e_rubi 02.02.06, 18:34 W tym wątku mozna sie przedstawic, zebysmy sie lepiej poznaly. Oczywiscie jesli zechcecie choc troszke sie ujawnic :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_rubi Re: Parę słów o nas... 02.02.06, 18:39 Jestem Ewelina, mam 27 lat i mieszkam sobie w Zywcu. Z mezem, coreczka i kotem :-) W kwietniu zeszlego roku urodzilam swoje pierwsze (a mam nadzieje, ze nie jedyne) dziecko - Zośkę, ktora wlasnie pare dni temu skonczyla 9 miesiecy. Mamy rodzinna firme i obecnie pracuje tylko troszke, wiekszosc czasu zajmuje wychowywaniem Malej i domem. Odpowiedz Link Zgłoś
agi50 Re: Parę słów o nas... 22.03.06, 07:09 witam! Przypadkiem trafiłam na Wasze forum. Mam na imię Kasia, 30 lat i mieszkam w Żywcu (Ewelina liczę na spotkanie :-)). 15grudnia 2005 r. urodziłam bliźnięta - Marcinka i Natalkę. Z zawodu jestem pedagogiem. W zasadzie to już na początku mam wielką prośbę do mam z Bielska - Białej czy możecie mi polecić dobrego okulistę w Waszym mieście-może być prywatnie chodzi mi o skonsultowanie wzroku dzieciaków. Dużka buska dla wszystkich mamuś i dzieciaczków (mam nadzieje, że ktoś odpisze) Odpowiedz Link Zgłoś
magles28 Re: Parę słów o nas... 22.03.06, 12:21 cześc, ja polecam ogólnie centrum pediatryczne przy ul. cyniarskiej. Mają tam okulistów ale trzeba troche czekać. Jeżeli musisz iść z dzieciakami już, to na ul.Wiśniowej jest OkulMed czy jakoś tak. Ja tam byłam z moją Julką ale nie byłam szczególnie zadowolona. Moja Juleczka też jest z 15 grudnia. A gdzie rodziłas. Ja w Wojewódzkim i pamiętam jak położna mi mówiła że w sali obok rodzą się bliźniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
agi50 Re: Parę słów o nas... 23.03.06, 14:00 magles28- to na 100% były moje bliźniaki :-)ciekawe czy się gdzieś mijałyśmy na korytarzu, bo ja na trakcie bylam od 10 rano do 17:30. Potem dopiero zabrali mnie na cięcie.W sumie załatwilam dzieciakom wizytę u prof. Gierek w Katowicach już w poniedziałek rano i to na fundusz! Odpowiedz Link Zgłoś
magles28 Re: Parę słów o nas... 23.03.06, 17:35 Ja na porodówce byłam tak od 8 rano do gdzieś 20, więc musiałyśmy sie mijać. W której salce rodziłaś? Leżałam jescze tydzień przed porodem na patologii ciązy. Odpowiedz Link Zgłoś
agi50 Re: Parę słów o nas... 23.03.06, 20:50 Leżałam w ostatniej sali na trakcie, a rodziłam w sali operacyjnej bo miałam cesarskie cięcie. Mój mąż chyba słyszał jak rodziłaś :-)Może kojarzysz bo ja na patologii spędziłam 3 tygodnie - łaził po korytarzu taki wielki brzuch w niebieskim szlafroku w chmurki :-)trudno mnie było nie zauważyć. Na sali ze mną leżała też druga dziewczyna z bliźniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
magles28 Re: Parę słów o nas... 24.03.06, 09:25 Tak, kojarze 2 dziewczyny z bliźniakami. Jedna miała długie brazowe wlosy a druga blond jak sie nie myle. Twój mąż mógł mnie słyszeć bo sie strasznie darłam podczas porodu szczególnie pod koniec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agi50 Re: Parę słów o nas... 24.03.06, 12:20 no to ja jestem tą blondynką :-) miło, że napisałaś iż kojarzysz kolor moich włosów, a nie wielkość brzucha. A reakcja mojego męża była taka - ale się kobitka męczY, aż się chce Jej pomóc :-) Gabrysia też urodziła, ale 1 stycznia 2006 dłużej nie wytrzymała już :) ciekawe czy ja Ciebie kojarzę... fajnie jest mieć dzieci równoletnie. Może poklikamy na gg?Podam Ci swój nr - 3553578 Odpowiedz Link Zgłoś
luciii Re: Parę słów o nas... 02.02.06, 20:27 jest mi bardzo miło dołączyć do Bielskich mamulek :)) Lusi, 31 lat, artysta plastyk i nieopoprawna optymistka [chwilowo panikara do potęgi, z powodu ciąży :P] mieszkam sobie koło Szczyrku [od 14 lat] i jestem po uszy zakochana w górach! :) obecnie na L4 [10tc :D] mam córeczkę - zwariowaną dziewięciolatkę :) potulnego męża i najdłuższego psa na świecie z żywieckiej hodowli ;P pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Parę słów o nas... 03.02.06, 19:40 Hej! Gosia, żona Grzesia, mama Michaliny (14.05.2005). Jesteśmy rodziną muzyków i tak się właśnie zastanawiamy jak to z następnym pokoleniem będzie... 2 dni temu posadziłam małą do pianina i ze zdziwieniem stwierdziłam, że lewa ręka jest już prawidłowo pianistycznie ułożona, a prawa niewiele gorzej. CO TO BĘDZIE?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anek26 Re: Parę słów o nas... 03.02.06, 20:25 Witam wszystkie bielskie mamusie :) Nazywam się Ania, pochodzę z bielska, a wyemigrowałam za mężem w okolice :) Jestem nauczycielem, pracuje w jednej z bielskich szkół. Jestem mamą Oleńki, małego łotra, który w kwietniu skończy 3 latka :) buziaki dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Parę słów o nas... 03.02.06, 23:15 Hej, Mam 28 lat i jestem mamą Weroniki, która urodziła się 13.09.2003 i jak na razie jest jedynaczką:)) Mieszkamy w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaari Re: Parę słów o nas... 04.02.06, 08:07 Hej Mam na imię Karina, mam 3,5 roczną córeczkę Julię i synka Aksela który przyszedł na świat 5 dni temu ;) Mieszkam w Bielsku. Z zawodu jestem technikiem żywienia zbiorowego, ale pracuję w jednym z bielskich marketów. Moim hobby są wszelkie prace manualne, a największą frajdę sprawia mi szycie ubrań dla mojej rodzinki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Parę słów o nas... 05.02.06, 15:31 To ja tutaj chyba najmłodszą mamusią będe ;) Mam na imie Kinga,mam 21 lat a w marcu przyjdzie na świat nasza dzidzia tzn.moja i obecnie mojego chłopaka a przyszłego męża. Mieszkam w BB. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Parę słów o nas... 07.02.06, 17:02 Witajcie! Jestem mamą prawie już rocznego Synka i mieszkam w Bielsku, od niespełna 3 lat. Przeprowadzka okazała się jednak nie najlepszym pomusłem z uwagi na brak znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Parę słów o nas... 08.02.06, 09:09 Witaj iwia w bielsku :) A gdzie dokładnie mieszkasz?Kiedyś na wiosne jak będzie cieplutko można by było się spotkać i poznać.Jakoś razniej by było ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Parę słów o nas... 08.02.06, 14:13 Witaj! Jak miło,że napisałaś. Miszkam na Złotych Łanach. Oczywiście chętnie się spotkam. A jak się czujesz, bo już niedługo zostaniesz Mamą :) Pewnie nie możesz się już doczekać. Ja też rodziłam w tym samym czasie, pod koniec lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Parę słów o nas... 08.02.06, 21:36 Też mieszkam na złotych ;) Nio nie moge się juz dzidzi doczekać ale jużbym chciała sie"rozspypać" ;) Bo czasami cieżko mi się przewraca albo wstaje bo dzidzia napiera w dół i boli z tego powodu.Ale byle do wiosny bo termin na ok.22 marca a zobaczymy co mi na usg powie;) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: Parę słów o nas...do Iwia 09.02.06, 07:39 Iwia - Bielsko to fajne miasto więc popieram Kingę - jak się zrobi cieplutko można razem pospacerować - dzieci się też ucieszą ( jak już bedą na świecie jak np. moje ) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Parę słów o nas...do Iwia 09.02.06, 09:23 Witaj! Wiem, wiem, Bielsko jest super, dlatego się tutaj przeprowadziłam. Wiesz, jednak wszyscy moi znajomi zostali w moim rodzinnym mieście, kilkanaście kilometrów stąd. Dlatego czuję się tutaj zupełnie sama. Siedzę cały dzień z Maluszkiem w domu, mąż cały dzień w pracy i jest smutno. Ale cieszę się, że natrafiłam na to forum i na Was. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie z Bielska i okolic. I nie mogę doczekać się już spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 07:34 Cześć! Tu Magda, mam 30 lat i jestem w 29 tc - moje pierwsze dziecko - synek Filipek :-) Mieszkam w B-B, ale pracuję w Katowicach wiec powoli te jazdy B-B - Katowice zaczynają mnie męczyć ale dopóki mieszczę się za kierownicą jest ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Parę słów o nas... - Magdo 09.02.06, 09:43 Hej Magdo! Ja całą ciążę jeździłam do pracy do Krakowa, więc znam klimaty. Na szczęście miałam kierowcę, bo z brzuszkiem nie chciałam prowadzić. Pozdrawiam! Gosia src="<a href="lilypie.com/pic/060206/0X0K.jpg"" target="_blank">lilypie.com/pic/060206/0X0K.jpg"</a> alt="Lilypie Baby Pic" width="85" height="80" border="0" Odpowiedz Link Zgłoś
figa417 Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 10:47 Witam, wieki temu zagladalam na watek ciezarowki z B-B i okolic. bylam wtedy w srednio zaawansowanej ciazy. od czasu do czasu sprawdzam czy watek dalej "zyje" a tu prosze taki rozkwit. Skoro załozyłyście nowe forum postanowilam sie ujawnic a nie bezczelnie czytac:) mam 27 lat, mieszkam na beskidzkim, sprowadzilam sie do B-B z mezem z krakowa i na nadmiar znajomych tutaj tez nie moge narzekac:) 6 lipca 2005 przyszedl na swiat Szymon, prawie 2 tyg po terminie. rodzilam w wojewodzkim. Szym juz skonczyl 7 miesiecy, cudny chlopak:) pozdrawiam emilia Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 11:15 Cześć wszystkim! Jestem Ania, mam 24 lata i jestem w 12t.c. podobnie jak ty iwia siedze w domu, mąż pracuje a ja sie strasznie nudze :( niestety lekarz kazał mi sie oszczędzać i uważać wiec z wielu rzeczy musiałam zrezygnowac. Uważam że z tym spotkaniem to fajny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Parę słów o nas...do Ninaa7 09.02.06, 20:13 Witaj! Kiedy byłam w ciąży, od ok. 4 miesiąca też siedziałam w domu, było mi też czasem nudno, ale teraz wiem,że był to jeden z najpiękniejszych okresów. Mogłam się wyspać, wypocząć, zadbać o siebie, chodzić na basen, jogę, itp. Teraz niestety się wszystko skończyło. To jest niepowtarzalny okres, oczekujesz Dzidziusia i możesz spokojnie Go oczekiwać. Wykorzystaj ten czas jak najlepiej, bo później będą nieprzespane noce i ograniczona swoboda. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: Parę słów o nas...do iwia 09.02.06, 21:00 masz racje przez ten czas wolny moge odpoczywac i zadbac o siebie i dla tego mam pytanie wspomniałas o jodze czy chodziłas na nią w bielsku bo jak narazie nie moge znaleźć żadnych ćwiczeń dla ciężaróweczek w żadnym klubie a chciałabym sie troche poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Parę słów o nas...do ninaa7 10.02.06, 09:05 Na jogę chodziłam do 2 miesiąca ciąży, później ćwiczyłam z książką w domu. Polecam Ci "Joga na czas ciąży" Wendy Teasdill. Otwórz maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kaaari a może jest ktoś z okolic dworca??? 09.02.06, 12:00 Rok temu kupiliśmy mieszkanie na Słowackiego (V liceum ogólnokształcące) nie mam tu żadnych znajomych, bo wszyscy "zostali" na Karpackim trochę mi się nudzi ( mimo że ma dwójkę dzieci) bo M w pracy no ale z dzieciakami nie można poplotkować przy herbatce a troche nie na rękę jest "jeżdzić" na spacer przez pół miasta żeby się z kimś spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Mieszkasz w V LO? 10.02.06, 12:44 Tam z tylu? To moje liceum (ukochaaaane) a tam z tylu tez mieszkalam rok jak chodzilam do szkoly, ze starsza kuzynka wynajmowalysmy tam kawalerke) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaari Re: Mieszkasz w V LO? 10.02.06, 13:31 Dokładnie w tym samym budynku co liceum (w tej części co należy do spółdzielni mieszkaniowej) Odpowiedz Link Zgłoś
rioter1 Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 10:12 hej mieszkam na rogu piastowskiej z sobieskiego -15-20 min do dworca. mam na imię Justyna i jestem mamą 4 miesięcznej Oliwki. W Bielsku mieszkam zaledwie 2 lata i narzekam na brak ploteczek. Na spacerki chodzimy we dwie z moja kruszynką wiec chętnie powiększymy grono spacerowiczów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 11:35 jakże sie cieszę :))))) ja koło dworca mieszkam dopiero 1,5 roku stąd brak koleżanek jak sie tylko cieplej zrobi to sie umówimy na spacerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rioter1 Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 15:35 bardzo chętnie, mam nadzieję że już niedługo sie wypogodzi , no bo w koncu czerwiec. mam nadzeję że będziemy w kontakcie:) chociażby przez gg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 16:02 no moje GG w sygnaturce, jakby co to pisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rioter1 Re: a może jest ktoś z okolic dworca??? 01.06.06, 18:05 ok. niech tylko sie troche rozpogodzi. Bo najważniejsze żeby nie padało a to moj numer gg 5666307. Odpowiedz Link Zgłoś
barbs Re: Parę słów o nas... 09.02.06, 16:08 Hejka, Melduje się Barbs. Mało piszę bo czasu brak ale podczytuję:) Moje chłopaki zdrowe, Korni 02 lutego skończył 7 miesięcy, waży 8600, mierzy ponad 70 cm i szczerzy w uśmiechu 5 zębów - pierwsze dolne dwójki wyszły mu jak miał niespełna 4 miesiące.. Mało radosne dla mamy karmiącej piersią ;) Kompletnie nie bierze się do siadania, za to bardzo sprawnie pełza po całym mieszkaniu i zabiera się do stawania na nóżki. Starszak Iwo bywa nieznośny (zbliżamy się do 3 urodzin - maj - ale bunt 2-latka trwa), ale w sumie jest bardzo kochany :). Na razie tyle, Pozdrowionka dla wszystkich Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Spotkanie 10.02.06, 08:31 Fajnie że nas sietroche uzbierało ;) Razem jest razniej No to na wiosne jak będzie cieplutko można się gdzies umówić :) Jedne z wózeczkami tak jak ja a inne jeszcze z bobasami w brzuszku :) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
aiowa Re: Spotkanie 10.02.06, 12:08 to teraz ja: mam 21 lat i jestem w 29 tc :) ja obecnie leniuchuje w domciu a mezus pracuje:) Mieszkamy w BB :) To nasza 2 ciaza ... 1 niestety zle sie skonczyla i nasze malenstwo opuscilo nas w 8 tc:( Teraz jestesmy bardzo dobrej mysli!!! Co do spotkania to fajny pomysl!ja siedze w domciu bo mezus nie pozwala mi samej chodzic bo jakas nie poradna jestem:( no ale co sie dziwic:( pozatym jest zimno...ale jak zrobis ie cieplej to byloby super :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Spotkanie....do aiowa 10.02.06, 13:11 Witaj ;) Jesteś w tym samych wieku co ja :) No a dokładniej 30 marca bede miała 21 Współczuje co do 1 ciąży ale teraz trzymam kciuki zeby wszystko było oki i żeby dzidza przyszła szczęśliwie na świat :) A gdzie chodzisz do ginka? Bo ja na Dąbrowskiego do dr. Kastelik Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czechowiczanka Re: Spotkanie 31.03.08, 15:10 Czekam na spotkanie.Chętnie do was dołączę. Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Parę słów o nas... 10.02.06, 12:37 Cześć Mam na imię Magda i w sierpniu stuknie mi 30 latek. Zaczęłam 16t mojej pierwszej ciąży i póki co czuję się świetnie.Oby tak do końca. Mieszkam w Bielsku. Lubię ciepełko więc z utęskinieniem czekam na wiosnę. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: Parę słów o nas...do madida 13.02.06, 07:43 Cześć Magdo! Ja też jestem Magda, w kwietniu stuknie mi 30, ale jestem już w 30 tc i narazie póki co jest wszystko ok. Oczywiście mieszkam w B-B. Tak jak Ty czekam na wiosne bo dla mnie zima to prawie jak czas "hibernacji" - przeczekać :-))). Ja już odliczam do konca ciąży i chciałabym już żeby mój Filipek wyszedł z tego brzucha :-) Gdzie chodzisz do lekarza? jesteś zadowolona? pzdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś
renatanikiel Re: Parę słów o nas... 10.02.06, 20:49 Witam, od 8 miesiecy jestem szczęśliwą mamą super chłopaczka. Mieszkamy w Jaworzu i bardzo sie cieszymy, zę powstał tutaj taki wątek. Pozdrawiamy gorąco wszystkie mamy. Coś wiecej o nas znajdziecie na naszej stronie htt://www.danielus.smyki.pl. Pozdrawiamy gorąco, Renia i danielek Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: Parę słów o nas... 10.02.06, 21:07 Cieszę się,że Was znalazłam.Do Bielska przeprowadziłam się 1,5 roku temu,moja córeczka ma rok i miesiąc.Bardzo brakuje mi babskiego towarzystwa-na razie nie pracuję i niewielu mam tu znajomych.Jest swietnie być z dzieckiem w domu,ale czasami jestem bardzo samotna.Będzie mi bardzo miło,jesli ktoś odezwie się do mnie.Pozdrawiam wszystkie mamusie.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb No no ;) coraz nas więcej 10.02.06, 21:50 I fajnie :) Trzeba będzie kiedyś zorganizować jakieś spotkanko jednak ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: No no ;) coraz nas więcej 11.02.06, 10:37 tak tak, spotkanko jak najbardziej jak tylko sie troche ociepli chetnie dojade z Zywca :-) a dzis wlasnie jedziemy z Gosia (lechickachata) na spotkanie z naszego drugiego forum Maj 2005 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Parę słów o nas... 11.02.06, 14:43 Witaj Ewo, podobnie jak Ty siedzę zmaluchemw domku i doskonale Cię rozumiem. My mieszkamy niedaleko Bielska w Jaworzu - są tu super tereny na spacerki wiec może na wiosnę (oby się zrobiła jaknajszybciej) zgadamy się na jakiś wspólny spacerek. Mój sym dzisiaj kończy 8 miesiecy. Fajny z niego szkrab. Zapraszam na naszą stronkę. Jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej. Znalazłam to forum wczoraj więc jak na razie średnio się tu orientuję,ale mam nadzieję,że zostanę na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: Parę słów o nas... 12.02.06, 22:23 Cześć Reniu,miło Cię poznać,z przyjemnością zaprosimy Ciebie i Danielka do piaskownicy.Chyba nie będzie to trudne do zorganizowania,bo mieszkam blisko Ciebie-kilka miesięcy temu opuściliśmy Bielsko i mieszkamy w Rudzicy.Historia moich przeprowadzek jest dość długa,tu mamy zamiar zostać na zawsze.Nie znam dobrze tych stron,ale Jaworze jest blisko!Z Danielka naprawdę przystojny chłopak i rozwija się rewelacyjnie.Czy sama robisz mu te świetne zdjęcia?Jak złapiesz chwilę to napisz coś,muszę się dzisiaj streszczaC,bo mojej Malwince dokuczają rosnące ząbki i mamy ciężkie noce-budzi się,płacze i trudno ją potem uśpić.Pozdrowienia dla Ciebie i zaglądających mamuś. Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Parę słów o nas... 14.02.06, 09:51 Witaj, do Rudzicy faktycznie nie daleko, pod warunkeim, że się ma samochód. Też wiem coś na temat ząbków - mamy to samo. dzisiaj obudził się już o 5 rano i zapomnij, że będzie spał. Cały czas tylko coś szorstkiego do buzi i tyle. Za to chyba teraz odsypia i śpi już ponad godzinę, co w warunkach domowych jest prawei jak fata morgana - bo zzwyczaj śpi ok. 30 min. Co innego na spacerku, może spać nawet 2 godziny. Co do zdjęć - to wiekszość robi mój mąż, zapalony fotograf, le czasami też mi się udaje dorwać do aparatu. Jak znowu znajdiesz chwilkę to skrobnij co u Was. Pozdrowionka, Renia i Danielek www.danielus.smyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: Parę słów o nas... 21.04.06, 07:40 Witajcie, Stwierdziłam, że przywitać się trzeba (a juz kilka razy pisałam na tym forum). W Bielsku zamieszkam dokłądnie od niedzieli czyli od 23/04/06. Teraz mieszkamy z mężem w Warszawie ale tez nie jesteśmy stąd. Ja przyjechałam tutaj z Cieszyna a On z Wałcza:-) W Wawie mieszkamy jakieś 7 lat ale w związku z faktem rozszerzenia się rodzinki musieliśmy podjąć decyzję o przeprowadzce... Powodów jest kilka ale jedne główny to to, że w Bielsku mieszkają moi Rodzice i Siostra z Mężem, którzy zaoferowali nam pomoc (a ciężko by mi było wrócić do pracy bez pomocy Dziadków, a na urlop wychowawczy najzwyczajniej nas nie bedzie stać (niestety dopiero 6-go). To nasze pierwsze dziecko i pewnie nie ostatnie. Mamy kota Rysia i czekamy na Kubę. Może któraś z Was mieszka w okolicy ul. Kochanowskiego? Fajnie by było:-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Parę słów o nas... 12.02.06, 23:40 Witam!! Szkoda, że dawno tu nie zaglądałam. Muszę częściej :-)) Mieszkam w Bielsku od urodzenia. Ale aktualnie mieszkam na - przepraszam za wyrażenie - zadupiu, gdzie muchy zawracają ;-P Na granicy Bielska praktycznie: Kozy, Krzemionki. Chyba się orientujecie. W zasadzie to nie mam się tu z kim spotykać :-(( Na szczęście jednak jeżdżę samochodem. Bo tu bez własnego środka lokomocji jest się odciętym od świata. Więc jak tylko zejdą śniegi, to chętnie też się z Wami spotkam. Mogę przyjechać na Łany, na Beskidzkie, Karpackie, do centrum... gdziekolwiek. Pozdrawiam wszystkie Bielszczanki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Parę słów o nas... 13.02.06, 09:33 Witaj gonia28b i reszta przyszłych lub obecnych mamusiek:) Dobrze chociaż masz ten samochód bo teraz bez niego ciężko ;p Więc byle do prawdziwej wiosny :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18062005kl Re: Parę słów o nas... 14.02.06, 13:11 Czesc dziewczyny.Na imie mam Kasia,mam 22 lata, mieszkam w Żywcu.Obecnie studiuje zaocznie w bielsku i nie pracuje.Termin porodu 12 kwiecień,najprawdopodobniej nosze pod serduchem malego chlopaczka:) POzdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor1 Re: Parę słów o nas... 14.02.06, 15:07 Hej dziewczyny.Jestem Beata,mam 31(to już???)lat.Na razie moją pierwszą ciążę przechodzę w miarę spokojnie:)Termin mam na 27lipiec,więc chyba jeszcze troszkę się pokulam:) Pozdrawiam cieplutko choć zima za oknem gapi się na mnie i nie chce odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_an Re: Parę słów o nas... 17.02.06, 23:52 Hej:) Dzis dopiero Was przypadkiem odkryłam:)) Mam na imię Ania, mieszkam w Bielsku z mężem i nasza dwumiesięćzną córeczką Mają:))) Moją śliczną dziewczynkę urodziłam 12.12.2005 w szpitlu przy Wyspiańskiego, kocham ja bardzo, moge patrzeć na nią godzinami, jest po prostu przekochana (choc i miewa swoje gorsze dni:) Pozdrawiam wszystkie bielszczanki i mieszkanki okolic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewabema Re: Parę słów o nas... 18.02.06, 10:49 witam; Bielsko Biala mam 25 lat i 24 pazdziernika urodzilam pierwsze dziecko coreczke Wiktorie 4300 g przez cc w klinice Eskulap. Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: Parę słów o nas... 18.02.06, 17:00 Witajcie mamulki :)))))))))) Mam na imię Edyta,28 lat,mieszkam na os.Kopernika 24.01.2006 urodziłam mojego cudnego syneczka Szymonka,mam ukochanego męża Marka i to nasz pierwszy dzidziulek. Pozdrawiam wszystkie mamuśki:obecne i przyszłe :)))) p.s. super,że jest takie forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: Parę słów o nas...- do reabek 18.02.06, 17:08 Hej Edytko! Tu Magda - mieszkam niedaleko Ciebie - na Wojska Polskiego na końcu Spółdzielców. Jestem w 30 tc więc troszkę mi jeszcze zostało do końca - też będzie synek. Jak się masz? w końcu od porodu nie minęło tak dużo; jak Twoi faceci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: Parę słów o nas...- do reabek 18.02.06, 17:20 Hej,a ja mieszkam na Spółdzielców 1 !!! Po porodzie juz ok,po 2 tygodniach rana po nacięciu krocza sie wygoiła,gorzej było z nauką cierpliwosci,bo mój synek to mały głodomorek,je co 1,5 co 2 godzinki,do tego je łapczywie,nałyka sie powietrza,rzadko mu sie po jedzeniu odbije i męcza go wzdęcia :((( Brakowało mi tej cierpliwosci przez pierwsze 2 tygodnie,oj brakowało :))),byłam rozdrazniona i płaczliwa,ale teraz jest juz ok!!! jestem niewzruszona jak skała i staram sie byc zawsze usmiechnięta do mojego synka,nawet jak płacze i jak się złości i nawet jak 8 razy mnie obudzi w nocy do karmienia,i jak przy przewijaniu za kazdym razem zrobi siku na swieże ubranko i jak strzeli kupke na masze łózko :))) wybaczam mu wszystko no a mąz to zakochany w synku na maxa,cały czas go chce nosić i całować trzymam za Ciebie kciuki,30 tc to juz niedługo,przeleci ani sie obejrzysz,a na wiosne moze czasem spotkamy sie na spacerku z naszymi dzidkami :)) p.s. a teraz spij i wypoczywaj ile możesz i rozkoszuje się jedzonkiem boskim bo po porodzie to towary deficytowe :))) pozdrawiam z Szymonkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: Parę słów o nas...- do reabek 19.02.06, 10:30 Cieszę się że u Ciebie wszystko ok - ja czuję że u mnie bedzie tak samo z cierpliwością - będę musiała się po prostu tego nauczyć - mam nadzieję że pójdzie mi to tak szybko jak Tobie bo ze mnie straszny nerwus :-))) no ale nigdy jeszcze przecież nie opiekowałam się własną dzidzią więc może wstąpi na mnie jakiś niebiański spokój :-))) narazie dużo odpoczywam i nie mogę się doczekać wiosny - dla mnie tyle miesięcy zimy to stanowczo za długo... też mam nadzieję że spotkamy się na spacerkach na wiosnę z naszymi małymi facecikami :-)) pzdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Parę słów o nas... 23.02.06, 11:55 Witam! Mam na imię Edyta, niedawno skończyłam 27 lat i jestem w 19tc, to moja pierwsza ciąża :) Mieszkam niedaleko Bielska, w Bierach. Odpowiedz Link Zgłoś
magles28 Re: Parę słów o nas... 23.02.06, 12:19 Witam wszystkie mamy. Mam 29 lat i jestem mamą 2 miesięcznej Julki. Urodziła sie 15.12.05 w szpitalu Wojewódzkim. To moje pierwsze dziecko. I mam nadzieje że nie ostatnie:-) Siedzimy sobie teraz w domku na macierzyńskim a pewnie jeszcze dłużej. Mieszkam w Bielsku od 4 lat i jak parę dziewczyn już pisało nie narzekam na nadmiar znajomych-głównie z pracy, więc troche sie nudze sama w domu z dzidziusiem, bo maż całe dnie pracuje. Super pomysł z tym forum. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
berenika-27 Re: Parę słów o nas... 24.02.06, 21:03 Witam Was Mam na imię Joanna, 28 lat, jestem z wami od początku wątku "ciężarówki z ...". Ale odkąd wróciłam po macieżyńskim do pracy to rzadko się odzywam z braku czasu. Synka Mateusza urodziłam 2 czerwca 2005 roku. To moje pierwsze dziecko i jak częsć z was mam nadzieję że nie ostatnie. Mieszkam w Czechowicach, od 3 lat. Pozdrawiam i też jestem za tym abyśmy się spotkały. Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Parę słów o nas... 25.02.06, 13:30 Witam, ja dołączyłam do Was niedawno, a mój Danielek jest zaledwie o kilka dni młodszy od Twojego syna. Fajnie,że grono się powiększa:) Odpowiedz Link Zgłoś
empuza Re: Parę słów o nas... 16.03.06, 12:47 Nie wiedziałam że takie forum istnieje przez przyadek je znalałam. Ja również mieszkam nie daleko B-B (Nowa Wieś k.Kęt) i jest mi bardzo miło Was poznać. Nie który dziewczyny znam z forum majówek 2005 myślę, że mnie też kojarzą. Ale pora się przedstawić. Mam na imię Ola (27 lat) urodziłam Domisia 17 maja 2005 r. w Bielsku-Białej (eskulap). Pracuję w Czechowicach-Dziedzicach gdzie dojeżdzam 25 km. Myślę że mnie przyjmiecie do swojego grona. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Ola i Domiś www.dominis.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Empuza 16.03.06, 21:17 Cześć! No właśnie - bywasz na Maju! Super, że znalazł się jeszcze ktoś z naszych okolic. To już jesteśmy 3 mamuśki! Gosia Michalina Zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata P. S. Empuza 16.03.06, 21:17 Wybierasz się zlot Majówek w czerwcu? Gosia Michalina Zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata P. S. Empuza raz jeszcze 16.03.06, 21:18 Już widzę - będziesz na zlocie. SUPER!!! Gosia Michalina Zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś