Dodaj do ulubionych

kolczyk w pępku

IP: 212.160.86.* 22.03.07, 22:26
mam pytanko: gdzie najlepiej przebic pępek tzn. w jakim salonie w czewie ? i
ile to kosztuje dzieki:*
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiadam Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:36
      w salonie dla durniów i wariatów w Lublińcu
    • Gość: jaaaaaa Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:12
      Boze znowuu czy naprawde laski musza oszpecac sie jakims kawałkiem metalu ;/
      przeciez to jest szpetne przebij sobie wiesz gdzie ;/ obowiazkowo zawies
      kolczyk w kształcie kroliczka z playboya, przefarbuj włochy na zóltyo- białe
      załoz białe kozaczki i rozowa mini i idz do depo . Sam sex poprostu ;/
    • Gość: qża tfaż Re: kolczyk w pępku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:40
      Myślę, że np. w salonie Peugeota. Jeśli kupisz u nich samochód, powinni Ci przebić gratis.
      • Gość: ja* Re: kolczyk w pępku IP: 212.160.86.* 23.03.07, 00:07
        jestescie żałosni!!! wszyscy!!!pewnie pisza to laski którym sadło wisi zamiast
        miec piekny płaski brzuszek:)a pozatym kolczyk w pepku to jak dla mnie nie
        swiadczy o tym kto jaki jest.kazdy robi i nosi to co lubi proste?a co do depo
        to nie chodze do takich beznadziejnych dyskotek ale ty pewnie tak skoro wiesz
        jak tam chodza ubrane laski hehehe...dobre dobre...łatwo krytykowac
        innych ..zacznij od siebie bo watpie w to ze jestes taka idealna....i dopiero
        wtedy oceniaj innych ludzi...a juz napewno nie po wygladzie...bo czesto sie
        mozesz pomylic i to bardzo serio!!!
        • Gość: m Re: kolczyk w pępku IP: 80.48.49.* 23.03.07, 01:02
          a skad wiesz, ze depo to beznadziejna dyskoteka, skoro tam nie chodzisz?
    • Gość: magda Re: kolczyk w pępku IP: *.21.pl 23.03.07, 01:22
      Ludziska :)
      Dziewczyna zadała pytanie a Wy już mieszacie ja z błotem.

ZENUŁA...

A kolczyczek możesz sobie zrobić na ogrodowej :)

Pozdrawiam tych co oceniają innych. Zobaczcie na siebie :))

Każdy potrafi krytykować...
    • Gość: cc Re: kolczyk w pępku IP: 83.2.140.* 23.03.07, 07:56
      Tylko Lubliniec. Robi fachowo.Nie obrażając mieszkańców Lublińca.
      • Gość: aneta Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 08:52
        salon Fresh Seka polecam:)
        • Gość: leo Re: kolczyk w pępku IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 09:40
          Jak się zdecydujesz na kolczyk trochę niżej ,no parę cm. poniżej pępka to jestem
          Ci w stanie to zrobić gratis.Czekam na re.......
        • Gość: .. Fresh Seka ze znieczuleniem ok 60 zł praciłam IP: 83.2.141.* 28.03.07, 20:55
          Fresh Seka ze znieczuleniem ok 60 zł praciłam 2 lata temu
          • Gość: ... Re: Fresh teraz w na Dekabrystów w bud. Montexu IP: 83.2.141.* 28.03.07, 20:57
            ..
      • Gość: studentka Re: kolczyk w pępku IP: 83.2.141.* 24.03.07, 17:12
        Możesz sobie przebić na Ul. Ogrodowej Ja tam przebijałam i jestem zadowolona.
        Cena ok 80-150. Zalezy od kolczyka. Niektóre wypowiedzi na tym forum sa poniżej
        krytyki.
    • aleks_czwa Re: kolczyk w pępku 23.03.07, 10:13
      Polecam Fresha (wcześniej w Sece, teraz w na Dekabrystów w bud. Montexu
      • Gość: ok Na ogrodowej bez znieczulenia IP: 83.2.141.* 28.03.07, 20:57
        ...
      • Gość: anka Re: kolczyk w pępku IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 10:59
        ja radzę nie przebijać pępka najlepiej przebij sobie mózg może bedziesz
        mądrzejsza oh jak przebijesz długo będziesz tego żałować brzuch jest ładny bez
        specjalnych ozdób
    • Gość: jaaaaa Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:50
      Oj Boze dziewczyno ile masz lat?? sama masz kompleksy chyba poza tym strasznie
      jestes skromna z tym brzuszkiem . Widac jaka z ciebie pustota bije skoro
      nawalasz sie z ludzi ktorzy maja troche wiecej ciała . No comments. Jestem
      facetem ale zal mi takich lasek co robia wszystko zeby zwrocic uwage jakims
      tandetnym kolczykiem w pepku . Poza tym juz nic pisac mi sie nie chce szkoda
      słow na wywłoke ktora za gorszy gatunek uwaza ludzi z nie takim pieknym
      brzuchem jak ona buahahahah
      • Gość: re Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:26
        wieszaj ten kolczyk będzie na czym powiesić choinke zapachową
      • Gość: ... Re: kolczyk w pępku IP: 83.2.141.* 28.03.07, 20:59
        ja zrobiłam sobie kolczyk dla siebie nie "wywalam " go i nie nosze 10 cm
        bluzeczek
    • Gość: art Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:24
      A jak już sobie przebijesz to na starosć jak znalazł:)
      Będziesz miała sobie gdzie powiesić choinkę zapachowa :)
    • Gość: cc Re: kolczyk w pępku IP: 83.2.140.* 23.03.07, 11:54
      cc czemu się podemnie podszywasz?
    • Gość: Ania Re: kolczyk w pępku IP: 80.48.49.* 23.03.07, 19:37
      hej:) ja uwazam ze kazdy robi co chce !!! ja przebilam pepek juz 3 lata temu ale
      nosilam go krotko nie goilo sie a wogole to po miesiacu znudzil mi sie . ale
      wiesz kolczyk w pepku i tatuaze to nie sa teraz modne rzeczy zreszta ja nie
      robilam tego dla mody tylko wlasciwie od tak :) Bo pamietaj liczy sie to co
      masz w glowie a nie w "pepku" pozdrawiam :)
      • Gość: Frania Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.07, 21:34
        Kolczyk w pepku to nie jest w modzie,teraz modne sa kolczyki na sutkach,albo na
        okapniku.
        • Gość: gość Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:51
          Kolczyk w pepku to rzecz gustu !!!!!! Jeżeli dziewczyna chce sobie zrobić to po
          cholere piszecie takie głupoty ! Ja robiłam na ogrodowej !! I Polecam :)
          • Gość: ja* Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: 212.160.86.* 25.03.07, 03:12
            fajnie ze sa tu normalni ludzie którzy odpowiedzieli na proste
            pytanie.dzieki.nie chce mi sie tu pisac tym którzy wypisywali takie brednie
            obrazajac mnie przy tym.i szczerze to malo mnie obchodzi czy kolczyk jest w
            modzie czy tez nie bo robie to co mi sie podoba i to jest calkiem normalne
            uwazam.a jezeli ktos patrzy na mode to zycze powodzenia!!!najwazniejsze to byc
            soba i nie krytykowac innych ludzi tylko dlatego ze maja kolczyk w pepku czy
            tatuaz bo to bardzo dziecinne.takze jezeli ktos ma zamiar mnie obrazac to niech
            lepiej w ogóle nie pisze.
            • Gość: normalna Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:39
              Ja mam kolczyk w pępku już od jakiegoś czasu i nadal mi się podoba. Poza tym (wiem to z doświadczenia i z tego co mi mówią koledzy) zajefajnie kręci facetów. Mam też tatuaż na plecach i też jest super, szczególnie jeśli lubisz prowokować facetów tym co mogą zobaczyć a niestety nie dostną. Mam zamiar przebić sobie jeszcze łechtaczkę, żeby mój partner mógł mi sprawiać jeszcze więcej przyjemności. A jesli chodzi o niektóre wypowiedzi na tym forum, to nie masz sie co dziwić bo to piszą albo zazdrosne dziewczyny które nie mogą albo boją się to zrobić z różnych względów( nie tylko tuszy), albo faceci których laski boją się albo z innych powodów nie mogą tego zrobić. Poza tym to podobno "święte miasto" :D<lol2>
              • Gość: ja Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 17:32
                Jeszcze mózg sobie przebij (o ile już tego nie zrobiłaś) to wtedy faceci (z
                Twoim na czele) będą wniebowzięci!
                • Gość: facet normalnej Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:10
                  Ty nawet nie masz sobie co przebić bo mózgu już dawno nie masz :D - a szkoda....Jestem jej facetem matołku a ty..?masz laske czy jedziesz na ręcznym?
                  • Gość: ja Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:47
                    A co Cie to tak interesuje? :) Skoro patrzysz na kobiete pod kątem jej ciała (i
                    ozdób, które musi na nim robić, żeby Ci sie spodobała), a dopiero na końcu liczy
                    sie dla Ciebie jej intelekt no to nie mamy o czym rozmawiać:) No ale widać
                    lubisz takie dziewczyny, które wolą zaimponować facetowi pępkiem niż tym co w
                    głowie. No cóż, pod tym względem poziomu intelektualnego dobraliście się "jak
                    ulał". Teraz twoja kolej - załóż sobie kolczyk na napletka - wtedy bardziej jej
                    się spodobasz:) Pozdrawiam:)
                    • Gość: normalna Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 19:39
                      Pierwsza lekcja- czytanie ze zrozumieniem- widać że jest Ci to pojęcie obce, a rozmawiać faktycznie nie mamy o czym bo jeszcze by się okazało, że nie dorównujesz mojeje młodszej siostrze.
                      • Gość: ja Re: kolczyk w pępku to nie w modzie !!!!"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:53
                        Wow, jaka ambitna :) No to powiedz mi mądralo z kolczykiem w pępku, czemu nie
                        czytam ze zrozumieniem? W którym miejscu Twój jakże Twój umysł przewyższający
                        niewątpliwie umysł Twojej siostry (no i oczywiście mój:) załapał, że nie czytam
                        ze zrozumieniem? Po pierwsze - nie odpisywałem na Twój post, tylko na post
                        kogoś, kto podawał się za Twojego faceta (facet normalnej). Ot takie podstawowe
                        spostrzeżenie czytającego bez zrozumienia:)
                        Pozdrowienia dla siostry:) Musi być niesamowitym megamózgiem. Założe się że
                        brała udział w "dzieciakach z klasą". I nie denerwuj się tak, bo jeszcze kolczyk
                        Ci z pępka wyleci:)
    • Gość: angrusz Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 08:42

Ale po co ?
      • Gość: paolo Re: kolczyk w pępku IP: 89.174.23.* 25.03.07, 17:30
        jak chcesz dostac syfa to przebijaj sobie nawet palce
    • Gość: magda Re: kolczyk w pępku IP: *.21.pl 26.03.07, 19:37
      Widze ze nadal dogryzacie ;) ehh proste pytanie prosta odpowiedz a to co
      myslicie to Wasza sprawa nie Wam jest oceniac dziewczyne...

pozdroweczki :))
      • Gość: vds Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:29
        U kowala w kużni.
    • Gość: ania Re: kolczyk w pępku IP: *.gre.pl 01.04.07, 20:47
      polecam na UL.Ogrodowej ja płaciłam 20 zł za przebicie i kolczyk 40 i jestem b.
      zadowolona
      • Gość: odp. Re: kolczyk w pępku IP: *.pf.com.pl 02.04.07, 08:32
        Bdb przebijaja w bramie na przeciwko Flasha salon nazywa sie "SALON URIDY"czy
        jakos tak koszt 70 zl z kolczykiem i znieczuleniem przebijaja stala chirurgiczna
        • Gość: jaTOja Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:24
          czy w tym salonie w bramie "salon urody" robia tragusy?jelsi tak to jaka cena?
          • Gość: jaTOja Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:24
            aha, i jesli masz to podaj mi jakies namiary?telefon lub maila najlepiej.
            pozdrawiam.
    • Gość: ja* Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:58
      I jeszcze jedno pytanko !
      Gdzie mogę bezpiecznie przebić błone dziewiczą, ale tak aby nie bolało ??
      • Gość: ja* Re: kolczyk w pępku IP: 212.160.86.* 09.04.07, 15:16
        idioto nie podszywaj sie za mnie!!! żenada!!!
        • Gość: ja* Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 15:20
          Gość portalu: ja* napisał(a):

> idioto nie podszywaj sie za mnie!!! żenada!!!

Stara pi-zdo odpie-rdol sie ode mnie szmato jedna !
        • Gość: Ona Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 16:51

> idioto nie podszywaj sie za mnie!!! żenada!!!

Kretynko, a w pi-ździe też kolczyk masz ??
          • Gość: jaTOja Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:00
            Załóżcie sobie może jakiś osobny wątek i tam się wyzywajcie?! Większość tematów
            na tym forum kończy się tak samo... Żałosne jest to co piszecie. To, że któs ma
            kolczyk to jego indywidualna sprawa. A czy wam to się podoba czy nie to o to już
            nikt niepyta. A czytać niemuscie jeśli was to nie interesuje.
            Pozdrawiam.
            • Gość: ja* Re: kolczyk w pępku IP: 212.160.86.* 09.04.07, 18:27
              Racja.Ktoś nie ma ochoty ani nic ciekawego do napisania to niech nie czyta i
              nie pisze. proste.ludzie nauczcie sie troche kultury i szacunku do drugiego
              człowieka bo taki krytykowanie kogos i obrazanie jest bardzo nie w porzadku.to
              swiadczy tylko o tym jakim jestescie człowiekiem.poprostu zenada.
              • Gość: on Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:29

> Racja.Ktoś nie ma ochoty ani nic ciekawego do napisania to niech nie czyta i
                > nie pisze. proste.ludzie nauczcie sie troche kultury i szacunku do drugiego
                > człowieka bo taki krytykowanie kogos i obrazanie jest bardzo nie w porzadku.to
                > swiadczy tylko o tym jakim jestescie człowiekiem.poprostu zenada.

dla mnie kretynko to i w pi-zde tez mozesz tych kolczykow rowniez z 10 sobie
                zalozyc, mnie choj do tego ale po chooj śmieciu śmiecisz to forum takimi debilu
                tematami.
                • Gość: jaTOja Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:53
                  dlaczego ją obrażasz? dlatego że chce kolczyk w pępku? zastanów się kto tu jest
                  jak napisałeś "kretynem"... w tym momencie akurat Ty zaśmiecasz forum.
                  • Gość: chlopak Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:56
                    Gość portalu: jaTOja napisał(a):

> dlaczego ją obrażasz? dlatego że chce kolczyk w pępku? zastanów się kto tu jest
                    > jak napisałeś "kretynem"... w tym momencie akurat Ty zaśmiecasz forum.

dla mnie to i w dupie tez moze nosic kilka kolczykow idiotka.
                    • Gość: jaTOja Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 19:09
                      To po jaka cholere to tu piszesz skoro Cię to nie obchodzi? Żałaśni jesteście.
                      To forum służy chyba jedynie wyżywaniu się na obcych ludziach :/
                      • Gość: asa Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 19:11
                        Gość portalu: jaTOja napisał(a):

> To po jaka cholere to tu piszesz skoro Cię to nie obchodzi? Żałaśni jesteście.
                        > To forum służy chyba jedynie wyżywaniu się na obcych ludziach :/

Tak, sluzy wyzywaniu sie ale na debilach i czubkacvh co im sie w glowkach
                        pie-rdoliiii !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka