Gość: aldi IP: 80.48.49.* 04.07.06, 23:33 BRAWO WLOSI !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 04.07.06, 23:43 Brawo Italia !!! Ciesze sie ze zwyciestwa Wlochow - Forza Italia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.07.06, 23:51 Ja tez sie ciesze, bo to moi obecni sasiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:54 Gość portalu: storima napisał(a): > Ja tez sie ciesze, bo to moi obecni sasiedzi;) Kto by nie wygral to i tak bys sie cieszyl:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.07.06, 23:56 Ciesze sie rowniez bo ani Lstkiewicz, ani Janas nie beda mogli sie pochwalic, ze przegralismy tylko 1 do 0 z mistrzami swiata;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! 05.07.06, 00:03 Sempre Forza Italia! Mie congratulazioni per Azzuri! Sono molto soddisfatto, :) Ora aspetto sul grande finale e vittoria Italia! Ciao Tedeschi! [Dove e' "zed" e suo "Deutchland, Deutchland uber alles!" Hahahaha :)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: 80.54.172.* 05.07.06, 00:19 co to ma być bez tłumaczenia błysnąć chciałeś jak chcesz pogadać po włosku to chyba nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 01:07 Pozwol prosze Cie cieszyc sie innym w jezyku wieczornych zwyciezcow: "Italia zawsze Mocna! Moje gratulacje dla Blekitnych! Oni zawsze sprawiaja mi duzo radosci:) Godzina wielkiegi finalu i Zwyciestwa Italii wybila! Zegnaj Niemcu, zed (to forumowicz , ktory wpisuje sie tutaj z niemieckiego IP), zegnajcie "Niemcy, Niemcy ponad wszystko". Nie jestem specem od jezyka wloskiego, ale tak to mozna zinterpretowac. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! 05.07.06, 15:37 > Pozwol prosze Cie cieszyc sie innym w jezyku wieczornych zwyciezcow: Dokładnie Storimo :) Wygrali Włosi, którym zawsze kibicuję (po Polakach) to i radość okazałem po włosku :) Jak już ktoś tak chciał wyżej, aby napisac to po polsku to tłumaczę: "Italia zawsze Mocna! Moje gratulacje dla Blekitnych! Jestem bardzo zadowolony (z postawy i wyniku) :) Teraz czekam na wielki finał i zwycięstwo Italii! Zegnajcie Niemcy! [ Gdzie jest zed i jego "Niemcy, Niemcy ponad wszystko" Hahahaha :)]" > Nie jestem specem od jezyka wloskiego, ale tak to mozna zinterpretowac. Jak na osobę, która nie jest specem to i tak bardzo dobrze zinterpretowałeś :) Sens zachowany :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 16:04 O to mi sie udalo, z interpretacja;) Stad tez napisalem, nie tlumaczenie, ale interpretacje. Znajomy w pracy Wloch rzucil sie na mnie z otwartymi ramionami, Verdi, Pavarotti!!! Wykrzykiwal, to przeciez byla wloska opera!!! Ano byla;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: 80.54.172.* 05.07.06, 00:09 Forza Italia Klose farbowany lis Poldi ma + bo nie śpiewa hymnu Pirlo rządzi i dzieli Ballack II liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 00:12 Gość portalu: plasterblaster napisał(a): > Ballack II liga Tu nie masz racji, on byl jednym z najlepszych zawodnikow niemieckich w tym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: 80.54.172.* 05.07.06, 00:14 Ballack w którym momencie chyba jak zchdził z boiska prosze Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 00:35 Gość portalu: plasterblaster napisał(a): > Ballack > w którym momencie chyba jak zchdził z boiska > prosze Cię No nie wiem. Podobalo mi sie jego zaangazowanie w obronie. Moze tez i dlatego, ze cenie sobie jego obiektywizm, ponizej jego wypowiedz z 7 czerwca: "Mamy niedoświadczony i niepewny zespół - powiedział Michael Ballack, kapitan reprezentacji Niemiec, w wywiadzie dla gazety "Handelsblatt". - Nasz sukces na mistrzostwach świata wcale nie jest przesądzony" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! 05.07.06, 04:15 Sam jesteś ku..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzlem Nie lubimy Wlochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 07:59 Wlosi jedzą konie! Za to ich nie lubimy! Wystarczy popatrzec w jaki sposób sa one wywozone z kraju :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Nie lubimy Wlochow IP: 212.160.86.* 05.07.06, 19:02 A ja bardzo lubę Włochów! Oni przynajmniej mają w sobie pasję życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodzu I ci i ci faszysci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:28 Ale wygrało mniejsze zło - Italia. Odpowiedz Link Zgłoś