Gość: m IP: *.apus-net.pl 30.01.07, 21:33 Gdzie w czewie mozna kupić tanio opony zimowe??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:47 wszędzie jednakowe ceny ,- najtaniej w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:50 jakimi oponkami jesteś zainteresowany? jak coś to moje gg 2930872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:15 www.opony.com.pl/ ja kupowałem tutaj wchodzisz na stronkę zamawiasz wybierasz sposób zapłaty ja sie umówiłem że będę płacił kurierowi przy odbiorze. zamówiłem w ubieglą środę o 12.00 następnego dnia odebrałem opony od kuriera Masterlink o 10.00 czyli dostawa poniżej 24 ha. Kupiłem Firestony Winterhawki były po 165 pln za szt. w moim rozmiarze i od tygodnia nic innego nie robię jak wjeżdżam w najgłębszy śnieg żeby je sprawdzić i cały czas jestem pod wrażeniem są NIESAMOWITE polecam gorrąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lool Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:29 i i obudziłeś się z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:37 a ja kupowałem na oponymax.pl/index.php poszukiwane przeze mnie opony tam były najtańsze i do tego przesyłka gratis. czekałem jeden dzień. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:23 Pic na wodę fotomontaż te wasze zimówki ... trik marketingowy firm oponiarskich dla naiwniaków. Jeżdzę na nowych letnich i jest rewelka i jakoś się w śniegu nigdy nie zaryłem. A na lodzie każda guma taka sama... letnia czy zimowa ... Nie mówiąc już o tym, że jak śniegu nie ma to na zimówkach jest dłuższa droga hamowania i wyższe zużcie paliwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:32 powiedział co wiedział! Przydrożne rowy pełne są takich kozaków jak ty! Przyjemnej jazdy na swoich super-gumach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: opony zimowe IP: *.trustnet.pl 31.01.07, 08:37 racja,2 sezony jeździłem na zimówkach(nowych)które kupiłem z samochodem,teraz mam inny wóz na letnich i nie ma istotnej różnicy ,może dlatego,że tez są prawie nowe z wysokim bieżnikiem a nie używki po 50 zeta jakie kupują moi znajomi,śmiech mnie bierze jak jadąc miastem wlekę się 40 na godzinę za mietkami na zimówkach,z których większość najlepsze lata ma już za sobą na niemieckich drogach nie dajcie sie omamić,zimówki są lepsze od letnich tylko na ubitym śniegu,w kazdych innych warunkach są gorsze,a w najlepszym wypadku zachowują się identycznie ale tylko w ujemnych temperaturach pod warunkiem,że są nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:38 I nie życzę ci abyś zaparkował komuś w bagażniku bo ja bym cię wtedy za...bał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:03 Nadmienię jeszcze że letnie oponki mam nowe ... a komplet nowych zimówek w piwnicy - były w komplecie z autem. Nie bój się drogi krissie nie przywalę cię w dupcie ... ważna jest technika jazdy a nie bezgraniczna wiara w zimówki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: opony zimowe IP: *.trustnet.pl 31.01.07, 09:06 dobrze mówi,dać mu wódki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:10 tylko 0,5 litra ... wozem jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś