Dodaj do ulubionych

Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!!

IP: 80.48.49.* 04.07.06, 23:33
BRAWO WLOSI !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 04.07.06, 23:43
      Brawo Italia !!!

Ciesze sie ze zwyciestwa Wlochow - Forza Italia :))
      • Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.07.06, 23:51
        Ja tez sie ciesze, bo to moi obecni sasiedzi;)
        • Gość: Obserwator Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:54
          Gość portalu: storima napisał(a):

> Ja tez sie ciesze, bo to moi obecni sasiedzi;)
          Kto by nie wygral to i tak bys sie cieszyl:)))))
          • Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.07.06, 23:56
            Ciesze sie rowniez bo ani Lstkiewicz, ani Janas nie beda mogli sie pochwalic, ze
            przegralismy tylko 1 do 0 z mistrzami swiata;)
    • ulisses_czwa Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! 05.07.06, 00:03
      Sempre Forza Italia! Mie congratulazioni per Azzuri! Sono molto soddisfatto, :) Ora aspetto sul grande finale e vittoria Italia! Ciao Tedeschi! [Dove e' "zed" e suo "Deutchland, Deutchland uber alles!" Hahahaha :)]
      • Gość: plasterblaster Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: 80.54.172.* 05.07.06, 00:19
        co to ma być bez tłumaczenia
        błysnąć chciałeś
        jak chcesz pogadać po włosku to chyba nie tutaj
        • Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 01:07
          Pozwol prosze Cie cieszyc sie innym w jezyku wieczornych zwyciezcow:

"Italia zawsze Mocna! Moje gratulacje dla Blekitnych! Oni zawsze sprawiaja mi
          duzo radosci:) Godzina wielkiegi finalu i Zwyciestwa Italii wybila! Zegnaj
          Niemcu, zed (to forumowicz , ktory wpisuje sie tutaj z niemieckiego IP),
          zegnajcie "Niemcy, Niemcy ponad wszystko".

Nie jestem specem od jezyka wloskiego, ale tak to mozna zinterpretowac.

Pozdrawiam,
          • ulisses_czwa Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! 05.07.06, 15:37
            > Pozwol prosze Cie cieszyc sie innym w jezyku wieczornych zwyciezcow:

Dokładnie Storimo :) Wygrali Włosi, którym zawsze kibicuję (po Polakach) to i radość okazałem po włosku :)

Jak już ktoś tak chciał wyżej, aby napisac to po polsku to tłumaczę:

"Italia zawsze Mocna! Moje gratulacje dla Blekitnych! Jestem bardzo zadowolony (z postawy i wyniku) :) Teraz czekam na wielki finał i zwycięstwo Italii! Zegnajcie Niemcy! [ Gdzie jest zed i jego "Niemcy, Niemcy ponad wszystko" Hahahaha :)]"

> Nie jestem specem od jezyka wloskiego, ale tak to mozna zinterpretowac.

Jak na osobę, która nie jest specem to i tak bardzo dobrze zinterpretowałeś :) Sens zachowany :)

Pozdrawiam
            • Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 16:04
              O to mi sie udalo, z interpretacja;) Stad tez napisalem, nie tlumaczenie, ale
              interpretacje.

Znajomy w pracy Wloch rzucil sie na mnie z otwartymi ramionami, Verdi,
              Pavarotti!!! Wykrzykiwal, to przeciez byla wloska opera!!!
              Ano byla;)

Pozdrawiam,
    • Gość: plasterblaster Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: 80.54.172.* 05.07.06, 00:09
      Forza Italia
      Klose farbowany lis
      Poldi ma + bo nie śpiewa hymnu
      Pirlo rządzi i dzieli
      Ballack II liga
      • Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 00:12
        Gość portalu: plasterblaster napisał(a):
        > Ballack II liga

Tu nie masz racji, on byl jednym z najlepszych zawodnikow niemieckich w tym meczu.
        • Gość: plasterblaster Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: 80.54.172.* 05.07.06, 00:14
          Ballack
          w którym momencie chyba jak zchdził z boiska
          prosze Cię
          • Gość: storima Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 00:35
            Gość portalu: plasterblaster napisał(a):

> Ballack
            > w którym momencie chyba jak zchdził z boiska
            > prosze Cię

No nie wiem. Podobalo mi sie jego zaangazowanie w obronie.

Moze tez i dlatego, ze cenie sobie jego obiektywizm, ponizej jego wypowiedz
            z 7 czerwca:

"Mamy niedoświadczony i niepewny zespół - powiedział Michael Ballack, kapitan
            reprezentacji Niemiec, w wywiadzie dla gazety "Handelsblatt". - Nasz sukces na
            mistrzostwach świata wcale nie jest przesądzony"
    • andrzej.sawa Re: Ale k...a piekny mecz !!!!!!!!! 05.07.06, 04:15
      Sam jesteś ku..!
    • Gość: Anzlem Nie lubimy Wlochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 07:59
      Wlosi jedzą konie!
      Za to ich nie lubimy!
      Wystarczy popatrzec w jaki sposób sa one wywozone z kraju :-(((((
      • Gość: lena Re: Nie lubimy Wlochow IP: 212.160.86.* 05.07.06, 19:02
        A ja bardzo lubę Włochów! Oni przynajmniej mają w sobie pasję życia!
      • andrzej.sawa Re: Nie lubimy Wlochow 05.07.06, 19:26
        Ale jesteś pacan!!!!!!
        • Gość: Wodzu I ci i ci faszysci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:28
          Ale wygrało mniejsze zło - Italia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka