IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:41
Jak mam się pozbyć gołębi ze strychu? Nie przegoniłam ich bo zauważyłam, że wysiadują jajko, a teraz mam 3 dorosłe gołębie + 2 świeżo wyklute. HELP!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: teraz Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:59
      już musisz poczekać,chyba do wiosny,bo jak przezimują? Z młodymi ?

• Gość: ... Re: Gołębie IP: 80.54.171.* 07.09.06, 00:00
      Ale byłby fajny rosół
      • Gość: DO GOŚCIA Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:05
        ty zeżresz wszystko co sie rusza?
      • afirmacje Re: Gołębie 07.09.06, 00:19
        hehe, no a troszke wczesniej nawet i jajecznica ;-)
        • Gość: jajecznicę Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:47
          to ty masz....w spodniach.Na pewno.
          • Gość: Anka Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:58
            Miej serce kobieto!!!!!!
            Pozwól gołębiom wychowac młode na tyle, aby te mogły sobie same poszukać innego
            miejsca!
            • Gość: Anka1 Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:59
              Powyższy post pochodzi od innej Anki (Anka1) niz Autorka - dla jasności ;-)
            • Gość: Anka Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:51
              Problem w tym, że one zanim odchowają te małe co się teraz wykluły to już będą mieć nowe jajka do wysiadywania. A mój strych wygląda w tej chwili jak chlew. Walą gdzie popadnie. A czy np. chodowcy gołębi nie są w stanie wyłapać tych gołąbków do klatek i gdzieś je przenieść?
              • Gość: Cos Ty. Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:00
                Problem w tym, że one zanim odchowają te małe co się teraz wykluły to już będą
                > mieć nowe jajka do wysiadywania.

Co Ty opowiadasz?
                Gołębie to nie szczury - nie mnożą się na potęgę!
                Nie obawiaj się, na zimę gołębie nie znoszą jaj.
                A młode usamodzielniają się szybko!
                • Gość: Anka Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:13
                  Nie znam sięna gołębiach, ale jak zdążą mieć jeszcze jednąserię małych przed zimą oprócz tych co się wykluły to ja dziękuję.
                  • Gość: Anka1 Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:29
                    Nie zdążą - spokojna głowa

Gołąbki, to nie szczury - nie plenią się jak opętane ;-)
                    • Gość: qba Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:14
                      po tej zimie to extremalny sport

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka