Gość: ksenia IP: 212.87.244.* 25.06.07, 22:01 Dawno nie jadlam pizzy zda grasso czy nie sadzicie ze kiedys byla o niebo lepsza???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz240986 Re: Da Grasso 26.06.07, 22:41 tam jest zero higieny i ogsługa nie zna przepisów BHP .Totalne zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:16 i co ztego jak i tak polowa Czestochowy tam chodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Da Grasso IP: 80.54.168.* 26.06.07, 23:26 ale na cbc czy na rakowie? bo to jest różnica. mi nawet jak nie po drodze to wybieram raków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozo Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:31 tu i tu jest ludzi full bo nie ma w czewie pizerri z takimi cenam i z taką wielkościa i w sumie w smaku tez jest niezła jak na cene oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 08:54 Do dagrasso chodzilam do pewnego czasu gdy znalazlam chusteczke w sosie... tak zaprzestalam...;/ oni nie patrza na to co robia tylko wszystkie pozostale sosy zlewaja do jednego i one dalej ida do uzytku no jak mozna...;/ Po tym incydencie zrobila awanture i juz nigy nie pojde tam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Da Grasso IP: *.man.czest.pl 27.06.07, 08:56 i bardzo dobrze jednej grubej swini mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Da Grasso IP: 195.205.202.* 27.06.07, 09:19 edek zrób sobie badanie na obecność mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dasrasso Re: Da Grasso IP: 80.54.169.* 27.06.07, 11:17 Najbardziej w tej pizzy denerwuje mnie ta mąka wszędzie jej nie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virusti Re: Da Grasso IP: 194.140.241.* 27.06.07, 13:27 Czemu nie ma u Was Pizzy hut? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Da Grasso IP: *.apus-net.pl 27.06.07, 16:24 a mnie smakuje ta pizza ale lepsza jest moim zdaniem na Rakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:48 Co do Da Grasso to swieta racja raz wzialem z cebula to byla tam tylko i wylacznie prawie sama cebula w stosunku do innych skladnikow (5skladnikowa)ostatnio milo zaskoczylem sie pizza ze 108 nie chce tu nikogo reklamowac ale powaznie pizza byla dobra skadnikow tez pod dostadkiem moze troche malo sosu ale w porownaniu z Da Grasso i np Pizzolinia to odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:20 Mówisz ze chusteczke znalazlaś? My z koleżankami zawsze robimy tak żeby widzieli ze nasz sos sie już nie przyda. Wsadzamy do środka serwetki i mieszamy i zawsze na wierzchu je widać, jakby tak wszyscy zrobili to by nie było już używanych sosów :P A tak na marginesie po 1. wiem ze to idiotyczny pomysł to już mnie prosze nie krytykować, a po 2. kiedys też sądziłysmy ze chusteczka jest w sosie a co się okazało to był tylko duży kawałek niezrobionego sosu(sklejony proszek) ot cała serwetka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:11 zgadzam sie, od kiedy sie rozreklamowali to stawiaja na ilosc a nie na jakosc, zdecydowanie sie pogorszyl smak pizzy. kiedys znalazlam w pizzy dlugiego wlosa. dli mi coprawda nowa pizze ale o czyms to chyb swiadczy, prawda? nie polecam tam chodzic, nawet ta cena juz nie zacheca, lepiej sie wyrac do turkow lub na nalesnika do "naszego nalesnika"....jesli da grasso nie dba o klienta, to ich sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 01:15 Albo sie czeka ponad 2 h na pizze-jak ma byc w mniej niz godzine Odpowiedz Link Zgłoś