mona19832 10.07.08, 13:58 Kiedy teraz składa się papiery na zasiłek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cz-wa Re: MOP-S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 14:59 Jak masz neta to zasiłek sie i tak nie nalezy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: MOP-S IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.08, 15:18 a niby dlaczego???????????????zasiłki biora paniusie podjezdzajace porsche im sie nalezy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz-wa Re: MOP-S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:36 Gość portalu: inna napisał(a): > zasiłki biora paniusie podjezdzajace porsche - oto Polska własnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: MOP-S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 10:57 czewa ale ty masz rozum jak ziarnko grochu, jeszcze nigdy o czymś taki nie słyszałam,że zasiłek sie nie należy osobom, które maja neta. Ja mam i mam zasiłek??? I co nie przyznali mi gorszej głupoty na tym forum nie słyszałam.A ty nie pytaj na necie tylko zadzwoń do mops albo przejdź się zasiłek sam ci nie wskoczy na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: MOP-S IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 16:46 posiadanie neta nie jest zadnym majatkiem,moze kiedys tak bylo,ze kto mial neta to był "gość"na dzien dzisiejszy net jest prawie w kazdym domu i nie ma tu nic do zasiłku. Odpowiedz Link Zgłoś