Dodaj do ulubionych

szukam Księciunia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:38
Szukam Księcia:D
Prawdziwego Księciunia, pięknego i mądrego, godnego mnie;)
Księżniczka;p
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:45
      wariatka !!
      innaczj, to wyzej, to osoba chora pisze.
    • Gość: hrabia Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:49
      te ksiezniczka !! dupnij sie w łeb !!
    • morpheuss456 [...] 20.10.06, 21:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: aaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: księciunio<lol> kolejny chory post chorej osoby - żal mi Ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:08
      j.w.
      • Gość: K2 Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:24
        W tej chwili jestem królewiczem zamienionym przez wstrętne władze w salamandre, oddasz głos na rozsądna partie to sie odmienię ;)
        • usser Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb 21.10.06, 17:56
          czekajcie, niech na szanowna ksiezna udowodnie ze jest tym za kogo sie pdaje;d;d moze jakies nazwisko rodowe niech poda..moze jest z rodu Czartoryskich?? hehehe...
          • bizon77 Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb 21.10.06, 20:16
            Ależ się ostatnio wysypuje ofert matrymonialnych......;-)
            • Gość: Harry_z_Tybetu Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 00:17
              Włąsnie księżna udowodnij, że nią jesteś najpierw!!!
              Ja też jestem fajny i mega przystojny, ale co z tego, nigdy sie o tym nie
              przekonasz :) zaskocz nas czymś!
              • Gość: księżniczka nie jestem hetero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:32
                jestem lesbijką, zaskoczony
                • Gość: Harry_z_TYbetu Re: nie jestem hetero IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 22:48
                  co najwyżej niekonsekwentną lesbijką :/
    • diabel_piszczalka Re: szukam Księciunia 22.10.06, 00:28
      Toudi!!! Ile razy Ci mówiłem, żebyś się nie oddalał?!?!

Twój Księciunio....
    • Gość: Prince nie Karol Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 08:45
      Oto jestem Książe. Piękny w nocy i za dnia, mądry po 9, godny każdej yyy tylko
      bez wielkiego majątku;), ale z głową pełną przeróżnych niekonwencjonalnych
      inicjatyw:D
      Książe buty czasem wiąże.
      • Gość: . Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:39
        Gość portalu: Prince nie Karol napisał(a):

> Oto jestem Książe. Piękny w nocy i za dnia, mądry po 9, godny każdej yyy tylko
        > bez wielkiego majątku;), ale z głową pełną przeróżnych niekonwencjonalnych
        > inicjatyw:D
        > Książe buty czasem wiąże.

jak tu pisać, forum zasmiecone przez upośledzonych !!!!
    • Gość: lolo Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 12:05
      Gość portalu: księżniczka napisał(a):

> Szukam Księcia:D
      > Prawdziwego Księciunia, pięknego i mądrego, godnego mnie;)
      > Księżniczka;

A w dupsku ci sie tak cos nie zagotowalo kretynko ??
      • Gość: aaa Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:19
        ku.. ale tępa dupa;]
        • Gość: INGL TI Re: szukam Księciunia IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.10.06, 19:00
          jak jestes lesbo to powinnas napisac 'szukam ksiezniczki' a poza tym powinnas
          zajrzec na inne forum a nie na to..
          wydajesz sie byc zdesperowana-ale moze jakas znajdziesz rownie zdesperowana jak
          ty sama
    • Gość: adrian Re: szukam Księciunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:05
      ja nie szukam bo nic na sile.......,ale mozemy sie spotkać:>:>
    • paolo101 Re: szukam Księciunia 22.10.06, 19:06
      ksieciunio..... paolo101@gazeta.pl
      • ksiezniczka27 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:27
        Ten idiotyczny wpis powyżej o lesbijkach, nie byl mój, tak więc postanowilam
        się zalogować. Może na początek pokrótce przybliżę odrobię moją skromną osobę.
        Pragnę jednak zaznaczyć,że wypowiedzi moje kieruję do szlachetnych i pięknych
        mężczyzn,a nie do jakiś parobków, którzy się tu m.i. pojawili i po ich wpisach
        można szybko wywniosmkować,że są to ludzie z nizin spolecznych.
        Przechodząc to rzerzy, mam 27 lat,172cm. wzrostu, blękitne oczy, blękitną krew,
        zlociste loki jak na slowiańską księżniczkę przystalo i harmonijnie zbudowane
        cialo. Pasjonuje mnie muzyka i malarstwo,ale także teatr i kino.
        Mieszkam w malym malowniczo polożaonym zameczku, otoczonym ogromnym 200-letnim
        parkiem, po którym codziennie rono jeżdżę konno.
        Zdaję sobię sprawę,że Księciów jest na świecie naprawdę bardzo malo, ala
        są:))))) dlatego też nie ustaję w moich poszukiwaniach. Jeżeli któryś
        przypadkowo to czyta to zapraszam go aby skontaktowal się ze mną przez
        poczę:)))
        • misiakilla Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:33
          Blekitna krew powiadasz? To Ciebie rowniez nie gryza komary? :)
          Pokaz mi sie , o szlachetna Pani!
          misiakilla@gazeta.pl
        • synsama666 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:39
          Jedyne konie na jakich jeździsz należą do okolicznych parobków :-)))))
          • misiakilla Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:45
            synsama666 tez bys chcial zeby Cie ujezdzala? :D
            • synsama666 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:46
              Sam nie wiem, może to jest jakaś szpetota, albo zboczek.
              • misiakilla Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:49
                Jak zboczek to lepiej.. wyzyje sie na Tobie.. i da upust.. Twoim emocjom :)
                • synsama666 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:49
                  Przemyślę to.
              • Gość: księżniczka Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:29
                synsama666 napisał:

> Sam nie wiem, może to jest jakaś szpetota, albo zboczek.

Zboczek i ofiara losu to ty jesteś matole, gamoniu śmierdzący !!
    • anna.scott Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:51
      Coś mi tu... cuchnie ;P
      Jakieś to "księżniczkowanie" naciągane.
      Jakoś nie mogę sobie wyobrazić księżniczki "słowiańskiej" czystej krwi, która
      szuka księcia w necie. Toż to mezalians. W tamtych kręgach koligaci się młodych
      poprzez rozmowy dyplomatyczne, a nie w taki plebejski sposób!
      Chyba że to czarna owca rodu, ale wtedy trudno mówić o prawdziwej
      księżniczce... :))))
      • Gość: ksiezniczka27 Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:08
        Ależ droga Anno jestem zaskoczona,że kto jak kto,ale Ty masz wątpliwości,że
        tutaj można spotkać szlachetnie urodzone osóby. Ty tu jesteś:), ja uważam Cię
        za osobę szlachetną i to przecież Ty ciągle podkreślasz,że wyjątkowe osoby
        można spotkać wszędzie:))))Cóż nie chcialabym nikogo urazić,ale najczęściej to
        wlaśnie osoby podejrzliwe i wątpiące mają zazwyczaj coś to ukrycia:P
        Z wyrazami szacunku...
        gorąco pozdrawiam:))
        • anna.scott Re: szukam Księciunia 23.10.06, 17:12
          Droga Ksieżniczko27,
          bardzo Ci dziękuję za komplement co do szlachetności, jednak mogłabym go uznać
          jedynie odnośnie charakteru,:))) a nie urodzenia. Niestety, a raczej stety, ;P
          nie płynie we mnie błękitna krew. Może dlatego na celowniku mojego oka są
          normalni ludzie, a nie książęta, co do "szlachetności charakteru" których mam
          sporo wątpliwości.
          Antoine de Saint-Exupery, autor "Małego Księcia", napisał tam: Dobrze widzi się
          tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oka.
          A zatem chcesz spotkać odpowiedniego mężczyznę, nie szukaj li tylko szlachetnie
          urodzonego, bowiem i w "plebejskim świecie" można znaleźć mężczyzn o sercu
          czystym jak najszlachetniejszy kryształ.
          Pozdrawiam cieplutko z głębi "szlachetnego serca". ;)))))
    • Gość: Ksiaze23 Re: szukam Księciunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:22
      Szczerze mowiac jestem zaskoczony tym tematem. Nie wiedzialem, ze są w częstochowie księżniczki... A tak całkiem serio mówiąc to pochodzę z rodziny szlacheckiej, dlatego zaskoczył mnie ten temat. Moja rodzina ma Piękną i długą historię. Posiadamy także herb rodzinny. No ale nie interesują mnie zadne oferty matrymonialne gdyż mam już swoją wybrankę...

Pozdrawiam Cię księżniczko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka