Gość: mc IP: *.zim.pcz.czest.pl 20.09.05, 10:51 Nurtuje mnie jeden problem: Gdzie w Częstochowie fachowo zakładają gaz do samochodów. Czekam na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBC Re: Auto na gaz IP: *.hcz.com.pl 20.09.05, 12:08 W Częstochowie to chyba nigdzie. Ja zakładałem w Gorzelni k/Częstochowy, trochę czekałem ale jest SUPER. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Auto na gaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:32 A ile kosztje założenie gazu do Xsary??? Odpowiedz Link Zgłoś
ssmyk Re: Auto na gaz 20.09.05, 13:01 w kusiętach zakłada fachowo oraz tanio. Serwis równiez jest rzetelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Auto na gaz IP: *.orange.pl 20.09.05, 15:58 Odradzam Kusięta. Słyszałem o bardzo niefachowym montażu i późniejszych kłopotach. Eliasz z Gorzelni mi kiedyś montował instalke ale obecnie bardzo sie ceni a jakość sie pogorszyła (jedzie na renomie). Polecam gościa na Festynowej w Gnaszynie. Fachowo mi zrobił sekwencje i dużo taniej niż Eliasz (1000 zł różnicy to chyba coś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: Auto na gaz IP: *.org / *.cn.com.pl 20.09.05, 17:41 Polecam dwie firmy robili znajomi i nie narzekaja Po pierwsze zakład na ul. Glebowej (nazwy firmy nie amietam) Po drugie warstat mieszczacy sie przy serwisie Fiata na ul. Hutników. Natomiast co do Eliasza z Gorzelni to ja robiłem u niego Seicento i nie mialem powodów do narzekania - fakt nie jest tani ale jak to sie mowi dziala tu prawo popytu i podazy. Odpowiedz Link Zgłoś