Dodaj do ulubionych

Parę słów o nas...

02.02.06, 18:34
W tym wątku mozna sie przedstawic, zebysmy sie lepiej poznaly.
Oczywiscie jesli zechcecie choc troszke sie ujawnic :-)
Obserwuj wątek
    • e_rubi Re: Parę słów o nas... 02.02.06, 18:39
      Jestem Ewelina, mam 27 lat i mieszkam sobie w Zywcu. Z mezem, coreczka i
      kotem :-)
      W kwietniu zeszlego roku urodzilam swoje pierwsze (a mam nadzieje, ze nie
      jedyne) dziecko - Zośkę, ktora wlasnie pare dni temu skonczyla 9 miesiecy.
      Mamy rodzinna firme i obecnie pracuje tylko troszke, wiekszosc czasu zajmuje
      wychowywaniem Malej i domem.
      • agi50 Re: Parę słów o nas... 22.03.06, 07:09
        witam!
        Przypadkiem trafiłam na Wasze forum. Mam na imię Kasia, 30 lat i mieszkam w
        Żywcu (Ewelina liczę na spotkanie :-)). 15grudnia 2005 r. urodziłam bliźnięta -
        Marcinka i Natalkę. Z zawodu jestem pedagogiem.
        W zasadzie to już na początku mam wielką prośbę do mam z Bielska - Białej czy
        możecie mi polecić dobrego okulistę w Waszym mieście-może być prywatnie chodzi
        mi o skonsultowanie wzroku dzieciaków.
        Dużka buska dla wszystkich mamuś i dzieciaczków (mam nadzieje, że ktoś odpisze)
        • magles28 Re: Parę słów o nas... 22.03.06, 12:21
          cześc,
          ja polecam ogólnie centrum pediatryczne przy ul. cyniarskiej. Mają tam
          okulistów ale trzeba troche czekać.
          Jeżeli musisz iść z dzieciakami już, to na ul.Wiśniowej jest OkulMed czy jakoś
          tak. Ja tam byłam z moją Julką ale nie byłam szczególnie zadowolona.
          Moja Juleczka też jest z 15 grudnia. A gdzie rodziłas. Ja w Wojewódzkim i
          pamiętam jak położna mi mówiła że w sali obok rodzą się bliźniaki.
          • agi50 Re: Parę słów o nas... 23.03.06, 14:00
            magles28- to na 100% były moje bliźniaki :-)ciekawe czy się gdzieś mijałyśmy na
            korytarzu, bo ja na trakcie bylam od 10 rano do 17:30. Potem dopiero zabrali
            mnie na cięcie.W sumie załatwilam dzieciakom wizytę u prof. Gierek w Katowicach
            już w poniedziałek rano i to na fundusz!
            • magles28 Re: Parę słów o nas... 23.03.06, 17:35
              Ja na porodówce byłam tak od 8 rano do gdzieś 20, więc musiałyśmy sie mijać. W
              której salce rodziłaś? Leżałam jescze tydzień przed porodem na patologii ciązy.
              • agi50 Re: Parę słów o nas... 23.03.06, 20:50
                Leżałam w ostatniej sali na trakcie, a rodziłam w sali operacyjnej bo miałam
                cesarskie cięcie. Mój mąż chyba słyszał jak rodziłaś :-)Może kojarzysz bo ja na
                patologii spędziłam 3 tygodnie - łaził po korytarzu taki wielki brzuch w
                niebieskim szlafroku w chmurki :-)trudno mnie było nie zauważyć. Na sali ze mną
                leżała też druga dziewczyna z bliźniakami.
                • magles28 Re: Parę słów o nas... 24.03.06, 09:25
                  Tak, kojarze 2 dziewczyny z bliźniakami. Jedna miała długie brazowe wlosy a
                  druga blond jak sie nie myle. Twój mąż mógł mnie słyszeć bo sie strasznie
                  darłam podczas porodu szczególnie pod koniec;-)
                  • agi50 Re: Parę słów o nas... 24.03.06, 12:20
                    no to ja jestem tą blondynką :-) miło, że napisałaś iż kojarzysz kolor moich
                    włosów, a nie wielkość brzucha.
                    A reakcja mojego męża była taka - ale się kobitka męczY, aż się chce Jej
                    pomóc :-)
                    Gabrysia też urodziła, ale 1 stycznia 2006 dłużej nie wytrzymała już :)
                    ciekawe czy ja Ciebie kojarzę... fajnie jest mieć dzieci równoletnie. Może
                    poklikamy na gg?Podam Ci swój nr - 3553578
    • luciii Re: Parę słów o nas... 02.02.06, 20:27
      jest mi bardzo miło dołączyć do Bielskich mamulek :))
      Lusi, 31 lat, artysta plastyk i nieopoprawna optymistka [chwilowo panikara do
      potęgi, z powodu ciąży :P]
      mieszkam sobie koło Szczyrku [od 14 lat] i jestem po uszy zakochana w górach! :)
      obecnie na L4 [10tc :D]
      mam córeczkę - zwariowaną dziewięciolatkę :)
      potulnego męża i najdłuższego psa na świecie z żywieckiej hodowli ;P

pozdrowionka :)
    • lechickachata Re: Parę słów o nas... 03.02.06, 19:40
      Hej!
      Gosia, żona Grzesia, mama Michaliny (14.05.2005).
      Jesteśmy rodziną muzyków i tak się właśnie zastanawiamy jak to z następnym
      pokoleniem będzie... 2 dni temu posadziłam małą do pianina i ze zdziwieniem
      stwierdziłam, że lewa ręka jest już prawidłowo pianistycznie ułożona, a prawa
      niewiele gorzej. CO TO BĘDZIE?!!!
    • anek26 Re: Parę słów o nas... 03.02.06, 20:25
      Witam wszystkie bielskie mamusie :)
      Nazywam się Ania, pochodzę z bielska, a wyemigrowałam za mężem w okolice :)
      Jestem nauczycielem, pracuje w jednej z bielskich szkół.
      Jestem mamą Oleńki, małego łotra, który w kwietniu skończy 3 latka :)

buziaki dla wszystkich :)
      • rybkaisia Re: Parę słów o nas... 03.02.06, 23:15
        Hej,
        Mam 28 lat i jestem mamą Weroniki, która urodziła się 13.09.2003 i jak na razie
        jest jedynaczką:)) Mieszkamy w Bielsku.
    • kaaari Re: Parę słów o nas... 04.02.06, 08:07
      Hej
      Mam na imię Karina, mam 3,5 roczną córeczkę Julię
      i synka Aksela który przyszedł na świat 5 dni temu ;)
      Mieszkam w Bielsku.
      Z zawodu jestem technikiem żywienia zbiorowego,
      ale pracuję w jednym z bielskich marketów.
      Moim hobby są wszelkie prace manualne,
      a największą frajdę sprawia mi szycie ubrań dla mojej rodzinki.

Pozdrawiam.
    • kiniabb Re: Parę słów o nas... 05.02.06, 15:31
      To ja tutaj chyba najmłodszą mamusią będe ;)
      Mam na imie Kinga,mam 21 lat a w marcu przyjdzie na świat nasza dzidzia tzn.moja
      i obecnie mojego chłopaka a przyszłego męża.
      Mieszkam w BB.
      Pozdrowionka :)
    • iwia Re: Parę słów o nas... 07.02.06, 17:02
      Witajcie!
      Jestem mamą prawie już rocznego Synka i mieszkam w Bielsku, od niespełna 3 lat.
      Przeprowadzka okazała się jednak nie najlepszym pomusłem z uwagi na brak
      znajomych.
      • kiniabb Re: Parę słów o nas... 08.02.06, 09:09
        Witaj iwia w bielsku :)
        A gdzie dokładnie mieszkasz?Kiedyś na wiosne jak będzie cieplutko można by było
        się spotkać i poznać.Jakoś razniej by było ;)
        Pozdrawiam
        • iwia Re: Parę słów o nas... 08.02.06, 14:13
          Witaj!
          Jak miło,że napisałaś. Miszkam na Złotych Łanach. Oczywiście chętnie się
          spotkam. A jak się czujesz, bo już niedługo zostaniesz Mamą :) Pewnie nie
          możesz się już doczekać. Ja też rodziłam w tym samym czasie, pod koniec lutego.
          • kiniabb Re: Parę słów o nas... 08.02.06, 21:36
            Też mieszkam na złotych ;)
            Nio nie moge się juz dzidzi doczekać ale jużbym chciała sie"rozspypać" ;)
            Bo czasami cieżko mi się przewraca albo wstaje bo dzidzia napiera w dół i boli z
            tego powodu.Ale byle do wiosny bo termin na ok.22 marca a zobaczymy co mi na usg
            powie;)
            Pozdrowionka
      • magda_bb1 Re: Parę słów o nas...do Iwia 09.02.06, 07:39
        Iwia - Bielsko to fajne miasto więc popieram Kingę - jak się zrobi cieplutko
        można razem pospacerować - dzieci się też ucieszą ( jak już bedą na świecie jak
        np. moje ) :-)
        • iwia Re: Parę słów o nas...do Iwia 09.02.06, 09:18
          Witaj
        • iwia Re: Parę słów o nas...do Iwia 09.02.06, 09:23
          Witaj!
          Wiem, wiem, Bielsko jest super, dlatego się tutaj przeprowadziłam. Wiesz,
          jednak wszyscy moi znajomi zostali w moim rodzinnym mieście, kilkanaście
          kilometrów stąd. Dlatego czuję się tutaj zupełnie sama. Siedzę cały dzień z
          Maluszkiem w domu, mąż cały dzień w pracy i jest smutno. Ale cieszę się, że
          natrafiłam na to forum i na Was. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie z
          Bielska i okolic. I nie mogę doczekać się już spotkania.
    • magda_bb1 Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 07:34
      Cześć! Tu Magda, mam 30 lat i jestem w 29 tc - moje pierwsze dziecko - synek
      Filipek :-) Mieszkam w B-B, ale pracuję w Katowicach wiec powoli te jazdy B-B -
      Katowice zaczynają mnie męczyć ale dopóki mieszczę się za kierownicą jest ok :-)
      • lechickachata Re: Parę słów o nas... - Magdo 09.02.06, 09:43
        Hej Magdo!
        Ja całą ciążę jeździłam do pracy do Krakowa, więc znam klimaty. Na szczęście
        miałam kierowcę, bo z brzuszkiem nie chciałam prowadzić.
        Pozdrawiam!
        Gosia

src="<a
        href="lilypie.com/pic/060206/0X0K.jpg""
        target="_blank">lilypie.com/pic/060206/0X0K.jpg"</a> alt="Lilypie Baby Pic"
        width="85" height="80" border="0"
    • figa417 Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 10:47
      Witam,
      wieki temu zagladalam na watek ciezarowki z B-B i okolic. bylam wtedy w srednio
      zaawansowanej ciazy. od czasu do czasu sprawdzam czy watek dalej "zyje" a tu
      prosze taki rozkwit. Skoro załozyłyście nowe forum postanowilam sie ujawnic a
      nie bezczelnie czytac:)
      mam 27 lat, mieszkam na beskidzkim, sprowadzilam sie do B-B z mezem z krakowa i
      na nadmiar znajomych tutaj tez nie moge narzekac:)
      6 lipca 2005 przyszedl na swiat Szymon, prawie 2 tyg po terminie. rodzilam w
      wojewodzkim. Szym
      juz skonczyl 7 miesiecy, cudny chlopak:)
      pozdrawiam
      emilia
    • ninaa7 Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 11:15
      Cześć wszystkim! Jestem Ania, mam 24 lata i jestem w 12t.c. podobnie jak ty iwia
      siedze w domu, mąż pracuje a ja sie strasznie nudze :( niestety lekarz kazał mi
      sie oszczędzać i uważać wiec z wielu rzeczy musiałam zrezygnowac. Uważam że z
      tym spotkaniem to fajny pomysł.
      • iwia Re: Parę słów o nas...do Ninaa7 09.02.06, 20:13
        Witaj!
        Kiedy byłam w ciąży, od ok. 4 miesiąca też siedziałam w domu, było mi też
        czasem nudno, ale teraz wiem,że był to jeden z najpiękniejszych okresów. Mogłam
        się wyspać, wypocząć, zadbać o siebie, chodzić na basen, jogę, itp. Teraz
        niestety się wszystko skończyło. To jest niepowtarzalny okres, oczekujesz
        Dzidziusia i możesz spokojnie Go oczekiwać. Wykorzystaj ten czas jak najlepiej,
        bo później będą nieprzespane noce i ograniczona swoboda.
        • ninaa7 Re: Parę słów o nas...do iwia 09.02.06, 21:00
          masz racje przez ten czas wolny moge odpoczywac i zadbac o siebie i dla tego mam
          pytanie wspomniałas o jodze czy chodziłas na nią w bielsku bo jak narazie nie
          moge znaleźć żadnych ćwiczeń dla ciężaróweczek w żadnym klubie a chciałabym sie
          troche poruszać.
          • iwia Re: Parę słów o nas...do ninaa7 10.02.06, 09:05
            Na jogę chodziłam do 2 miesiąca ciąży, później ćwiczyłam z książką w domu.
            Polecam Ci "Joga na czas ciąży" Wendy Teasdill. Otwórz maila gazetowego
    • kaaari a może jest ktoś z okolic dworca??? 09.02.06, 12:00
      Rok temu kupiliśmy mieszkanie na Słowackiego (V liceum ogólnokształcące)
      nie mam tu żadnych znajomych, bo wszyscy "zostali" na Karpackim
      trochę mi się nudzi ( mimo że ma dwójkę dzieci) bo M w pracy
      no ale z dzieciakami nie można poplotkować przy herbatce
      a troche nie na rękę jest "jeżdzić" na spacer
      przez pół miasta żeby się z kimś spotkać
      • e_rubi Mieszkasz w V LO? 10.02.06, 12:44
        Tam z tylu?
        To moje liceum (ukochaaaane) a tam z tylu tez mieszkalam rok jak chodzilam do
        szkoly, ze starsza kuzynka wynajmowalysmy tam kawalerke)
        • kaaari Re: Mieszkasz w V LO? 10.02.06, 13:31
          Dokładnie w tym samym budynku co liceum
          (w tej części co należy do spółdzielni mieszkaniowej)
      • rioter1 Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 10:12
        hej
        mieszkam na rogu piastowskiej z sobieskiego -15-20 min do dworca.
        mam na imię Justyna i jestem mamą 4 miesięcznej Oliwki. W Bielsku mieszkam
        zaledwie 2 lata i narzekam na brak ploteczek. Na spacerki chodzimy we dwie z
        moja kruszynką wiec chętnie powiększymy grono spacerowiczów.
        pozdrawiam
        • lotos.flower Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 11:35
          jakże sie cieszę :)))))
          ja koło dworca mieszkam dopiero 1,5 roku stąd brak koleżanek
          jak sie tylko cieplej zrobi to sie umówimy na spacerek :)
          • rioter1 Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 15:35
            bardzo chętnie,
            mam nadzieję że już niedługo sie wypogodzi , no bo w koncu czerwiec.
            mam nadzeję że będziemy w kontakcie:)
            chociażby przez gg
            pozdrawiam
            • lotos.flower Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 16:02
              no moje GG w sygnaturce, jakby co to pisz :)))
              • rioter1 Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 18:05
                ok. niech tylko sie troche rozpogodzi. Bo najważniejsze żeby nie padało
                a to moj numer gg 5666307.
    • barbs Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 16:08
      Hejka,
      Melduje się Barbs. Mało piszę bo czasu brak ale podczytuję:) Moje chłopaki
      zdrowe, Korni 02 lutego skończył 7 miesięcy, waży 8600, mierzy ponad 70 cm i
      szczerzy w uśmiechu 5 zębów - pierwsze dolne dwójki wyszły mu jak miał
      niespełna 4 miesiące.. Mało radosne dla mamy karmiącej piersią ;) Kompletnie
      nie bierze się do siadania, za to bardzo sprawnie pełza po całym mieszkaniu i
      zabiera się do stawania na nóżki. Starszak Iwo bywa nieznośny (zbliżamy się do
      3 urodzin - maj - ale bunt 2-latka trwa), ale w sumie jest bardzo kochany :).
      Na razie tyle,
      Pozdrowionka dla wszystkich
      Basia
    • kiniabb Spotkanie 10.02.06, 08:31
      Fajnie że nas sietroche uzbierało ;)
      Razem jest razniej
      No to na wiosne jak będzie cieplutko można się gdzies umówić :)
      Jedne z wózeczkami tak jak ja a inne jeszcze z bobasami w brzuszku :)
      Pozdrawiam cieplutko
      • aiowa Re: Spotkanie 10.02.06, 12:08
        to teraz ja:
        mam 21 lat i jestem w 29 tc :) ja obecnie leniuchuje w domciu a mezus pracuje:)
        Mieszkamy w BB :) To nasza 2 ciaza ... 1 niestety zle sie skonczyla i nasze
        malenstwo opuscilo nas w 8 tc:( Teraz jestesmy bardzo dobrej mysli!!!

Co do spotkania to fajny pomysl!ja siedze w domciu bo mezus nie pozwala mi
        samej chodzic bo jakas nie poradna jestem:( no ale co sie dziwic:( pozatym jest
        zimno...ale jak zrobis ie cieplej to byloby super :)
      • kiniabb Re: Spotkanie....do aiowa 10.02.06, 13:11
        Witaj ;)
        Jesteś w tym samych wieku co ja :) No a dokładniej 30 marca bede miała 21
        Współczuje co do 1 ciąży ale teraz trzymam kciuki zeby wszystko było oki i żeby
        dzidza przyszła szczęśliwie na świat :)
        A gdzie chodzisz do ginka?
        Bo ja na Dąbrowskiego do dr. Kastelik
        Pozdrawiam
      • czechowiczanka Re: Spotkanie 31.03.08, 15:10
        Czekam na spotkanie.Chętnie do was dołączę.
    • madida Re: Parę słów o nas... 10.02.06, 12:37
      Cześć

Mam na imię Magda i w sierpniu stuknie mi 30 latek. Zaczęłam 16t mojej
      pierwszej ciąży i póki co czuję się świetnie.Oby tak do końca. Mieszkam w
      Bielsku.
      Lubię ciepełko więc z utęskinieniem czekam na wiosnę.
      Pozdrawiam

Magda
      • magda_bb1 Re: Parę słów o nas...do madida 13.02.06, 07:43
        Cześć Magdo! Ja też jestem Magda, w kwietniu stuknie mi 30, ale jestem już w 30
        tc i narazie póki co jest wszystko ok. Oczywiście mieszkam w B-B. Tak jak Ty
        czekam na wiosne bo dla mnie zima to prawie jak czas "hibernacji" -
        przeczekać :-))).
        Ja już odliczam do konca ciąży i chciałabym już żeby mój Filipek wyszedł z tego
        brzucha :-)
        Gdzie chodzisz do lekarza? jesteś zadowolona?
        pzdr
        Magda
    • renatanikiel Re: Parę słów o nas... 10.02.06, 20:49
      Witam, od 8 miesiecy jestem szczęśliwą mamą super chłopaczka. Mieszkamy w
      Jaworzu i bardzo sie cieszymy, zę powstał tutaj taki wątek. Pozdrawiamy gorąco
      wszystkie mamy. Coś wiecej o nas znajdziecie na naszej stronie
      htt://www.danielus.smyki.pl.
      Pozdrawiamy gorąco, Renia i danielek
    • ewa1w Re: Parę słów o nas... 10.02.06, 21:07
      Cieszę się,że Was znalazłam.Do Bielska przeprowadziłam się 1,5 roku temu,moja
      córeczka ma rok i miesiąc.Bardzo brakuje mi babskiego towarzystwa-na razie nie
      pracuję i niewielu mam tu znajomych.Jest swietnie być z dzieckiem w domu,ale
      czasami jestem bardzo samotna.Będzie mi bardzo miło,jesli ktoś odezwie się do
      mnie.Pozdrawiam wszystkie mamusie.Ewa
      • kiniabb No no ;) coraz nas więcej 10.02.06, 21:50
        I fajnie :)
        Trzeba będzie kiedyś zorganizować jakieś spotkanko jednak ;)
        Pozdrawiam
        • e_rubi Re: No no ;) coraz nas więcej 11.02.06, 10:37
          tak tak, spotkanko jak najbardziej
          jak tylko sie troche ociepli
          chetnie dojade z Zywca :-)
          a dzis wlasnie jedziemy z Gosia (lechickachata) na spotkanie z naszego drugiego
          forum Maj 2005 :-)
      • renik77 Re: Parę słów o nas... 11.02.06, 14:43
        Witaj Ewo, podobnie jak Ty siedzę zmaluchemw domku i doskonale Cię rozumiem. My
        mieszkamy niedaleko Bielska w Jaworzu - są tu super tereny na spacerki wiec
        może na wiosnę (oby się zrobiła jaknajszybciej) zgadamy się na jakiś wspólny
        spacerek. Mój sym dzisiaj kończy 8 miesiecy. Fajny z niego szkrab. Zapraszam na
        naszą stronkę. Jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej. Znalazłam to forum
        wczoraj więc jak na razie średnio się tu orientuję,ale mam nadzieję,że zostanę
        na dobre.
        • ewa1w Re: Parę słów o nas... 12.02.06, 22:23
          Cześć Reniu,miło Cię poznać,z przyjemnością zaprosimy Ciebie i Danielka do
          piaskownicy.Chyba nie będzie to trudne do zorganizowania,bo mieszkam blisko
          Ciebie-kilka miesięcy temu opuściliśmy Bielsko i mieszkamy w Rudzicy.Historia
          moich przeprowadzek jest dość długa,tu mamy zamiar zostać na zawsze.Nie znam
          dobrze tych stron,ale Jaworze jest blisko!Z Danielka naprawdę przystojny
          chłopak i rozwija się rewelacyjnie.Czy sama robisz mu te świetne zdjęcia?Jak
          złapiesz chwilę to napisz coś,muszę się dzisiaj streszczaC,bo mojej Malwince
          dokuczają rosnące ząbki i mamy ciężkie noce-budzi się,płacze i trudno ją potem
          uśpić.Pozdrowienia dla Ciebie i zaglądających mamuś.
          • renik77 Re: Parę słów o nas... 14.02.06, 09:51
            Witaj, do Rudzicy faktycznie nie daleko, pod warunkeim, że się ma samochód.
            Też wiem coś na temat ząbków - mamy to samo. dzisiaj obudził się już o 5 rano i
            zapomnij, że będzie spał. Cały czas tylko coś szorstkiego do buzi i tyle. Za to
            chyba teraz odsypia i śpi już ponad godzinę, co w warunkach domowych jest
            prawei jak fata morgana - bo zzwyczaj śpi ok. 30 min. Co innego na spacerku,
            może spać nawet 2 godziny.
            Co do zdjęć - to wiekszość robi mój mąż, zapalony fotograf, le czasami też mi
            się udaje dorwać do aparatu.
            Jak znowu znajdiesz chwilkę to skrobnij co u Was.

Pozdrowionka, Renia i Danielek
            www.danielus.smyki.pl
      • dsz27 Re: Parę słów o nas... 21.04.06, 07:40
        Witajcie,

Stwierdziłam, że przywitać się trzeba (a juz kilka razy pisałam na tym forum).
        W Bielsku zamieszkam dokłądnie od niedzieli czyli od 23/04/06. Teraz mieszkamy
        z mężem w Warszawie ale tez nie jesteśmy stąd. Ja przyjechałam tutaj z Cieszyna
        a On z Wałcza:-) W Wawie mieszkamy jakieś 7 lat ale w związku z faktem
        rozszerzenia się rodzinki musieliśmy podjąć decyzję o przeprowadzce... Powodów
        jest kilka ale jedne główny to to, że w Bielsku mieszkają moi Rodzice i Siostra
        z Mężem, którzy zaoferowali nam pomoc (a ciężko by mi było wrócić do pracy bez
        pomocy Dziadków, a na urlop wychowawczy najzwyczajniej nas nie bedzie stać
        (niestety dopiero 6-go).
        To nasze pierwsze dziecko i pewnie nie ostatnie. Mamy kota Rysia i czekamy na
        Kubę. Może któraś z Was mieszka w okolicy ul. Kochanowskiego? Fajnie by było:-)
        Pozdrawiam i życzę miłego dnia
        Dominika
    • gonia28b Re: Parę słów o nas... 12.02.06, 23:40
      Witam!! Szkoda, że dawno tu nie zaglądałam. Muszę częściej :-))
      Mieszkam w Bielsku od urodzenia. Ale aktualnie mieszkam na - przepraszam za
      wyrażenie - zadupiu, gdzie muchy zawracają ;-P Na granicy Bielska praktycznie:
      Kozy, Krzemionki. Chyba się orientujecie. W zasadzie to nie mam się tu z kim
      spotykać :-((
      Na szczęście jednak jeżdżę samochodem. Bo tu bez własnego środka lokomocji jest
      się odciętym od świata. Więc jak tylko zejdą śniegi, to chętnie też się z Wami
      spotkam. Mogę przyjechać na Łany, na Beskidzkie, Karpackie, do centrum...
      gdziekolwiek.
      Pozdrawiam wszystkie Bielszczanki :-)))
      • kiniabb Re: Parę słów o nas... 13.02.06, 09:33
        Witaj gonia28b i reszta przyszłych lub obecnych mamusiek:)
        Dobrze chociaż masz ten samochód bo teraz bez niego ciężko ;p
        Więc byle do prawdziwej wiosny :D
        Pozdrawiam
        • 18062005kl Re: Parę słów o nas... 14.02.06, 13:11
          Czesc dziewczyny.Na imie mam Kasia,mam 22 lata, mieszkam w Żywcu.Obecnie
          studiuje zaocznie w bielsku i nie pracuje.Termin porodu 12
          kwiecień,najprawdopodobniej nosze pod serduchem malego chlopaczka:)
          POzdrowienia.
    • taylor1 Re: Parę słów o nas... 14.02.06, 15:07
      Hej dziewczyny.Jestem Beata,mam 31(to już???)lat.Na razie moją pierwszą ciążę
      przechodzę w miarę spokojnie:)Termin mam na 27lipiec,więc chyba jeszcze troszkę
      się pokulam:)
      Pozdrawiam cieplutko choć zima za oknem gapi się na mnie i nie chce odejść.
    • kami_an Re: Parę słów o nas... 17.02.06, 23:52
      Hej:) Dzis dopiero Was przypadkiem odkryłam:)) Mam na imię Ania, mieszkam w
      Bielsku z mężem i nasza dwumiesięćzną córeczką Mają:))) Moją śliczną
      dziewczynkę urodziłam 12.12.2005 w szpitlu przy Wyspiańskiego, kocham ja
      bardzo, moge patrzeć na nią godzinami, jest po prostu przekochana (choc i miewa
      swoje gorsze dni:)
      Pozdrawiam wszystkie bielszczanki i mieszkanki okolic:))
    • ewabema Re: Parę słów o nas... 18.02.06, 10:49
      witam;
      Bielsko Biala mam 25 lat i 24 pazdziernika urodzilam pierwsze dziecko coreczke
      Wiktorie 4300 g przez cc w klinice Eskulap.
    • reabek Re: Parę słów o nas... 18.02.06, 17:00
      Witajcie mamulki :))))))))))
      Mam na imię Edyta,28 lat,mieszkam na os.Kopernika
      24.01.2006 urodziłam mojego cudnego syneczka Szymonka,mam ukochanego męża Marka
      i to nasz pierwszy dzidziulek.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki:obecne i przyszłe :))))

p.s. super,że jest takie forum!!!!
      • magda_bb1 Re: Parę słów o nas...- do reabek 18.02.06, 17:08
        Hej Edytko! Tu Magda - mieszkam niedaleko Ciebie - na Wojska Polskiego na końcu
        Spółdzielców. Jestem w 30 tc więc troszkę mi jeszcze zostało do końca - też
        będzie synek. Jak się masz? w końcu od porodu nie minęło tak dużo; jak Twoi
        faceci? :-)
        • reabek Re: Parę słów o nas...- do reabek 18.02.06, 17:20
          Hej,a ja mieszkam na Spółdzielców 1 !!!
          Po porodzie juz ok,po 2 tygodniach rana po nacięciu krocza sie wygoiła,gorzej
          było z nauką cierpliwosci,bo mój synek to mały głodomorek,je co 1,5 co 2
          godzinki,do tego je łapczywie,nałyka sie powietrza,rzadko mu sie po jedzeniu
          odbije i męcza go wzdęcia :(((
          Brakowało mi tej cierpliwosci przez pierwsze 2 tygodnie,oj brakowało :))),byłam
          rozdrazniona i płaczliwa,ale teraz jest juz ok!!! jestem niewzruszona jak skała
          i staram sie byc zawsze usmiechnięta do mojego synka,nawet jak płacze i jak się
          złości i nawet jak 8 razy mnie obudzi w nocy do karmienia,i jak przy
          przewijaniu za kazdym razem zrobi siku na swieże ubranko i jak strzeli kupke na
          masze łózko :))) wybaczam mu wszystko
          no a mąz to zakochany w synku na maxa,cały czas go chce nosić i całować

trzymam za Ciebie kciuki,30 tc to juz niedługo,przeleci ani sie obejrzysz,a na
          wiosne moze czasem spotkamy sie na spacerku z naszymi dzidkami :))

p.s. a teraz spij i wypoczywaj ile możesz i rozkoszuje się jedzonkiem boskim bo
          po porodzie to towary deficytowe :)))

pozdrawiam z Szymonkiem :)

• magda_bb1 Re: Parę słów o nas...- do reabek 19.02.06, 10:30
            Cieszę się że u Ciebie wszystko ok - ja czuję że u mnie bedzie tak samo z
            cierpliwością - będę musiała się po prostu tego nauczyć - mam nadzieję że
            pójdzie mi to tak szybko jak Tobie bo ze mnie straszny nerwus :-))) no ale
            nigdy jeszcze przecież nie opiekowałam się własną dzidzią więc może wstąpi na
            mnie jakiś niebiański spokój :-)))
            narazie dużo odpoczywam i nie mogę się doczekać wiosny - dla mnie tyle miesięcy
            zimy to stanowczo za długo...
            też mam nadzieję że spotkamy się na spacerkach na wiosnę z naszymi małymi
            facecikami :-))
            pzdr
            Magda
    • edysia79 Re: Parę słów o nas... 23.02.06, 11:55
      Witam! Mam na imię Edyta, niedawno skończyłam 27 lat i jestem w 19tc, to moja
      pierwsza ciąża :) Mieszkam niedaleko Bielska, w Bierach.
      • magles28 Re: Parę słów o nas... 23.02.06, 12:19
        Witam wszystkie mamy.
        Mam 29 lat i jestem mamą 2 miesięcznej Julki. Urodziła sie 15.12.05 w szpitalu
        Wojewódzkim. To moje pierwsze dziecko. I mam nadzieje że nie ostatnie:-)
        Siedzimy sobie teraz w domku na macierzyńskim a pewnie jeszcze dłużej.
        Mieszkam w Bielsku od 4 lat i jak parę dziewczyn już pisało nie narzekam na
        nadmiar znajomych-głównie z pracy, więc troche sie nudze sama w domu z
        dzidziusiem, bo maż całe dnie pracuje. Super pomysł z tym forum.
        Pozdrawiam Magda
    • berenika-27 Re: Parę słów o nas... 24.02.06, 21:03
      Witam Was
      Mam na imię Joanna, 28 lat, jestem z wami od początku wątku "ciężarówki z ...".
      Ale odkąd wróciłam po macieżyńskim do pracy to rzadko się odzywam z braku
      czasu.
      Synka Mateusza urodziłam 2 czerwca 2005 roku. To moje pierwsze dziecko i jak
      częsć z was mam nadzieję że nie ostatnie. Mieszkam w Czechowicach, od 3 lat.
      Pozdrawiam i też jestem za tym abyśmy się spotkały.
      • renik77 Re: Parę słów o nas... 25.02.06, 13:30
        Witam, ja dołączyłam do Was niedawno, a mój Danielek jest zaledwie o kilka dni
        młodszy od Twojego syna. Fajnie,że grono się powiększa:)
    • empuza Re: Parę słów o nas... 16.03.06, 12:47
      Nie wiedziałam że takie forum istnieje przez przyadek je znalałam. Ja również
      mieszkam nie daleko B-B (Nowa Wieś k.Kęt) i jest mi bardzo miło Was poznać. Nie
      który dziewczyny znam z forum majówek 2005 myślę, że mnie też kojarzą. Ale pora
      się przedstawić.
      Mam na imię Ola (27 lat) urodziłam Domisia 17 maja 2005 r. w Bielsku-Białej
      (eskulap). Pracuję w Czechowicach-Dziedzicach gdzie dojeżdzam 25 km. Myślę że
      mnie przyjmiecie do swojego grona.
      Pozdrawiam wszystkich serdecznie
      Ola i Domiś www.dominis.bobasy.pl
      • lechickachata Empuza 16.03.06, 21:17
        Cześć!
        No właśnie - bywasz na Maju!
        Super, że znalazł się jeszcze ktoś z naszych okolic. To już jesteśmy 3 mamuśki!

Gosia

Michalina
        Zobaczcie
      • lechickachata P. S. Empuza 16.03.06, 21:17
        Wybierasz się zlot Majówek w czerwcu?

Gosia

Michalina
        Zobaczcie
        • lechickachata P. S. Empuza raz jeszcze 16.03.06, 21:18
          Już widzę - będziesz na zlocie. SUPER!!!

Gosia

Michalina
          Zobaczcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka