Dodaj do ulubionych

Portal Częstochowski

22.12.07, 22:28
Witam
Szukam ciekawego portalu o częstochowie, czy coś możecie polecić?
Chciałbym aby były tam aktualne info z miasta, co gdzie kiedy itp
Widziałem czestochowiaka oraz czestochowa.wita ale jakoś nie przekonują mnie
mimo że są już dość długo na "rynku"
Czy w Częstochowie nie brakuję porządnego portalu miejskiego ?
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Portal Częstochowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:34
      Są mało nowoczesne i mało zachęcające. Powinny bardziej przyciągać i ukazywać
      nasze miasto i jego atrakcje, miejsca, imprezy... U nas naprawdę jest, co
      zobaczyć dla kogoś z zewnątrz, tylko trzeba porządnego marketingu...
      • karamba186 Re: Portal Częstochowski 22.12.07, 22:41
        Zgadzam się, ja jestem nabytkiem w czestochowie i często szukałem info o
        ciekawych miejscach w czewie, głównym źródłem było chyba forum.
        Teraz jestem już Częstochowianinem (no prawie) i chciałbym wiedzieć więcej o
        mieście. Te portale o których pisałem mają sporo informacji, ale jakoś biednie
        to wygląda :(
        Może ktoś założy porządny portal? choć najważniejszą sprawą w takim "interesie"
        to ludzie którzy współtworzą taką stronę.
        pozdr
        • Gość: Czestochowiak Re: Portal Częstochowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:46
          Również mi brakuje dobrego serwisu o czestochowie
          Jeśli cos byś chciał działać w tym temacie to chętnie pomogę
          (grafika, zdjęcia)
          Pozdrawiam
          Ja Kub
          • exenet Re: Portal Częstochowski 23.12.07, 10:24
            a moze: www.kierunekczestochowa.pl/ ? :]
          • Gość: gosc Re: Portal Częstochowski IP: *.centertel.pl 24.12.07, 18:35
            Odezwij się do mnie: luck@luck.pl
            Poszukuje grafika nie tylko dla portalu o miescie. wCzestochowie.pl - już wkrótce
            • adq82 Re: Portal Częstochowski 24.12.07, 22:41
              Dokładnie , wCzestochowie.pl mam nadzieję ruszy za kilka tygodni . Wcześniej
              jednak pytanie , co uważacie za potrzebne , niezbędne i ciekawe na takim portalu
              ? Jakie możliwości chcielibyście mieć na nim udostępnione ? W końcu , to Wy i my
              będziemy z niego korzystać bo tu mieszkamy .
            • Gość: gosc Re: Portal Częstochowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 22:11
              Luck, a co dokładniej robicie/robisz?
              Co to ma być?
              Kogo szukacie?
              pozdr
              • Gość: Luck Re: Portal Częstochowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 14:33
                Poszukujemy grafików i koderów stron www
    • Gość: Franek Re: Portal Częstochowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 10:43
      Łatwo jest krytykować, ale stworzyć coś porządnego jest baardzo
      trudno
      Nie przeczę że brakuję dobrej strony o częstochowie, ale aby to
      stworzć trzeba mieć zarówno dobry pomysł jak i sporo gotówki
      Może ktoś ma jedno i drugie, jeśli tak to pewnie ludzie do pomocy
      się znajdą
    • Gość: gość Re: Portal Częstochowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 22:53
      W częstochowie brak jest ludzi którzy podejmą takie wyzwanie, tak jak wiele
      osóby już mówiło tu na forum, Częstochowa "stacza" się
      Odkad stracilismy województwo jest coraz gorzej :(
      Są próby typu czestochowiak czy radio markoni (polecam ewentualnie kontakt do
      osoby która to ruszyła, może coś wspólnie ..)
      Wesołych Świąt
      • Gość: :) Re: Portal Częstochowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 23:25
        Wy chyba oszaleliście. To nie osoby prywatne powinny zajmować się promocja
        miasta. Można komuś podsunąć parę pomysłów wskazówek materiałów i wiadomości,
        ale tak jak ktoś pisał poprzednio, ze to kosztuje i wymaga czasu. wiec nie ma co
        pakować kogoś w taką robotę.
        To miasto powinno dać to od siebie. Ewentualnie portal społecznościowy. Ale jego
        tez trzeba stworzyć a później czuwać nad nim... Trudna sprawa.
        Trzeba wymagać od władz. To my im daliśmy pracę. To oni są dla nas anie my dla
        nich. Zasypywać mailami, petycjami, prośbami, pomysłami. Pobudzać do działania a
        nie pozwalać na bezczynności lenistwo.
        • adq82 Re: Portal Częstochowski 27.12.07, 11:01
          IMHO urzędnicy powinni zajmować się organizacją pracy miasta w sprawnym
          zarządzaniu poszczególnymi dziedzinami , a nie organizowaniem ludziom czasu w
          sieci .
          • Gość: gosc Re: Portal Częstochowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 08:16
            Zgadzam się
            Miasto powinno pomagać ale niekoniecznie tworzyć coś takiego
            Czy szanownym użytkownikom forum brakuję czegoś takiego?
            Można by pomyśleć nad stworzeniem czegoś, jakieś zaplecze mam, więc ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka