Dodaj do ulubionych

i jak sie podobalo ?

IP: 212.160.86.* 19.11.06, 18:04
Witam,

jak sie Wam podobala wczoransza impreza w ProFormie ??

bylo goraco:) kto byl to wie...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: proforma Re: i jak sie podobalo ? IP: 212.160.86.* 19.11.06, 18:13
      ups... wczorajsza:P
      jeszcze na kacu:P:P
    • Gość: Człowiekbiegunka Re: i jak sie podobalo ? IP: *.man.czest.pl 19.11.06, 19:00
      Zwlaszcza w kiblu.
      • Gość: proforma Re: i jak sie podobalo ? IP: 212.160.86.* 19.11.06, 23:04
        kible to nic nowego,w kazdym lokalu od depo po genesis kible strazsa a nie
        przyciagaja na siusiu:)

zapraszamy nap rzyszly weekend na swietna impreze andrzejkowa:)) bedzie
        swietnie i jeszcze lepiej niz wczoraj
    • marcelmilau Re: i jak sie podobalo ? 19.11.06, 23:06
      dzieki Bogu nie witam w tym miejscu
      widziałem fuj małolatki fuj beznadzieja.
    • Gość: magda Re: i jak sie podobalo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:51
      A ja sądzę, że ten lokal zmierza w dobrym kierunku...oby ludzie tylko potrafili
      świetnie bawić się...tak jak my ostatnio:):):)
      • Gość: !!!!!! Re: i jak sie podobalo ? IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 22:20
        popieram, byłysmy, było super, za tydzien tez idziemy...:)
        • Gość: ProForma Re: i jak sie podobalo ? IP: 212.160.86.* 20.11.06, 22:27
          za tydzien andrzejki, do srody beda fotki z 18.11.2006 Flash Party na stronie
          www dostepne.

Dla chetnych w cenie po 5 zł mozemy nagrac zdjęcia na cd-rom, ilosc fotek; 324.
          Pozdrawiamy
          • Gość: !!!!!! Re: i jak sie podobalo ? IP: *.man.czest.pl 21.11.06, 10:58
            całe szczescie ze bedzie ich wiecej bo te co pojawiły sie do tej pory sa tak
            marne ze szkoda gadac. na wszystkich prawie te same osoby, jak z prywatnej
            imprezy :( ps.i niech ktos poprawi napis "hallowyn" bo nie tak to sie pisze ;))
            pozdrawiam:)
            • Gość: proforma Re: i jak sie podobalo ? IP: 212.160.86.* 21.11.06, 13:46
              no bedzie z ostatniej imprezy okolo 140 zdjec, co do jakosci, to w dyskotekach
              sie ciezko robi podczas imprezy dobre foty, wszech obecnym dym niestety nie
              pozwala na nic naprawde fajnego.
              Pozdrawiam
              • Gość: karra Re: i jak sie podobalo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:00
                Ludzie! Małolaty sa wszedzie i tego sie nie zmieni. Nie wazne gdzie wazne z kim,
                ja tam lubie chodzic do Proformy bo kazdy znajdzie cos dla siebie... muzyka,
                drinki, piwo ... jest oki. Nie ma ludzi ktorzy tylko czekaja na zaczepke jak np
                w Porterze. Jak dla mnie moze byc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka