Dodaj do ulubionych

Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:26
Własnie doszły mnie słuchy że kościół nieoficjalnie popiera Wrone, wiec juz
po zawodach, samych siostr i kleru w czewie jest od zatrzesienia, biedna pani
Halinka, powrót do korytka na wiejska :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogi Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:32
      Pani Halinka na cztery lata zostaje w Częstochowie.
      Jako Prezydent Miasta.
      • Gość: Zawodziak Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:34
        Buahaha chyba prezydent zawodzia buahahah a po drugie to nawet na nia patrzec
        nie moge wybrukowala tylko swoja uliczke a o innych nie zadbała, zawodzie jej
        nie chce, mieszkam obok niej i tej pani mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Menel Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:35
        No Halina sie na pewno wkurzy ze musi znowu jezdzic po wyplate do warszafki:)
        • Gość: zybi Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.169.* 22.11.06, 12:39
          jezdzic po wyplate do warszafki:)

Chyba do szafki wg,ciebie bo pisze sie warszawki jesli juz.Ze tez tacy z uboga
          pisownia zabieraja głos
    • Gość: pepeg Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:34
      tyle, że pani Halinka to "korytko" ma, więc chyba chce być prezydentem. Pan
      Tadziu natomiast musi o to korytko walczyć na wszelkie sposoby. Między innymi i
      tu. A coś mi się obiło o uszy, że budżecik się nie dopina i to korytko może być
      mniejsze. Może nawet niektórzy wcale nie dostaną.
      • Gość: antykler Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prio138.trustnet.pl 21.11.06, 18:40
        Palant!!! swoje ulotki rozdaje w kosciolach;czekawe co obiecal czarnym????moze ze jak ktos nie bedzie chodzil do kosciola i dawal na tace to do pierdla!!! hahaha ;-)))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: ja Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:01
          To fanatyk Wrony zrobił przysługę Kosciołowi. Złą
        • Gość: polak Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.125.* 21.11.06, 21:49
          Ty idioto!!!!!!!
    • Gość: polak Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.125.* 21.11.06, 21:45
      Od Kościoła to się odwal !!!!!!!!!!!
      • Gość: angrusz Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:23

To i wynik łatwiejszy do przewidzenia ale pójść zagłosować trzeba
        • Gość: ja Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:32
          A może właśnie odwrotnie??!! Oby tak było
        • Gość: ziom Czy to jest jakaś sensacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:32
        • Gość: ziom Czy to jest jakaś sensacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:32
          • Gość: piter Re: Czy to jest jakaś sensacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:57
            I dobrze, przynajmniej wiem na kogo głosować. Na pewno nie na Wrone
            • anna.scott Re: Czy to jest jakaś sensacja? 22.11.06, 13:24
              Dokładnie tak. :))
    • Gość: ma Kościół poparł Wronę-wszyscy mówią o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:55
      wszyscy mówią o czwartej władzy w Polsce a nikt nie mówi o piątej ...... . Nie
      bójcie się mówić językiem prawdy, pycha zawsze szkodziła naszym rodakom i
      dlatego tak dużo jest ich poza granicami naszego kraju (jako jeden z elementów
      emigracji).
    • harry1983 Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.06, 12:59
      Poziom wypowiedzi w tym wątku mnie powala - kampania zeszła już baaardzo nisko - rynsztok jest wieżowcem w porównaniu do tego, co tu widać - jedni na drugich, jak dzieci - a konkretów żadnych.

Lejta się, będzie chociaż ciekawie :)
    • Gość: angrusz Re: Kościół poparł Wronę!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:14

Bardzo pracował na takie poparcie. trudno sie dziwić .Stąd teraz zbiera to co
      zasiał . A jak u T.W współpeaca z PiS-em . Wypada
    • Gość: RM Słychać to poparcie było w Radiu Maryja, w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:20
      wypowiedzi Sz. Giżyńskiego na temat prezydentury Wrony, która jest dla
      Częstochowy nieszczęściem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka