Gość: sebastian IP: *.com 12.10.06, 11:24 gdzie mozna kupic papuzkę z całym wyposazeniem ,wiem ze w każdym zoologicznym ale chodzi mi o sklep o przystępnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: il Re: sklep zoologiczny -tani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:08 nie wiem w jakiej cenie są papużki ale jeśli chodzi o karmę dla rybek to mają tanio na Rakowie na Aleji Wyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: sklep zoologiczny -tani 12.10.06, 13:09 Albo na Rakowie, albo na Alei Wyzwolenia. To nie te kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w2 Re: sklep zoologiczny -tani IP: 212.87.241.* 12.10.06, 13:10 Człowieku !Po co ci papużka ? Drze mordę ,śmieci piórami i resztkami jedzenia . Osobiście odradzam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Re: sklep zoologiczny -tani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:57 sorry na Rakowie ale na Aleji Pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: sklep zoologiczny -tani IP: 80.54.172.* 12.10.06, 17:32 Co prawda nie ma tam papużek ale jest tam tani sprzet dla zwierzaków tzn. klatki, karma itd. sklep miesci się na placu za Megasamem pod nazwą sklep wedkarski. Bardzo miły pan jest w stanie sprowadzić jedzenie dla zwierzaków z hurtowni. Dam przykald za karme Royal junior na promenadzie płaciłam 28 zł za kg tam 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: sklep zoologiczny -tani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:37 najtansze akcesoria i karmy dla zwierzakow sa w merkurym na parterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: sklep zoologiczny -tani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:25 Najlepszy sklep i super obsługa jest w małym sklepie na końcu Sezamu przy Jagielońskie. Wejście osobne od strony PZU czy też bazarku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś