Dodaj do ulubionych

Fryzura-studniówka:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:57
mam pytanie wiem ze do 100dniowki jeszcze troche czasu ale ja juz sie martwie kompletnie nie wiem gdzie mam isc ma to byc tanio a dobrze zeby nie bylo mycia glowy po powrocie,chce miec rozpuszczone wlosy(mam lekko za raniona-ale urosna jeszcze:)) i fale nie loki tylko fale czy ktos mial cos podobnego na glowie? moze na weselu prosze o pomoc z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Fryzura-studniówka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:41
      poszukaj sobie na necie jakiejs podobnej fryzurki zebys mniej wiecej wiedziala
      czego chcesz, jak znajdziesz to mozesz sie odezwac podam ci namiar na dobra
      fryzjerke - potrafi zrbic z wlosami wszystko i nie jest droga ja za fryzure na
      swoja studniowke dalam 20 zl - trzymala sie cala noc i byla fantastyczna :D
    • Gość: Weronika Re: Fryzura-studniówka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:49
      o to super:) podaje gg jak mozesz to sie odezwij 2047920
      • Gość: bryska Re: Fryzura-studniówka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:35
        Magia fryzur, Stary Rynek 14, pytaj o szefowa!
        • Gość: onek Re: Fryzura-studniówka:) IP: *.realestate.net.pl 04.09.06, 23:20
          Na tysiącu jest zajebista fryzjerka w blaszaku
          • Gość: Gosia Re: Fryzura-studniówka:) IP: 195.189.52.* 05.09.06, 08:13
            Idż do megasamu do salonu fryzjersko kosmetycznego FENIX tam zrobia ci super
            fryzurę ja robiłam sobie tam włosy na wesele i byłam bardzo zadowolona a ceny
            maja nie duże
    • Gość: Weronika Re: Fryzura-studniówka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:20
      dziekuje za pomoc jeszcze troche czasu ale napewno sie zastanowie nad waszymi propozycjami;)a moze ktos ma jakies zdjecia fryzurek jakie mieliscie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka