Dodaj do ulubionych

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygrał

26.11.06, 23:13
Zapalmy jutro świeczki pod ratuszem.
Jedyna optymistyczna myśl to, to że mieszkania będą tanieć, bo już wszyscy
normalni stąd wyjadą :-(
Częstochowa zasługuje na gospodarza, Częstochowianie .... ?
przynajmniej te 60% na psychiatryka.
Zapamiętaj sobie wrona ten dzień, od dziś wszycy normalni będą ci patrzeć na
ręce i rozliczać z twojej głupoty i nieróbstwa !!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ding Dong [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: sphinx Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:20
      gorycz przez ciebie przemawia. żaden wrona czy inny orzeł ci nie pomoże jeśli
      sama sobie nie weźmiesz. do roboty... a jeśli nie jesteś operatywna to miej
      pretensje do siebie. jak chcesz to sobie wyjeżdżaj. mi tu dobrze więc zostaję.
      • inna-bajka Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr 26.11.06, 23:25
        Jestem operatywna, bo mam pracę na śląsku i zarobki, o których w tej wsi nawet
        dyrektor może pomarzyć. Ale chcę by Częstochowa była normalnym miastem, a nie
        wsią zabitą dechami, gdzie ludzie zarabiają 850 zł.
        • Gość: - miernota komentuje IP: *.acn.waw.pl 27.11.06, 07:38
          > Jestem operatywna, bo mam pracę na śląsku i zarobki, o których w tej wsi nawet
          > dyrektor może pomarzyć.
          ROTFL
          Do poziomu dyrektorskiego to jeszcze ci z połowę brakuje ;-(

Tak to jakoś z ta panienką jest, że kiedy ktos ma inne zdanie niż ona to właśnie
          ten ktoś jest psychicznie chory i nie znający życia.
          Inna-bajka - jedyna nieomylna wyrocznia, której filozoficzne teorie sa poparte
          gruntowną znajomością historii. Zawsze gotowa wszystkich pouczać, strofować,
          nauczać i uczyć. Urodzona belferka ;-PPPP
          Swoje hormonalne frustracje samotnej trzydziestolatki wyrażająca przez szkalanie
          miasta, z którego nigdy w życiu sią nie wyprowadzi. Masochizm emocjonalny.
          Inna-bajka - wmawiająca wszystkom kwaśny deszcz w czasie plucia jadem ;-(
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=656&w=52245156&a=52245156
          • Gość: gość Re: miernota komentuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:05
            nareszcie ktoś powiedział tej babie do słuchu. Ale czy to dotrze do tej
            zdewelowanej,zakompleksionej starej panny?Obawiam się, że nie. Nie spotkałem
            jeszcze nigdy tak żałosnej osoby. Ciekaw jestem, czy rzeczywiście ma tylu
            znajomych,o których ciągle pisze. Obawiam się, że istnieją tylko w jej chorej
            wyobraźni. Zmień się lampucero, bo do końca życia będziesz sama.....ze swoimi
            ciężarówkami i dyrektorską pensją.
        • Gość: Sphinx Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:20
          Gdybysś była operatywna nie żaliłabyś się na wszystkie strony tak jak to robisz
          na całym forum. Większość twoich postów to narzekanie. Ludzie operatywni nie
          mają czasu na labidzenie.
        • Gość: - dyrektorskie bajeczne pensje IP: *.acn.waw.pl 29.11.06, 10:33
          > Jestem operatywna, bo mam pracę na śląsku i zarobki, o których w tej wsi nawet
          > dyrektor może pomarzyć. Ale chcę by Częstochowa była normalnym miastem, a nie
          > wsią zabitą dechami, gdzie ludzie zarabiają 850 zł.

W dzisiejszej dobranocce (bajce znaczy) było tak:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=52999620&a=53045659
          "Zawsze chciałam mieć Saaba i jeśli będzie mnie kiedyś na niego stać,
          to skuszę się wyłącznie na starszą wersję ;-)
          A swoją drogą to Ci zazdroszczę tego nowego, choć jest brzydki ;-)"

Coś malutkie są te dyrektorskie pensje na Śląsku ;-(
      • Gość: Mmadziks Do Sphinksa IP: *.echostar.pl 28.11.06, 13:43
        ty chyba nie rozumiez wszystkiego.Miasto musi stwarzać możliwości nie tylko dla
        tych operatywnych(czytaj-włascicieli firm), ale i dla tych, którzy sa zdolni i
        chca pracować, ale nie chca badż nia maja funduszy na własna działalność.Badź
        tez mamusia i tatus nie zostawili im schedy.W mieście gdzie sa niskie zarobki i
        wysokie bezrobocie nie uda sie żaden porzadny biznes, bo pieniadze musza krązyc
        miedzy ludźmi, s skoro ludzie ich nie maja to i ty brachu nie zarobisz.Nie
        krytykuj przeciwników Wrony, bo faktycznie to nie menager miasta tylko klecha.
        • Gość: do Mmadziks Re: Do Sphinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:04
          to ty chyba nie rozumiesz wszystkiego i piszesz od rzeczy. Z twojej wypowiedzi
          wynika, że nie chcesz prezydenta miasta tylko kierownika MOPSu który zdolnym i
          chętnym rozda fundusze na działalność. Zabawne.:)))
          Mi tatusie i mamusie nie zostawili schedy a jakoś sobie radzę i wiążę koniec z
          końcem.
          Zdolni i chętni zawsze gdzieś się załapią. Chyba że ich chęć i zdolności
          ograniczają się do umiejętnego wyciągania łapy po fundusze.

Nie krytykuję przeciwników Wrony o ile mają w stosunku do niego konkretne
          zarzuty. Burdel w tym mieście jak i w całym kraju zawdzięczamy sytuacji
          politycznej, członkostwu w Układzie Warszawskim, 50 letniej ruskiej okupacji
          przy współpracy wiernych kundli z PZPRu a potem rozmontowaniu polskiej
          gospodarki na prywatne folwarki przez komuchów którzy oddali władzę w zamian za
          grubą kreskę i pierwsze miejsce przy złodziejskim korycie podczas dzikiej
          prywatyzacji.
          Nie można odpowiedzialnością za całe zło tego świata obarczyć Wronę. W tym
          mieście działo się źle już długo przed jego pierwszą prezydenturą. On to
          odziedziczył w spadku.
          Rozlicz wpierw czerwonych towarzyszy i ich liberalnych przyjaciół.
          • Gość: Mmadziks Odpowiedź IP: *.echostar.pl 28.11.06, 23:54
            Widzisz, rozumiem wszystko i nie obarczam tylko Wrony.Jednak nie trzeba chcieć
            tylko jałmuzny, jesli tak to zrozumiałes.Bo widzisz, sama reprezentuje grono
            czestochowian, którzy poza miastem,radzą sobie bardzo dobrze i to bez jałmuzny
            bynajmniej.Sa poprostu atrakcyjne( patrz dobrze płatne) miejsca pracy, których
            w mieście brak.A inwestycje i stopa bezrobocia świadcza bynajmniej o rozwoju
            miasta.Tu Częstochowa przegrywa z kretesem z wieloma miastami.I jeszcze
            jedno.Ja nawet nie chce mieć mieć własnej firmy.Po co sie użerać, jak można
            mieć doskonała pensje na dobrym stanowisku.
    • Gość: sphinx Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:21
      ps. dodam, że na leczenie możesz wybrać się sama. ja czuję się świetnie.
      • Gość: :( Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.11.06, 23:32
    • Gość: pik miernoty to zostały w domach nie biorąc udziału w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:25
      wyborach.
      Poza tym miernota to raczej kandydat przegrany czyli p. Halina Rozpondek.
      • Gość: twoj tate Re: miernoty to zostały w domach nie biorąc udzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:32
        wydaje mi sie ze "inna-bajka" to projekt forumowicza, a moze nawet ktoregos z
        redaktorow, ktory ma na celu wku...... ludzi
        watpie ze mozna byc az takim megalomanem, pisac takie bzdury na serio...
    • Gość: wrona Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:10
      a brałaś w ogóle udział w wyborach, żeby się wypowiadać?Demokracja na tym
      właśnie polega, że decyduje większość. No ale skąd ty masz to wiedzieć, trzeba
      by było skończyć jakieś studia. Może historię?
      • Gość: wyborca Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: 212.87.241.* 27.11.06, 21:19
        Panowie!Kampania wyborcza już się skończyła i czas oderwać się od kompów i
        wracać do pracy do Urzędu Miasta!
      • Gość: - Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 12:12
        No ale skąd ty masz to wiedzieć, trzeba
        > by było skończyć jakieś studia. Może historię?

"Trafiłeś w sedno tarczy" ;-PPPPPPPPPPP
        • inna-bajka Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr 28.11.06, 12:40
          Może byś zajął się pracą, jeśli ty masz pracę ? Bo starsznie dużo czasu zajmuje
          ci szpiegowanie mnie po wszystkich forach na jakich piszę. Widzę, że jesteś
          wyjątkowo zniewieściałym facetem o mentalności prymitywnej i zawistnej baby.
          Jakbyś miał jaja, to przynajmniej byś się zalogował, ale widocznie miernoty
          tylko z ukrycia potrafią atakować. Wklęjanie moich wątków z innego forum
          świadczy tylko o tym jak wielką masz obsesję na mim punkcie. Czyżby to była
          zemsta małego zakompleksiałego pseudo facecika, któremu się wydaje, że jest
          taki męski i ma klasę, a tak naprawdę całe życie kobiety biły go po głowie ?
          Żal mi ciebie, może mamusia cię nie przytulała, może siedzisz na bezrobociu, a
          może żadna kobieta nie chce się z tobą umówić, bo każda ma większe jaja od
          ciebie ? Szczerze powiem, że mnie to nie interesuje, ale potwierdza tylko moją
          teorię, że ludzie bez charakteru i osobowości muszę się trzymać razem i bronić
          siebie, bo sami zdania nie są w stanie sklecić i nic sobą nie reprezentują.
          • Gość: xxx Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:49
            inna-bajka napisała:

> Może byś zajął się pracą, jeśli ty masz pracę ? Bo starsznie dużo czasu zajmuje
            >
            > ci szpiegowanie mnie po wszystkich forach na jakich piszę. Widzę, że jesteś
            > wyjątkowo zniewieściałym facetem o mentalności prymitywnej i zawistnej baby.
            > Jakbyś miał jaja, to przynajmniej byś się zalogował, ale widocznie miernoty
            > tylko z ukrycia potrafią atakować. Wklęjanie moich wątków z innego forum
            > świadczy tylko o tym jak wielką masz obsesję na mim punkcie. Czyżby to była
            > zemsta małego zakompleksiałego pseudo facecika, któremu się wydaje, że jest
            > taki męski i ma klasę, a tak naprawdę całe życie kobiety biły go po głowie ?
            > Żal mi ciebie, może mamusia cię nie przytulała, może siedzisz na bezrobociu, a
            > może żadna kobieta nie chce się z tobą umówić, bo każda ma większe jaja od
            > ciebie ? Szczerze powiem, że mnie to nie interesuje, ale potwierdza tylko moją
            > teorię, że ludzie bez charakteru i osobowości muszę się trzymać razem i bronić
            > siebie, bo sami zdania nie są w stanie sklecić i nic sobą nie reprezentują.

Przestan juz sr.. bo smrod po calej Cz-wie sie po tobie unosi, masz problem idz
            gdzie trzeba babo !!
            Malo juz ci tu do sluchu nagadano ???
            Chyba widac chcesz babo wiecej.
            • inna-bajka Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr 28.11.06, 12:57
              Następny, jakbyś raczył zauważyć, to od dłużeszo czasu nie komentuję tych bzdur
              na mój temat, ale widocznie zniewieścienie wśród facetów jest zaraźliwe.
              Koniec na ten temat, panienki.
              • Gość: + Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 15:55
                > Następny, jakbyś raczył zauważyć, to od dłużeszo czasu nie komentuję tych bzdur
                >
                > na mój temat, ale widocznie zniewieścienie wśród facetów jest zaraźliwe.
                > Koniec na ten temat, panienki.

A ciebie w dzieciństwie jakiś "wujek" tu i ówdzie tym i owym połaskotał, że
                wszystkich facetów posądzasz o zniewieścienie, bo się w "wujkiem" równać nie mogą?
          • Gość: - Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 13:31
            > Może byś zajął się pracą, jeśli ty masz pracę ? Bo starsznie dużo czasu zajmuje
            >
            > ci szpiegowanie mnie po wszystkich forach na jakich piszę.

masz tak bogatą osobowość, że czyta się z ciebie jak bajke. W dosłownym
            znaczeniu tego słowa ;-PPPP

Jakbyś miał jaja, to przynajmniej byś się zalogował, ale widocznie miernoty
            > tylko z ukrycia potrafią atakować.

A zalogowanie się w czymkolwiek by ci pomogło?

Czyżby to była
            > zemsta małego zakompleksiałego pseudo facecika, któremu się wydaje, że jest
            > taki męski i ma klasę, a tak naprawdę całe życie kobiety biły go po głowie ?

twoja płeć nie ma dla mnie znaczenia. Moja jak widać ma znaczenie dla ciebie.
            Źle się czujesz ze swoją płcią? ;-P

> Żal mi ciebie, może mamusia cię nie przytulała, może siedzisz na bezrobociu,

a może jestem rentierem, emerytem, nocnym stróżem, dyrektorem w państwowej
            firmie, grajkiem do kotleta, bezrobotnym pobierającym wynagrodzenie w związku z
            zakazem pracy u konkurencji ...

Szczerze powiem, że mnie to nie interesuje, ale potwierdza tylko moją
            > teorię, że ludzie bez charakteru i osobowości muszę się trzymać razem i bronić
            > siebie, bo sami zdania nie są w stanie sklecić i nic sobą nie reprezentują.

Ten problem szeroko opisano w literaturze psychologiczno-socjologicznej ...
            Tak samo jak problem wyobcowania ...

p.s. co sie czuje wytykając nieznajomym błędy ortograficzno-gramatyczno- składniowe?
            • filoon4 Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr 28.11.06, 13:39
              Co do tych błędów, tzn. co się czuje wytykając komuś błędy ortograficzno-
              gramatyczno-składniowe, powiem Ci, wielką ulgę, że się samemu nie sadzi takich
              byków, bo to żenada!
              • Gość: .... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:52
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: czynny wyborca Brawo ! Wielkie gratulacje dla Pana Prezydenta ! IP: 82.160.246.* 28.11.06, 14:29
      Zdecydowane, wyraźne zwycięstwo.
      Przez ostatnie cztery lata zrobił Pan dla mojego miasta bardzo dużo. Również w
      sensie międzynarodowym.
      Bardzo cieszy mnie stadion żużlowy itd. Problematyczna decyzja w sprawie
      prohibicji na ul. Dekabrystów okazała się ostatecznie według mnie korzystna.
      Ale nie o tym chcę pisać. To co dla jednego jest zasługą dla innego wyborcy
      może być porażką. Ala taka jest już demokracja.
      Dzieciaki i ci wszyscy, którzy krytytykują demokratyczny wynik wyborów są
      śmieszni. Pewnie najgłośniej krzyczą ci co nie głosowali, a przecież nieobecni
      nie mają prawa racji.
      A ci co głosowali nie potrafią przegrać. Pogódźcie się z faktami.
      Kampania wyborcza się skończyła!
      Wygrał LEPSZY !!!

• baba721 Re: Brawo ! Wielkie gratulacje dla Pana Prezydent 28.11.06, 15:31
        W czym lepszy???????????
        • Gość: czynny wyborca Re: Brawo ! Wielkie gratulacje dla Pana Prezydent IP: 82.160.246.* 28.11.06, 16:15
          Chociażby w przekonaniu większości czynnych wyborców aby na niego zagłosowali.
          Wybory były w niedzielę.
          WIĘKSZOŚĆ AKTYWNYCH Częstochowian wybrała.
          Należy podejść do wyników wyborów z SZACUNKIEM dla woli Częstochowian.
          Z szacunkiem dla zwycięzców, z szacunkiem dla pokonanych.
          (Bez szacunku dla niekorzystających z przywilejów demokracji)
          Wynik jest jednoznaczny.
    • Gość: pawle Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: 89.174.23.* 28.11.06, 17:18
      wyzywasz Wrone od miernoty, a sama nawet zapewne na wybory inna-bajko nie
      poszlas...trudno sie dziwic, ze narzekasz..kazdy kto nie chodiz na wybory
      zwylke najwiecej narzeka:DDDDD
      • Gość: Lena Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: 80.51.57.* 29.11.06, 01:26
        Ja nie chodzę na wybory i nie narzekam bo co to zmieni.I nie obchodzi mnie
        zupełnie kto siedzi w ratuszu .Mam to w głębokim poważaniu.Wiem jedno -jaki
        kraj ,tacy politycy....
        • Gość: hook Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:51
          inna-bajka jest odtrąconą kochanką, dlatego tak nienawidzi Wrony
          • Gość: + Re: ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] miernota wygr IP: *.acn.waw.pl 29.11.06, 11:04
            > inna-bajka jest odtrąconą kochanką, dlatego tak nienawidzi Wrony

wcale nie zdziwiłbym się, gdyby każdy jej facet odchodził z jej najlepszą
            przyjaciółką ;-PPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka