Gość: aqua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:04 no i jak Wam poszło ? ja zdawałam dziś niemiecki - no i wydał mi sie prostszy niz się tego spodziewałam ...w poniedziałek jeszcze tylko wos i maturę próbną bedziemy mieli za sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: matura próbna IP: *.prenet.pl 16.12.05, 21:06 A co powiesz o polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: matura próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:14 u mnie w szkole (z powodów technicznych) matura była tylko w zakresie podstawowym...A jezeli chodzi o polski to też dało sie napisać-co prawda prof.Miodek i Kapuściński to nie jest to czego się spodziewałam , ale jak sprawdzałam dziś w gazecie odpowiedzi to na części I mogę stracic 1 pkt więc nie jest tak źle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: matura próbna IP: 195.116.125.* 16.12.05, 21:33 A ja niemiecki najprawdopodobniej położyłam Dobrze, że to próbna, bo zawsze można nadrobić Polski też tak średnio, ale mogło być gorzej Tematy ogólnie były beznadziejne, przynajmniej mnie się nie podobały W poniedziałek to mnie czeka rozszerzona historia, której obawiam się najbardziej, ale okaże się jak będzie Dobrze, że są próbne, bo przynajmniej można zobaczyć, co nas będzie czekać w maju:) Odpowiedz Link Zgłoś