Dodaj do ulubionych

SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:26
Znajomi kupili seata w salonie-po odebraniu auta już w domu zorientowali się
że lewe drzwi i błotnik mają inny odcień koloru niż pozostała część
samochodu. Po przeprowadzeniu badań okazało się, że drzwi i błotnik były
malowane. Ponoć salony tak robią, że ubezpieczają transport aut, jeśli auta
są uszkodzone biorą kasę z odszkodowania, malują auta i sprzedają jak nowe
nie mówiąc klientowi, że auto jest malowane. Czy ktoś się z czymś takim
spotkał czy tylko seat tak robi???
Obserwuj wątek
    • marcelmilau Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe 21.12.05, 11:33
      pewnie ,że słyszałem.Skoda:) kumpel jakieś 5 lat temu jak w modzie były felicje
      opowiadał mi jak robią np wersję klif w garażyku przy salone poprostu....w
      sybrakowanych zderzaków malowanych na nowe etc.
      • Gość: Gość salonu Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:11
        Prawie wszyscy dealerzy stosują takie praktyki. W końcu przecież nie złomują
        nowego auta bo ma malowane drzwi.
        • Gość: konsument Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:15
          Ale nie wydaje Ci się, że takie samochody powinny być tańsze a przede wszystkim
          klinet powinien być poinformowany, że auto jest malowane? Przecież gdyby się
          tak chciało sprzedaż to auto to malowane drzwi i błotnik sprawiają, że jest ono
          o wiele tańsze?
          • Gość: nadya Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.inds.pl / *.inds.pl 21.12.05, 14:08
            tez o tym slyszalam,ja bym kupila takie auto ale po wiele nizszej cenie
            • Gość: bingo Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:20
              tak robiaczy robili w fiacie a za to zabrano im prawo handlowca
    • Gość: PIK Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:01
      To normalka , kupiłem Cordobe która spadła z lawety za 70% ceny ,a dwie takie
      same było jak nowe po cenie normalne .
    • Gość: skan Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:32
      Dla mnie to jest skandal i złodziejstwo!!!!Sprzedawać uszkodzoną rzecz w cenie
      nowej!!!!ZŁODZIEJE CI W SEACIE!!!
    • Gość: jalki Re: SEAT sprzedaje uszkodzone auta jak nowe IP: *.man.czest.pl 27.12.05, 22:52
      Proponuję bojkot seata!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka