Gość: Lauren IP: 213.25.14.* 29.06.07, 09:50 Dlaczego Gazeta.pl stosuje przykre praktyki uzywane w czasach komunizmu i kasuje posty dla nich nie wygodne, bez nawet żadnego ostrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: post Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.juranet.eu 29.06.07, 10:00 bo jest tylko jeden post - Wielki Post - reszta to bluźnierstwo Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: Gazeta.pl = komuniści 29.06.07, 10:17 jakoś nie zauważyłem w przypadku moich postów, choć często bardzo kontrowersyjnych ! zapewniam Cię, ze pod tym względem NAJGORSZY jest ONET - tam moje posty rzadko kiedy dostają akcept. moda i aż szkoda tam pisać tutaj nigdy nie miałem problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauren Re: Gazeta.pl = komuniści IP: 213.25.14.* 29.06.07, 10:30 No tak, onet jest zdecydowanie najgorszy, ale tutaj ciagle moje posty są kasowane tak jakby nie byly w ogole wygodne dla moderatorów gazety.pl . byc może ja piszę bardziej kontrowersyjne notki od ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: Gazeta.pl = komuniści 29.06.07, 10:47 być może, a być może po prostu nie spełniają netykiety (to tylko pytanie/sugestia*) a być może są zbyt ostre w treści i mogły by grozić konsekwencjami prawnymi, nie wiem. Tak czy owak nie miałem tego typu problemów, choć nie zawsze jestem zgodny z linią gazety a często wręcz przeciwny i to dość ostro pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauren Re: Gazeta.pl = komuniści IP: 213.25.14.* 29.06.07, 11:05 Moge napisac jedno : na pewno nie ma w moich postach żadnych wulgaryzmow, po prostu inny niz gazety punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:20 wystarczy dowiedzieć się na google wpisując :" Michnik " że do komuny im niedaleko a niektórzy nazywają to żydokomuną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:30 wystarczy w googlu wpisać słowo "komunizm" i poczytać co to było, żeby przekonać się, że tytuł tego wątku nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:22 wystarczy dowiedzieć się na google wpisując :" Michnik " i poczytać o działalności brata i przodków oraz jego samego po 89 roku a wnioski nasuną się same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temiza Re: Gazeta.pl = komuniści IP: 213.25.14.* 02.07.07, 09:04 no... co do tego to nie mam wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś