Dodaj do ulubionych

Paliwo znowu drogie!!!!!!!!!!

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 10:33
Nie wiem czy w Czestochowue znowu jest najdrozesze paliwo?
Kiedy gadalismy o tym jakies miesiac temu i zrobilismy afere paliwo z dnia
dzien taniało a teraz o tym nie mowimy to drozeje chyba cos jest nie tak .
Co Wy o tym sadzicie???????
Obserwuj wątek
    • Gość: jamajca Re: Paliwo znowu drogie!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 12:25
      Niestety... nie tylko w Cz-wie paliwo jest drogie, tak jest w całym kraju. A
      podziękować możemy nie tylko wzrostom notowań cen na ropy na rynkach, tylko
      rządowi który przypierdzielił porzadną akcyzę na paliwo, oraz Orlenowi który ma
      praktycznie monopol na produkcje paliwa ( RG jest mała i liczy się tylko na
      Pomorzu ).
      Bo jak to jest możliwe że w Czechach 1 litr paliwa kosztuje ok. 2,60 zł a u nas
      3,40????,inny przykład - w USA 1 galon (ok. 3,8 litra ) kosztuje 5 złociszy???

Podobno w cenie paliwa jest podatek na budowę dróg - a ja jakoś nie widze żeby
      te drogi były budowane :(
    • Gość: Marf Re: Paliwo znowu drogie!!!!!!!!!! IP: 217.97.140.* 01.02.03, 16:06
      To wszystko przez to że amerykańce szykują sie do wojny z Irakiem :)
    • Gość: pinki Re: Paliwo znowu drogie!!!!!!!!!! IP: *.21.pl 02.02.03, 18:24
      Stacja na Rocha-3,41. Stacja Aral 3,41. Stacja na Wojska Polskiego przy
      wylocie na Katowice 3,26. Poza miastem stacja obok Auchana 3,10. Stacja w
      Kamienicy Polskiej 3,18!!!!!!!!. Można taniej. W naszym mieście na pewno jest
      jakaś zmowa pompiarzy.
    • Gość: bicz_wyborczy Re: Paliwo znowu drogie!!!!!!!!!! IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 02.02.03, 23:33
      Paweł,
      Tomasz Hałdyj wdrożył już ten temat. Jesteś Haładyjem?
      Kto ci powiedział, żebyś zajął miejsce na forum? Dlaczego podpisujesz się
      "Paweł"?
      Haładyju, to twoje drugie imię? Czy masz kogoś, kto chce podkreślić, jak bardzo
      jesteś ważny w tej GW. Nie miej złudzeń. I tak Cię wywalą, jak się im nie
      spodobasz...
      • Gość: paweł Re: Paliwo znowu drogie!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 23:04
        Gość portalu: bicz_wyborczy napisał(a):

> Paweł,
        > Tomasz Hałdyj wdrożył już ten temat. Jesteś Haładyjem?
        > Kto ci powiedział, żebyś zajął miejsce na forum? Dlaczego podpisujesz się
        > "Paweł"?
        > Haładyju, to twoje drugie imię? Czy masz kogoś, kto chce podkreślić, jak
        bardzo
        >
        > jesteś ważny w tej GW. Nie miej złudzeń. I tak Cię wywalą, jak się im nie
        > spodobasz...
        Jaki tam HAŁDYJ jestem normalnym mieszkancem czestochowy i nie podaje za kogos
        kim nie jestem jak cos napiszesz to sie lepiej zastanow!!!!!!!!!!!!!!Bo w tym
        przypadku obraziłes mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka