Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:41 Jak mam się pozbyć gołębi ze strychu? Nie przegoniłam ich bo zauważyłam, że wysiadują jajko, a teraz mam 3 dorosłe gołębie + 2 świeżo wyklute. HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teraz Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:59 już musisz poczekać,chyba do wiosny,bo jak przezimują? Z młodymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO GOŚCIA Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:05 ty zeżresz wszystko co sie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
afirmacje Re: Gołębie 07.09.06, 00:19 hehe, no a troszke wczesniej nawet i jajecznica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajecznicę Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:47 to ty masz....w spodniach.Na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:58 Miej serce kobieto!!!!!! Pozwól gołębiom wychowac młode na tyle, aby te mogły sobie same poszukać innego miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka1 Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:59 Powyższy post pochodzi od innej Anki (Anka1) niz Autorka - dla jasności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:51 Problem w tym, że one zanim odchowają te małe co się teraz wykluły to już będą mieć nowe jajka do wysiadywania. A mój strych wygląda w tej chwili jak chlew. Walą gdzie popadnie. A czy np. chodowcy gołębi nie są w stanie wyłapać tych gołąbków do klatek i gdzieś je przenieść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cos Ty. Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:00 Problem w tym, że one zanim odchowają te małe co się teraz wykluły to już będą > mieć nowe jajka do wysiadywania. Co Ty opowiadasz? Gołębie to nie szczury - nie mnożą się na potęgę! Nie obawiaj się, na zimę gołębie nie znoszą jaj. A młode usamodzielniają się szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:13 Nie znam sięna gołębiach, ale jak zdążą mieć jeszcze jednąserię małych przed zimą oprócz tych co się wykluły to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka1 Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:29 Nie zdążą - spokojna głowa Gołąbki, to nie szczury - nie plenią się jak opętane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Troszkę empatii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:14 po tej zimie to extremalny sport Odpowiedz Link Zgłoś