Dodaj do ulubionych

Ciles, harmonet czy regulon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:44
Hej!! Mam pytanie w zwiazku z tabletkami, ktore z nich polecacie a ktorych
raczej unikac. Dzieki za opinie
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ona Re: Cilest, harmonet czy regulon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:46
      Czytalam na forum opinie o Cilest i troche mnie to zestresowalo. Gin powiedzial
      mi ze sam moge sobie z tych trzech rodzajow wybrac wiec prosze o rade
      jeszcze raz pozdrawiam
      • Gość: KH Cilest i Harmonet IP: *.interpc.pl 31.03.07, 13:33
        Ja miałam przepisany najpierw Cilest i czułam się świetnie, tzn. włosy w
        swietnej kondycji, zero przetłuszczania, cera to samo. Nie przybrałam też ani
        jednego kilograma. Problem był jednak w tym, że krwawienie zaczynało mi się 4
        dni przed koncem opakowania więc lekarka przepisała mi Harmonet.
        Z Harmonetem od razu przybyło mi parę cm w biodrach, włosy zaczęły się szybko
        przetłuszczać jak dawniej, cera też. Czułam się fatalnie i nic mi się nie
        chciało, z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej :( więc zdecydowałam się w
        ogóle odstawić tabletki i wrócilismy z moim facetem do prezerwatyw, niestety, bo
        bądź co bądź ale tabletki są wygodniejsze...
        To tylko moje doświadczenia, chociaż dla porównania moja przyjaciółka brała
        harmonet i też niestety przytyła, ale druga za to nie przybrała ani grama,
        natomiast pojawiły się jej problemy z cerą.
        wszystko zależy od organizmu, bo każdy jak widać reaguje inaczej. Gdyby nie to
        krwawienie na pewno zostałabym przy cilescie, a harmonet wyrzuciła bez wahania
        do kosza.
        pozdrawiam
        • Gość: Ona Re: Cilest i Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:15
          Dzieki za jakakolwiek rade:) Ja sie wlasnie zastanawialam nad Cilest i
          Harmonet, Regular od razu odrzucilam nie wiem czemu, chociaz cenowo sa
          najtansze. Nie usmiecha mi sie przytyc, no ale coz roznie to bywa.
          Na jakies musze sie zdecydowac, jak nie beda pasowaly to sprobuje kolejne,
          chociaz nie sa to cukierki ktore mozna tak probowac ale jakies
          najodpowiedniejsze tylko w ten sposob mozna dopasowac do siebie.
          Dziki za rade i prosze o wiecej uwag:)
          Pozdrawiam
          • Gość: t Re: Cilest i Harmonet IP: *.com 31.03.07, 16:40
            Każdy inaczej reaguje na każde pigułki, więc niekoniecznie skutki uboczne
            opisane przez koleżanki powyżej muszą wystąpić u Ciebie. Ja sama zażywam
            Harmonet i jestem bardzo zadowolona, nie mam żadnych problemów z cerą, włosami
            czy też dodatkowymi kaloriami. Wręcz przeciwnie, w ciągu ostatnich kilku
            miesięcy schudłam. Moje dwie koleżanki zażywają bardzo tanie pigułki i ani
            trochę nie przytyły. Więc nie ma reguły. Moim zdaniem wszystkie wymienione przez
            Ciebie taletki to świetne produkty, jeśli tylko zostaną zastosowane przez
            odpowiednie osoby.
    • Gość: asiek2_4 Re: Ciles, harmonet czy regulon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:25
      Wydaje mi się ,że lekarz zanim pozwoli Ci wybrać tabletki powinien zrobić
      badanie na poziom hormonów, gdyż inaczej możesz mieć problemy z ich
      dobraniem!badania te winny być podstawa wyboru tabletek a nie opinie innych
      osób....a jeśli lekarz odmówi Ci zrobienia powyższych badań to radzę zmienić
      lekarza!pozdrawiam!
      • Gość: Mikado Re: Ciles, harmonet czy regulon IP: 80.54.174.* 31.03.07, 17:28
        Ja biorę regulon i nie mam zastrzeżeń. Czuję sie normalnie po nich.
    • Gość: g Re: Ciles, harmonet czy regulon IP: 217.153.246.* 31.03.07, 17:44
      proponuje plastry lub Yasmine
    • Gość: aaa Re: Ciles, harmonet czy regulon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 00:09
      ja z kolei żle się czułam i tyłam po Cileście,a po Harmonecie wszystko było
      ok,nawet zesczuplałam,poprawiła mi się cera.Odpowiedzi na forum NIC ci nie
      pomogą,bo kazda kobieta inaczej reaguje na dane tabletki i nawet jakby było 90%
      pozytywnych opini na temat Harmonetu,ty możesz się zle po nim czuć..Dziwne,że
      lekarz daje ci do wyboru tabletki..To po co recepty???Mozna by chodzic do
      apteki po tabletki antyk.i kupowac te,które zachwalały kolezanki
      • Gość: ktosssia Re: Ciles, harmonet czy regulon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:06
        A ja proponuję posłuchać rady asiek2_4 ... Pigułki hormonalne to jednak nie
        aspiryna
        • Gość: Ona Re: Ciles, harmonet czy regulon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:46
          Ale tu nie chodzi o to ze ide po tabletki bez recepty od lekarza. Musze isc do
          niego po recepte zanim wyjasnie inna zaistniala sytuacje od ktorej zalezy czy
          wogole bede mogla brac tabletki. I wiem ze to nie takie hop siup.
          Wiem ze kazda kobieta inaczej reagule na tabletki, chcialam tylko zobaczyc
          wasze opinie. A jesli chodzi o badania poziomu hormonow to bardzo rzadko lekarz
          na nie kieruje, jakikolwiek by on nie byl. Raczej trzeba sie o nie samemu
          upomniec.
          Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka