Dodaj do ulubionych

Czy Paulina to fajne imię

IP: *.prenet.pl 15.09.06, 17:08
j. w.
Obserwuj wątek
    • taoo Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:11
      Najfajniejsze! Wiem, co mówię :DDD
      • independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:24
        Oooo taaaa taaaa, a Paulini to najfajniejsi zakonnicy! :P

Gosh! Że też ludzie nie mają jakich wątków zakładać :/

Na marginesie: co sądzicie o imieniu Kasia??? ;)))))))))))) <RotFL>
        • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:30
          Eee...
          Paulina lepsze.
          • Gość: nbcvbx Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.21.pl 15.09.06, 17:35
            każde z nich jest beznadziejne. ja bym sie wstydził nawet pytać....
            • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:39
              Wszystko jest beznadziejne.

Kto idzie na piwo pod sklep?
              • independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:41
                A jakie piwo i ktory sklep??? ;P
                • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:44
                  Można wytypowac wyliczanką.
                  Choć ja jeśli o piwa chodzi - preferuje piwa z przewagą goryczki, np. Brok:)
                  • independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 17:51
                    No ok, to ja biorę Lecha albo Żywca...

Ene due rabe, bocian połknął żabę,a żaba Chińczyka, co z tego wynika?
                    To który sklep? ;P
                    • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:56
                      Sugerujesz którąs z czestochowskich Żabek?:)
                      Z tego co wiem - w Żabkach ciężko o Broka ale zamiennie może być Carslberg(choć
                      to już nie ten aromat, nie ta moc)
                      • independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:08
                        Może być i Żabka...tylko trochę ich w naszym małym mieście jest... :P
                        • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:17
                          Tak myslę ze Żabki w centrum mozna odrazu wykluczyć-za duzo patroli,za dużo widowni.
                          Ile nam pozostało?:))
                          • independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:20
                            Na Północy jest parę sztuk...ale tu za dużo znajomych twarzy ;P
                            • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:22
                              To może bliżej południa?
                              Choć tu też znajome twarze pojawiają się znienacka.
                              • independent-girl Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:35
                                A jednak będzie na Północy lub 1000-leciu ;-) Znajomki mnie porywają, więc mykam.
                                Życzę przyjemnego wieczoru :-)
                                Z Brokiem albo i bez Broka :-)
                                • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:49
                                  No to sobie sam postoję pod sklepem.
                                  Miłego wieczoru.
      • Gość: Cichy Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.bulldogdsl.com 18.09.06, 22:24
        Nie, jest wybitnie ch..owe.
    • Gość: adek Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:01
      mnie sie bardzo podoba to imię:)a z doswiadczenia wiem ze wszystkie Paulinki są
      bardzo ładne;>
      • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:07
        I potrafią niexle podrapać jeśli chcą:)))
        Jak kotki
        • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:13
          Miauuuuuu
          ;P
          • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:15
            No! Zdala ode mnie z tymi pazurkami!:))
            • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 18:52
              Nadstawiam się do głaskania, a nie do drapania. :P
              • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:37
                Aha:)
                Puć tu więc do mnie, podrapie za uszkiem.
                • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 20:40
                  Miauuuuo nie być drapania... Miauuuuu... ;D
                  • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:38
                    Oj,po takim dniu(widze że walczyłas dziś dzielnie o pokój i spokój na forum)
                    przydałoby Ci się nieco drapania za uszkiem, tudzież "bezpazurkowania":)))
                    Serdeczne pozdro
                    Alonzo
                    • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 01:46
                      Wolałabym głaskanie po plecach ;)
                      Ale o tym może innym razem ;P
                      Dobranoc wszystkim.
                      • Gość: Alonzo Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:59
                        Za Twoje wczorajsze, rozjemcze wypowiedzi należy Ci się dłuugie głaskanie a i
                        mleczko do łóżeczka.
                        • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 09:42
                          Oj, tak. Oj, tak. :D
                          Bardzo mi się należy. Baaaardzo.
                          Tłumaczenie swojego punktu widzenia takim graczom jak Storima jest
                          wysokoenergetyczne.
                          Człowiek się czuje, jakby wziął udział w maratonie...
                          ;P
                          • frantic163 Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 10:17
                            Swoja droga mam pytanie. Jestem przekonany ze tlumaczenie punktu widzania
                            graczom jak storima jest wysokoenergetyczne. Stad pytanie: czy jest sens
                            tlumaczyc cos takiej osobie? Tlumaczyc cos mozna komus, kto przyjmuje mozliwosc
                            zmiany swojego myslenia. Jesli ten warunek nie jest spelniony, to nie ma co
                            dalej tlumaczyc.
                            • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 16.09.06, 13:13
                              Widocznie jestem idealistką, ponieważ uważam, że każdego można "naprawić",
                              wyedukować.
                              Nawet Storimę. Albo zwłaszcza Storimę.
                              To bardzo inteligentny człowiek. I zastanawiam się, czy ta jego
                              postawa "śledcza" - antytrollowska, nie jest w jakiś sposób prowokacją z jego
                              strony. Czy nie chodzi mu o wywołanie reakcji ze strony oponenta, reakcji,
                              która sprawi, że "wróg" sam się odkryje.
                              W sumie to nie wiem. Znam go tylko z działalności forumowej, a to zbyt mało,
                              żeby ocenić go jako człowieka.
                              Pozdrawiam. :D
    • anna.scott Re: Czy Paulina to fajne imię 15.09.06, 20:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45928236&a=46026387
      Ale to już było... Ale wróci. hihihi
    • Gość: mat Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:28
      Jasne ze fajne :)) a poza tym to ladne i inteligentne dziewczyny ;)) - bez
      sciemy - POZDRAWIAM WSZYSTKIE PAULINY!
    • Gość: budda Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:50
      no ba
      • Gość: moniek Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:19
        nich cię, te kobiety są bardzo aktywne - seksualnie
        • Gość: Paulina Re: Czy Paulina to fajne imię IP: *.i-dsl.info 18.09.06, 21:54
          jasne ze Paulina to fajne imie i takie szpanerskie NIACH NIACH NIACH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka