Gość: Paulinka IP: *.prenet.pl 15.09.06, 17:08 j. w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taoo Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:11 Najfajniejsze! Wiem, co mówię :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:24 Oooo taaaa taaaa, a Paulini to najfajniejsi zakonnicy! :P Gosh! Że też ludzie nie mają jakich wątków zakładać :/ Na marginesie: co sądzicie o imieniu Kasia??? ;)))))))))))) <RotFL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:30 Eee... Paulina lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbcvbx Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.21.pl 15.09.06, 17:35 każde z nich jest beznadziejne. ja bym sie wstydził nawet pytać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:39 Wszystko jest beznadziejne. Kto idzie na piwo pod sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:41 A jakie piwo i ktory sklep??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:44 Można wytypowac wyliczanką. Choć ja jeśli o piwa chodzi - preferuje piwa z przewagą goryczki, np. Brok:) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:51 No ok, to ja biorę Lecha albo Żywca... Ene due rabe, bocian połknął żabę,a żaba Chińczyka, co z tego wynika? To który sklep? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:56 Sugerujesz którąs z czestochowskich Żabek?:) Z tego co wiem - w Żabkach ciężko o Broka ale zamiennie może być Carslberg(choć to już nie ten aromat, nie ta moc) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:08 Może być i Żabka...tylko trochę ich w naszym małym mieście jest... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:17 Tak myslę ze Żabki w centrum mozna odrazu wykluczyć-za duzo patroli,za dużo widowni. Ile nam pozostało?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:20 Na Północy jest parę sztuk...ale tu za dużo znajomych twarzy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:22 To może bliżej południa? Choć tu też znajome twarze pojawiają się znienacka. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:35 A jednak będzie na Północy lub 1000-leciu ;-) Znajomki mnie porywają, więc mykam. Życzę przyjemnego wieczoru :-) Z Brokiem albo i bez Broka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:49 No to sobie sam postoję pod sklepem. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:24 Nie, jest wybitnie ch..owe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:01 mnie sie bardzo podoba to imię:)a z doswiadczenia wiem ze wszystkie Paulinki są bardzo ładne;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:07 I potrafią niexle podrapać jeśli chcą:))) Jak kotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:15 No! Zdala ode mnie z tymi pazurkami!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:52 Nadstawiam się do głaskania, a nie do drapania. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:37 Aha:) Puć tu więc do mnie, podrapie za uszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 20:40 Miauuuuo nie być drapania... Miauuuuu... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:38 Oj,po takim dniu(widze że walczyłas dziś dzielnie o pokój i spokój na forum) przydałoby Ci się nieco drapania za uszkiem, tudzież "bezpazurkowania":))) Serdeczne pozdro Alonzo Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 01:46 Wolałabym głaskanie po plecach ;) Ale o tym może innym razem ;P Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:59 Za Twoje wczorajsze, rozjemcze wypowiedzi należy Ci się dłuugie głaskanie a i mleczko do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 09:42 Oj, tak. Oj, tak. :D Bardzo mi się należy. Baaaardzo. Tłumaczenie swojego punktu widzenia takim graczom jak Storima jest wysokoenergetyczne. Człowiek się czuje, jakby wziął udział w maratonie... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
frantic163 Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 10:17 Swoja droga mam pytanie. Jestem przekonany ze tlumaczenie punktu widzania graczom jak storima jest wysokoenergetyczne. Stad pytanie: czy jest sens tlumaczyc cos takiej osobie? Tlumaczyc cos mozna komus, kto przyjmuje mozliwosc zmiany swojego myslenia. Jesli ten warunek nie jest spelniony, to nie ma co dalej tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 13:13 Widocznie jestem idealistką, ponieważ uważam, że każdego można "naprawić", wyedukować. Nawet Storimę. Albo zwłaszcza Storimę. To bardzo inteligentny człowiek. I zastanawiam się, czy ta jego postawa "śledcza" - antytrollowska, nie jest w jakiś sposób prowokacją z jego strony. Czy nie chodzi mu o wywołanie reakcji ze strony oponenta, reakcji, która sprawi, że "wróg" sam się odkryje. W sumie to nie wiem. Znam go tylko z działalności forumowej, a to zbyt mało, żeby ocenić go jako człowieka. Pozdrawiam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 20:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45928236&a=46026387 Ale to już było... Ale wróci. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:28 Jasne ze fajne :)) a poza tym to ladne i inteligentne dziewczyny ;)) - bez sciemy - POZDRAWIAM WSZYSTKIE PAULINY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:50 no ba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniek Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:19 nich cię, te kobiety są bardzo aktywne - seksualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.i-dsl.info 18.09.06, 21:54 jasne ze Paulina to fajne imie i takie szpanerskie NIACH NIACH NIACH Odpowiedz Link Zgłoś