Dodaj do ulubionych

Gazeta.pl = komuniści

IP: 213.25.14.* 29.06.07, 09:50
Dlaczego Gazeta.pl stosuje przykre praktyki uzywane w czasach komunizmu i
kasuje posty dla nich nie wygodne, bez nawet żadnego ostrzeżenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: post Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.juranet.eu 29.06.07, 10:00
      bo jest tylko jeden post - Wielki Post - reszta to bluźnierstwo
    • yamaneko Re: Gazeta.pl = komuniści 29.06.07, 10:17
      jakoś nie zauważyłem w przypadku moich postów, choć często bardzo kontrowersyjnych !
      zapewniam Cię, ze pod tym względem NAJGORSZY jest ONET - tam moje posty rzadko
      kiedy dostają akcept. moda i aż szkoda tam pisać
      tutaj nigdy nie miałem problemów
      • Gość: Lauren Re: Gazeta.pl = komuniści IP: 213.25.14.* 29.06.07, 10:30
        No tak, onet jest zdecydowanie najgorszy, ale tutaj ciagle moje posty są
        kasowane tak jakby nie byly w ogole wygodne dla moderatorów gazety.pl . byc może
        ja piszę bardziej kontrowersyjne notki od ciebie ;)
        • yamaneko Re: Gazeta.pl = komuniści 29.06.07, 10:47
          być może, a być może po prostu nie spełniają netykiety (to tylko pytanie/sugestia*)
          a być może są zbyt ostre w treści i mogły by grozić konsekwencjami prawnymi, nie
          wiem. Tak czy owak nie miałem tego typu problemów, choć nie zawsze jestem zgodny
          z linią gazety a często wręcz przeciwny i to dość ostro

pozdrawiam
          • Gość: Lauren Re: Gazeta.pl = komuniści IP: 213.25.14.* 29.06.07, 11:05
            Moge napisac jedno : na pewno nie ma w moich postach żadnych wulgaryzmow, po
            prostu inny niz gazety punkt widzenia.
    • Gość: Adam Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:20
      wystarczy dowiedzieć się na google wpisując :" Michnik " że do komuny im niedaleko a niektórzy nazywają to żydokomuną
      • Gość: sceptic Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:30
        wystarczy w googlu wpisać słowo "komunizm" i poczytać co to było, żeby
        przekonać się, że tytuł tego wątku nie ma sensu
    • Gość: Adam Re: Gazeta.pl = komuniści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:22
      wystarczy dowiedzieć się na google wpisując :" Michnik " i poczytać o działalności brata i przodków oraz jego samego po 89 roku a wnioski nasuną się same
      • Gość: Temiza Re: Gazeta.pl = komuniści IP: 213.25.14.* 02.07.07, 09:04
        no... co do tego to nie mam wątpliwości...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka