edytatar 29.09.05, 22:35 gdzie w czestochowie mozna kupic fajne ciuszki dla maluszka w przyzwoitej cenie bo ja znam kilka sklepow ale ceny sa nieprzyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudi_82 Re: ciuszki dla maluszka 30.09.05, 08:33 Wiem, że na rynku Wieluńskim jest taki sklep. Co w nim jest i jakie mają ceny to nie wiem bo nigdy w nim nie byłem. Jadąc ul.Jana Pawła II od strony miasta sklep jest po lewej stronie zaraz za ul. Wieluńską. Przynajmniej jeszcze rok temu tam był:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: ciuszki dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:45 piszesz o sklepie POLAK, ale tam ceny nie są przyzwoite. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda mama Re: ciuszki dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:01 Ten sklep to BERNEC Polaka ale ceny sa ogromne za bluze dresowa dla dzidzi chca ponad 200zl! Odpowiedz Link Zgłoś
wind-eye Re: ciuszki dla maluszka 30.09.05, 10:55 przywoite ceny za b.przyzwoita jakosc to chyba tylko w jakims dobrym sklepie z uzywanymi ciuchami (ale zalezy czy ci nie przeszkadza) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: ciuszki dla maluszka 30.09.05, 11:16 Jeżeli nie masz awersji do second-handów to polecam Polnam na Wałach. Naprawdę można kupić fajne ciuszki i dla dziecka, i dla mamy Odpowiedz Link Zgłoś
wind-eye Re: ciuszki dla maluszka 30.09.05, 11:41 rzadko kiedy nawet firmowe nowe ciuszki dla dzieci mogą równać się z uzywanymi ciuszkami z tzw. Zachodu takie fasony ze ciuszki na dlugo starczaja a cenowo sa b.satysfakcjonujace, szczegolnie malo zniszczone wycenione polecam firmy OshKosh, GAP, H&M, HEMA i mase innych mozna znalezc swietne amerykanskie kurtki zimowe za 30 zl ostatnio kupilam synkowi jeansy od Tommy'ego Hilfigera :-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: ciuszki dla maluszka 01.10.05, 22:45 dzieki bardzo za wskazanie sklepow pozdrawiam.Dodatkowo podam wam sklep ktory wlasnie odkrylam kolo siebie tzn przy Jagielonczykach w Estakadzie sklep,,OTYL,, na pierwszym pietrze teraz jest troche przecen i mozna trafic cos fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: ciuszki dla maluszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:02 Jest taki miejsce...świetne ciuszki, z dobrych materiałów i przyzwoite ceny...To 5.10.15 w galerii w Auchan.Kupuję tam od ponad roku ubranka dla mojej chrześnicy.Ceny niewysokie, a jak trafiam na jakieś posezonowe wyprzedaże , to już naprawdę za parę złotych mozna kupić fajny ciuszek Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: ciuszki dla maluszka 30.09.05, 14:07 Na przeciw Puchatka jest nieduży sklepik-dobre ceny Berbeć w "Jagiellończykach" dobra bielizna dziecięca za dobre pieniądze trochę drożej ale też można coś wybrać "Dom dziecka" w bramie w IIaleji wyprzedaż we wspomnianym 5-10-15 wyprzedaż w tesco, ubranka firmy saxonii, niskie ceny a jakość dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: ciuszki dla maluszka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 15:36 POlecam sklep Szafir w piwnicy Pasażu obok Seki. Ceny są różne od bardzo wygórowanych do niezwykle przystepnych. Ostatnio kupiłam tam śliczny firmowy sweterek przeceniony na 15zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ea Re: ciuszki dla maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:37 dobre jakościowo ciuszki można kupić w sklepie "Jacek i Agatka" przy ulicy 1-go Maja 21, sklep wygląda niepozornie ( w bramie w ciągu budynków dawnych zakładów STRADOM) ale ceny bardzo przystępne, W 5-10-15 w Auchanie ceny przystępne tylko w okresie wyprzedaży ale organizują je dość często, wspomniany sklep u POLAKA na Rynku Wieluńskim do najtańszych nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ciuszki dla maluszka IP: *.parkitka.prenet.pl 30.09.05, 22:17 Do wind-eye, gdzie robisz te zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś