi. Nie ma tak często awarii, transfer jak dla mnie jest OK. Odpowiedz Link
ania19610 Re: Ja mam od Martona 10.04.07, 13:35 U mnie jest tak samo jak było, chodzi o odbiór. Jednak Marton utrudnił korzystanie z jednej rzeczy. To, co zrobili było tak pośpieszne, że aż nie dopracowane! Wiesz może, czy znów zmienili adres, bo wiem, że mieli "wyprowadzić" się z Bankowej?! Ale moim zdaniem, coś jest nie tak. Wolałam Kamelot i troszkę dziwi mnie ta sprzedaż- nadal :-) Odpowiedz Link
mariunia Re: Internet w Zawierciu 20.04.07, 15:28 ja mam itcomp i nie nazekam na nich www.ogloszeniazawiercianskie.prv.pl Zapraszam Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Internet w Zawierciu 08.04.07, 01:13 Pawex ja tez korzystam z netu od Fajta, znaczy w Cn.necie. No cóż rewelacja to to nie jest... A możesz napisać co CI konkretnie nie pasuje w CN.? Chciałabym porównac/zobaczyć czy oboje mamy te same "klimaty" z siecią. ;)) Odpowiedz Link
sylwka25 Re: Internet w Zawierciu 08.04.07, 12:25 Też mam CN net. i nie pasuje mi w nim wszystko, począwszy od transferu, przerwach w działaniu, nie mówiąc o doproszeniu się o jakiekolwiek proste czynnosci serwisowe. ogólnie do d.py Odpowiedz Link
pawex8 Re: Internet w Zawierciu 08.04.07, 12:36 No właśnie...Trafnie to określiłaś ;-) Ja od maja przechodzę na Neostradę;) Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Internet w Zawierciu 11.04.07, 01:51 No i musze się zgodzić z o pinią o cn.necie, bo u mnie jest to samo. A dodatkowo blokuja za wirusy i taka "niespodzianka" spotkała mnie już 2 razy. Na szczęście jakoś udało mi się odwirusowac komp. choć bez stanowczej interwencji się nie obyło. ;/ sąsiad ma w It-kompie czy jak to się zwie [w Biedronce mają swoje biuro] i mówi, że net mu działa o wiele szybciej, nie narzeka, jest całodobowy serwis. Natomiast wczesniej był w cn.necie i jak ku zablokowali Internet, bo miał niby wirusy [to samo co u mnie], to tak się wkurzył, że kazał im odłączyc sieć i poszedł do ITkompa. ;)) A ile kosztuje neostrada? Jaki jest transfer? Odpowiedz Link
pawex8 Re: Internet w Zawierciu 11.04.07, 06:26 tu jest cennik: www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/internet/now_prom/603256?_p=603261 Odpowiedz Link
pawex8 Re: Internet w Zawierciu 17.04.07, 21:27 ehhh...neostrada 1024 to wypas w porównaniu do tego co miałem :-) Odpowiedz Link
thewickerman1 Re: Internet w Zawierciu 06.05.07, 10:37 Ja mam internet w sieci Marton. Ogólnie rzecz biorąc nie narzekam. Panowie z obsługi całkiem fajni. Bez żadnych fochów, szybko reagują na jakieś awarie. Odpowiedz Link
ania19610 Re: Internet w Zawierciu 06.05.07, 12:16 Ja też się zdziwiłam na plus. Ludzi z Kamelotu nie dało się uprosić o przyjazd, zawsze o kilka dni się spóźniali. Odpowiedz Link