promin 16.09.06, 14:23 Czyżby zaczął sie remont obserwatorium astronomicznego w LO im Mickiewicza? Wiem, że ma być ono wyremontowane i udostępnione dla wycieczek, kopuła jest odnowiona i pomalowana, może remont sie zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_lubliniec Re: remont obserwatorium astronomicznego 16.09.06, 14:25 Może za niedługo wycieczki do obserwatorium będą jeździć do Lublińca a nie do Chorzowa.. a to możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: remont obserwatorium astronomicznego 16.09.06, 14:25 Pomalowali je? Odpowiedz Link Zgłoś
promin Re: remont obserwatorium astronomicznego 16.09.06, 14:25 Tak pomalowali, na brązowo. Niop L-c może konkurować z Chorzoem, ja stawiam na nasze miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: remont obserwatorium astronomicznego 16.09.06, 14:26 Ja tez! Mogli by je otworzyć, fajnie by było sobie popatrzeć na gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: remont obserwatorium astronomicznego 16.09.06, 14:27 Macie racje, dobry pomysł! Jak Starostwo sie za to weźmie to pomysł napewno wypali. Odpowiedz Link Zgłoś