Gość: Obywatel IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 10:53 Wymieniamy najwspanialsze ulice miasta. Ja rozpoczynam oczywiście od ulicy Sobieskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henryczek Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.com / 213.199.204.* 31.07.05, 11:39 mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:41 Senatorska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:24 Obywatelu popie..lo cie z ta sobieskiego ??Najpierw najezdzales na wszystkie inne ulice w miescie a teraz reklamujesz na sile Sobieskiego:/ Cos z glowka nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:55 Krakowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:34 Obywatelu Al - z główką jak najbardziej w porządku. Ja nie reklamuję na siły ulicy Jana III Sobieskiego , lecz stwierdzam fakt , iż jest to wspaniała arteria. Wkrótce na łamach forum upublikuję dokładne informacje na temat owej alei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:03 Lwowska-totalne zaskoczenie w stosunku co do podłoża owej ulicy.Jeśli ktoś lubi klimaty Reymontowskich "chłopów" to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:47 Mokra ...... dyżury z kosami pełnimy tam codziennie od 23 do 5 rano!!! Zapraszamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:43 Obywatelu : henryczek - co ciekawego jest na ulicy Małej? Obywatelu Czesiek - sam swoim postem zasugerowałeś że okolice ulicy Mokrej , Małej , Krakowskiej to zbiorowisko kryminalistów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiu Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:39 i to jest właśnie piękne :))) Byłem kiedyś na małej i sobie robiłem fotki ....... to była niedziela ....... na całej ulicy był jeden facet ...... ale za to z jaką śliczną buzią :))) Te ulice mają duszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:16 Owszem drogi Czesiu zgadzam się z Tobą , iż te ulice mają duszę ( takie przedwojenne klimaty ) - niestety mieszkańcy owych terenów swoim zachowaniem przypominających zachowanie jaskiniowców psują wizerunek owych dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiu Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:31 Dokładnie .... klimat tych stron to jest to ....... tylko bez meneli :))) Jakby to było odremontowane ..... knajpki ....... starówka byłaby jak trzeba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.icis.pcz.pl 02.08.05, 12:11 Wsydzilbys sie swojej nienawisci do innych ludzi. Mnie zawsze dziwi ze w Polsce gdzie prawie wszyscy sa chrzescijanami jest tylu osobnikow nienawidzacych innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:37 Otóż to obywatelu Czesiu otóż to. Takiej meliny jak tam to w całym nigdzie indziej w mieście nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: 62.212.180.* 02.08.05, 20:09 ul. Mehoffera - super- mam prawie wies w srodku miasta!!! A przez 11 lat mieszkalam na ul. Sobieskiego- tez fajnie,ale juz bym nie zamienila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Najwspanialsze ulice miasta IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:24 Drodzy obywatele - jak sami widzicie jednak ulica Sobieskiego to wspaniałe miejsce ( jak twierdzi Asia ). Odpowiedz Link Zgłoś