Gość: potrzebująca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:00 Jakie macie opinie na temat dr Sztuka - psycholog czy warto chodzić do niej na terapię. Proszę jeszcze o kontakt do pani dr. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T Re: psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:11 Jest wielu innych świetnych psychologów w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebująca Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:15 proszę o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:33 W przychodni na Wolności jest podobno dobry psycholog, ale niestety nie pamiętam nazwiska (jednak może się dowiedzieć). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiw75 Re: psycholog 27.06.06, 21:41 Poznałem świetnego psychologa, przyjmuje na Wolności (między dworcem PKS a Społem-JEDNOŚĆ takiej kamienicy). Nie pamiętam numeru, ale tam są gabinety psychologów. I ten bardzo godny polecenia nazywa się Marek Kuźnik. Myślę, że jest świetnym specjalistą w swoim zawodzie i nie jest rutynowym schematykiem. Odpowiedz Link Zgłoś