Dodaj do ulubionych

Nabór do pracy w policji

10.08.05, 19:59
"Są to zarówno absolwenci wyższych uczelni, jak i tegoroczni maturzyści."
Hmmm... Po studiach tak, ale po maturze?? chyba podnosimy poziom funkcjonariuszy... Sorry, ale nie maja szans, poza tym w przypadku mężczyzn oznacza to nieuregulowana słuzbe wojskowa, a to jeden z wymogów, o których nie poinformowała gazeta wyborcza... Jesli ktos ma uregulowane wczesniej wojsko to znaczy, że ma załatwione po znajomości albo ostro symulował...A to w obu przypadkach oznacza, ze nie ma kategorii "A", co go praktycznie dyskwalifikuje... Na koniec dodajmy wymóg wzrostu dla panów 175 cm, a pań 170 cm (tu nie pamietam dokładnie), który jest BARDZO rygorystycznie przestrzegany...
Podsumowując - praca bedzie rzeczywiście dla NAJLEPSZYCH, a nie nalezy spodziewac sie kokosów...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pero Re: Nabór do pracy w policji IP: *.realestate.net.pl 10.08.05, 20:13
      A co z kryteriami wiekowymi? Wzrost, wykształcenie, uregulowany "stosunek" z
      tym nie mam problemów jedyny dylemat to wiek - 33lata. Czy ktoś posiada
      informacje dotyczące tego wymogu.Pozdrawiam !!!
      • ulisses_czwa Re: Nabór do pracy w policji 10.08.05, 21:25
        Szczerze mówiąc, to nie wiem, ale im młodszy kandydat tym lepiej... Myslę, że biorąc 24 latka o takich samych predyspozycjach, umiejetnościach (wykształcenie), uregulowana słuzba wojskowa itd. to stwierdze z przykrością, ze stoisz na straconej pozycji... ale to tylko teoria...
        Pozdrawiam
      • Gość: zmianowy Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:19
        Ważny temat, bo po przewietrzeniu tych wolnych etatów będzie jeszcze więcej.
    • Gość: Wykształcony Re: Nabór do pracy w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:46
      SZUKAJĄ NAJLEPSZYCH I BIORĄ LUDZI TYLKO Z MATURĄ??? I TAKI NABÓR MA PODNIEŚĆ
      PRESTIŻ POLICJI W POLSCE??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,
      SORRY, ALE TROCHĘ W ZŁYM KIERUNKU TA REKRUTACJA ZMIERZA. DLA LUDZI
      WYKSZTAŁCONYCH I ZNAJĄCYCH JĘZYKI OBCE RYWALIZACJA Z "MATURZYSTAMI" JEST
      TOTALNIE UPOKARZAJĄCA! TO TYLKO W TYM KRAJU JEST MOŻLIWE! A JUŻ SZCZYTEM
      NONSENSU JEST DZIELENIE PUNKTAMI - NP. CI Z MATURĄ MAJĄ PUNKTY ZA WARUNKI
      FIZYCZNE (WZROST), A CI Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM - NIE MAJĄ! TOTALNA
      GROTESKA !!!
      • Gość: Menel Re: Nabór do pracy w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:42
        Czyli te wszytskie papierki(zdjecia,CV) mozna skladac do "Trojkata"?I mam
        pytanie-jaka jest minimalna placa w Policji?Cos kolo 800-900 zl?
    • Gość: ktoś Re: Nabór do pracy w policji IP: *.czest.enion.pl 22.02.07, 12:15
      przeszedłem kolejno etapy: test z wiedzy ogolnej, test ze sprawności
      fizycznej, az dobrnałem do psychotestów :/ i tutaj choc Ci sie wydaje, ze cos
      soba reprezentujesz to nie oznacza, ze przejdziesz ten TEST, slyszalem ze
      odrzucaja kogo chcą, wtedy nie uwierzylem, ale jak nie zdalem to juz wiem -
      "nie dasz nie zdajesz" proste jak drut !!! nie pomoglo ponad 180 cm wzrostu
      bardzo sprawny fizycznie, dwa fakultety i marzenie o pracy policjanta,
      przynajmniej nie tutaj, nie w naszym kraju :/
      • krzepice.city Re: Nabór do pracy w policji 22.02.07, 12:29
        test wiedzy ogolnej z 62 kandydatów zostało nas 12
        test sprawności fizycznej przeszedłem ja i panienka która "wynajmowała" hale w
        ośrodku policyjnym (swojak?)
        test multitest psychologiczny - ok tu z kolei okazało się ze mam ja "swojaka"
        dr. prowadził wykłady na mojej uczelni

ale skierowano mnie do szkoły w Pile ;/
        przyjechałem a tam
        nuda i smród, a o 19 w soboty hula wiatr
        pomyślałem szkoda tracić czas
        i całe szczęście nie zostałem krawężnikowym z 1200 zł. pensją :)
        za 2 tygodnie wylatuje (na zmywak) do UK, w 2 miesiące zarobie co tutaj w 8 :)
        pozdrawiam milicję obywatelską
        • krzepice.city Re: Nabór do pracy w policji 22.02.07, 12:30
          errata ;-)
          dr bez krpoki - wstawiłem ją z rozpędu
        • Gość: Eryk XI Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:38
          krzepice.city napisał:

> test wiedzy ogolnej z 62 kandydatów zostało nas 12
          > test sprawności fizycznej przeszedłem ja i panienka która "wynajmowała" hale w
          > ośrodku policyjnym (swojak?)
          > test multitest psychologiczny - ok tu z kolei okazało się ze mam ja "swojaka"
          > dr. prowadził wykłady na mojej uczelni
          >
          > ale skierowano mnie do szkoły w Pile ;/
          > przyjechałem a tam
          > nuda i smród, a o 19 w soboty hula wiatr
          > pomyślałem szkoda tracić czas
          > i całe szczęście nie zostałem krawężnikowym z 1200 zł. pensją :)
          > za 2 tygodnie wylatuje (na zmywak) do UK, w 2 miesiące zarobie co tutaj w 8 :)
          > pozdrawiam milicję obywatelską

I tu "krzepice.city" masz w pełni rację. Życzę Ci wszystkiego najlepszego,
          tylko nie rób głupstw - zgarnij kasę i WRACAJ , bo nie będzie wkrótce z kim
          zrobić tu w tym kraju porządku.
          Pewnie spotkałeś się już w swoim krótkim życiu z MAFIĄ.
          Pomocy, bo ogólnie na Policję to obecnie jeszcze nie ma co liczyć.
        • Gość: Minister Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:44
          Wiek nie ma znaczenia, oczywiście dla niektórych osób ustawionych, mających
          plecy, protegowanych przez MAFIĘ.
          Pożyjesz to się przekonasz, lecz Twoje latka upłyną i nie zmieścisz się już
          w "zwykłym max." terminie wiekowym do 35 lat.
          Powodzenia - nie bądź wazeliną, a i uważaj na wazelinę policyjną.
          • Gość: ktoś Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:27
            Łapówkarze w Policji mile widziani !

To reklama czy stwierdzenie ?
            • Gość: Eryk XI Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:07
              Jeśli chodzi o wiek to jak widać w życiu nie stanowi on kategorycznej bariery.
              Jest dla Ciebie stanowisko w Policji to bez względu na wiek przy akceptacji np.
              partyjnych pis-dolnych lub górnych masz posadkę i gwizdasz na wszystko i
              wszystkich melodyjkę " Hi PiS on Police "
        • Gość: bushido Re: Nabór do pracy w policji IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.07, 10:19
          ZA 1200 zł/ szkoda życia i zdrowia, lepiej można zarobić w bardziej godziwy
          sposób a niżeli <lizanie krawężnika>
          • Gość: xx Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 15:56
            A dojdziesz do wprawy lub założysz "firmę" z MAFIĄ to będziesz żył jak gość.
    • Gość: Janusz P. Re: Nabór do pracy w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:23
      ulisses_czwa napisał:
      > Podsumowując - praca bedzie rzeczywiście dla NAJLEPSZYCH, a nie nalezy
      spodziewac sie kokosów...

chyba, że kokosy otrzymane z rąk mafijnych !!!
      W polskiej Policji istnieje mafia. Są w niej ludzie MAFII !!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka