goorilla 17.05.07, 22:08 czy ma ktos doswiadczenie z wymiana wiekszej ilosci gotowki - w ktorym kantorze w czestochowie mozna negocjowac kurs wymiany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iva Re: Kantor wymiany walut IP: *.21.pl 17.05.07, 22:55 o kurcze pomylilam ulice, to nie warszawska, ale ta gdzie filharmonia, tam sa 2 i tam mozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Kantor wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 00:25 Na wilsona jak mowila poprzedniczka w 3 kantorze (ostatnim) idac od strony alei. Odpowiedz Link Zgłoś
herme.negilda Re: Kantor wymiany walut 29.07.14, 11:34 A ja wymieniam w CashBroker Znalazłam ich na porównywarkach i okazało się, że przy dużej ilości udało mi się coś jeszcze wynegocjować przez tel. Odpowiedz Link Zgłoś
mid_lublin Re: Kantor wymiany walut 08.09.14, 20:50 Cześć Czy mógłbyś napisać coś więcej o tej platformie? Jestem zainteresowany szybką wymiana waluty, bo nie chce mi sie latać z pieniędzmi w portfelu jak dotychczas. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
herme.negilda Re: Kantor wymiany walut 30.09.14, 11:22 Tu masz opis z platformy z której ja korzystam: kantor Cash broker atutem ich jest to, że szybko robią przelewy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateu.sz87 Re: Kantor wymiany walut 10.11.14, 11:20 Również korzystam z kantoru cashbroker.com, akurat mi polecili ten kantor znajomi i nie zawiodłem się. Obsługa na wysokim poziomie, sprawnie i oszczędnie. I co jest fajne przy większych kwotach można wynegocjować bardzo ciekawe oferty :) Odpowiedz Link Zgłoś
stufflikethat Re: Kantor wymiany walut 18.11.14, 21:53 ja polecam ten na Wilsona a całą listę masz np tu strefawalut.pl/kantory/czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
lola855 Re: Kantor wymiany walut 07.01.15, 20:37 Jak wymieniać większe kwoty to tylko w cashbroker'ze przy dużych kwotach można sporo zaoszczędzić dzięki temu, że można wynegocjować fajne kursy. Obsługa na wysokim poziomie polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kantor wymiany walut 07.01.15, 23:36 Tylko kantory internetowe.O to jeden z nich.cinkciarz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olo006 Re: Kantor wymiany walut 10.03.15, 10:35 co do większych kwot polecił bym kantor internetowy, osobiście wymieniam w cashbroker i u nich wymieniając większe kwot zawsze dostaję korzystne kursy. Odpowiedz Link Zgłoś