Gość: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:38 Szukam Księcia:D Prawdziwego Księciunia, pięknego i mądrego, godnego mnie;) Księżniczka;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:45 wariatka !! innaczj, to wyzej, to osoba chora pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:49 te ksiezniczka !! dupnij sie w łeb !! Odpowiedz Link Zgłoś
morpheuss456 [...] 20.10.06, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księciunio<lol> kolejny chory post chorej osoby - żal mi Ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:08 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:24 W tej chwili jestem królewiczem zamienionym przez wstrętne władze w salamandre, oddasz głos na rozsądna partie to sie odmienię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb 21.10.06, 17:56 czekajcie, niech na szanowna ksiezna udowodnie ze jest tym za kogo sie pdaje;d;d moze jakies nazwisko rodowe niech poda..moze jest z rodu Czartoryskich?? hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb 21.10.06, 20:16 Ależ się ostatnio wysypuje ofert matrymonialnych......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_z_Tybetu Re: kolejny chory post chorej osoby - żal mi Cieb IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 00:17 Włąsnie księżna udowodnij, że nią jesteś najpierw!!! Ja też jestem fajny i mega przystojny, ale co z tego, nigdy sie o tym nie przekonasz :) zaskocz nas czymś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka nie jestem hetero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:32 jestem lesbijką, zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_z_TYbetu Re: nie jestem hetero IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 22:48 co najwyżej niekonsekwentną lesbijką :/ Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: szukam Księciunia 22.10.06, 00:28 Toudi!!! Ile razy Ci mówiłem, żebyś się nie oddalał?!?! Twój Księciunio.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prince nie Karol Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 08:45 Oto jestem Książe. Piękny w nocy i za dnia, mądry po 9, godny każdej yyy tylko bez wielkiego majątku;), ale z głową pełną przeróżnych niekonwencjonalnych inicjatyw:D Książe buty czasem wiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:39 Gość portalu: Prince nie Karol napisał(a): > Oto jestem Książe. Piękny w nocy i za dnia, mądry po 9, godny każdej yyy tylko > bez wielkiego majątku;), ale z głową pełną przeróżnych niekonwencjonalnych > inicjatyw:D > Książe buty czasem wiąże. jak tu pisać, forum zasmiecone przez upośledzonych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 12:05 Gość portalu: księżniczka napisał(a): > Szukam Księcia:D > Prawdziwego Księciunia, pięknego i mądrego, godnego mnie;) > Księżniczka; A w dupsku ci sie tak cos nie zagotowalo kretynko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:19 ku.. ale tępa dupa;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INGL TI Re: szukam Księciunia IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.10.06, 19:00 jak jestes lesbo to powinnas napisac 'szukam ksiezniczki' a poza tym powinnas zajrzec na inne forum a nie na to.. wydajesz sie byc zdesperowana-ale moze jakas znajdziesz rownie zdesperowana jak ty sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: szukam Księciunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:05 ja nie szukam bo nic na sile.......,ale mozemy sie spotkać:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
paolo101 Re: szukam Księciunia 22.10.06, 19:06 ksieciunio..... paolo101@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka27 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:27 Ten idiotyczny wpis powyżej o lesbijkach, nie byl mój, tak więc postanowilam się zalogować. Może na początek pokrótce przybliżę odrobię moją skromną osobę. Pragnę jednak zaznaczyć,że wypowiedzi moje kieruję do szlachetnych i pięknych mężczyzn,a nie do jakiś parobków, którzy się tu m.i. pojawili i po ich wpisach można szybko wywniosmkować,że są to ludzie z nizin spolecznych. Przechodząc to rzerzy, mam 27 lat,172cm. wzrostu, blękitne oczy, blękitną krew, zlociste loki jak na slowiańską księżniczkę przystalo i harmonijnie zbudowane cialo. Pasjonuje mnie muzyka i malarstwo,ale także teatr i kino. Mieszkam w malym malowniczo polożaonym zameczku, otoczonym ogromnym 200-letnim parkiem, po którym codziennie rono jeżdżę konno. Zdaję sobię sprawę,że Księciów jest na świecie naprawdę bardzo malo, ala są:))))) dlatego też nie ustaję w moich poszukiwaniach. Jeżeli któryś przypadkowo to czyta to zapraszam go aby skontaktowal się ze mną przez poczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:33 Blekitna krew powiadasz? To Ciebie rowniez nie gryza komary? :) Pokaz mi sie , o szlachetna Pani! misiakilla@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
synsama666 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:39 Jedyne konie na jakich jeździsz należą do okolicznych parobków :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:45 synsama666 tez bys chcial zeby Cie ujezdzala? :D Odpowiedz Link Zgłoś
synsama666 Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:46 Sam nie wiem, może to jest jakaś szpetota, albo zboczek. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:49 Jak zboczek to lepiej.. wyzyje sie na Tobie.. i da upust.. Twoim emocjom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:29 synsama666 napisał: > Sam nie wiem, może to jest jakaś szpetota, albo zboczek. Zboczek i ofiara losu to ty jesteś matole, gamoniu śmierdzący !! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: szukam Księciunia 23.10.06, 13:51 Coś mi tu... cuchnie ;P Jakieś to "księżniczkowanie" naciągane. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić księżniczki "słowiańskiej" czystej krwi, która szuka księcia w necie. Toż to mezalians. W tamtych kręgach koligaci się młodych poprzez rozmowy dyplomatyczne, a nie w taki plebejski sposób! Chyba że to czarna owca rodu, ale wtedy trudno mówić o prawdziwej księżniczce... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezniczka27 Re: szukam Księciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:08 Ależ droga Anno jestem zaskoczona,że kto jak kto,ale Ty masz wątpliwości,że tutaj można spotkać szlachetnie urodzone osóby. Ty tu jesteś:), ja uważam Cię za osobę szlachetną i to przecież Ty ciągle podkreślasz,że wyjątkowe osoby można spotkać wszędzie:))))Cóż nie chcialabym nikogo urazić,ale najczęściej to wlaśnie osoby podejrzliwe i wątpiące mają zazwyczaj coś to ukrycia:P Z wyrazami szacunku... gorąco pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: szukam Księciunia 23.10.06, 17:12 Droga Ksieżniczko27, bardzo Ci dziękuję za komplement co do szlachetności, jednak mogłabym go uznać jedynie odnośnie charakteru,:))) a nie urodzenia. Niestety, a raczej stety, ;P nie płynie we mnie błękitna krew. Może dlatego na celowniku mojego oka są normalni ludzie, a nie książęta, co do "szlachetności charakteru" których mam sporo wątpliwości. Antoine de Saint-Exupery, autor "Małego Księcia", napisał tam: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oka. A zatem chcesz spotkać odpowiedniego mężczyznę, nie szukaj li tylko szlachetnie urodzonego, bowiem i w "plebejskim świecie" można znaleźć mężczyzn o sercu czystym jak najszlachetniejszy kryształ. Pozdrawiam cieplutko z głębi "szlachetnego serca". ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiaze23 Re: szukam Księciunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:22 Szczerze mowiac jestem zaskoczony tym tematem. Nie wiedzialem, ze są w częstochowie księżniczki... A tak całkiem serio mówiąc to pochodzę z rodziny szlacheckiej, dlatego zaskoczył mnie ten temat. Moja rodzina ma Piękną i długą historię. Posiadamy także herb rodzinny. No ale nie interesują mnie zadne oferty matrymonialne gdyż mam już swoją wybrankę... Pozdrawiam Cię księżniczko. Odpowiedz Link Zgłoś