art_deco123 22.07.08, 09:41 Bardzo proszę o namiary na najlepszego w Częstochowie lekarza neurologa dla noworodka. Jeśli nie w Częstochowie, to spoza. Proszę o szybka reakcję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lan-cet Re: Neugolog dla noworodka! Prośba o POMOC 22.07.08, 10:30 dr Minkner w matce i dziecku na Sobieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Neugolog dla noworodka! Prośba o POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:33 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Neugolog dla noworodka! Prośba o POMOC IP: *.tktelekom.pl 22.07.08, 13:08 Tylko profesor Polis w CMP w Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan-cet Re: Neugolog dla noworodka! Prośba o POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 13:16 prof. Polis jest neurochirurgiem (zresztą znakomitym) nie neurologiem czemu piszesz głupoty i świadomie wprowadzasz w błąd szukającą matkę? nienawidzisz dzieci siwucho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasia Re: Neurolog dla noworodka! Prośba o POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 13:42 Bardzo proszę, pomóżcie. Czyżby nikt nie miał doświadczeń z lekarzem neurologiem i wszystkie noworodki urodziły się zdrowe. Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: Neurolog dla noworodka! Prośba o POMOC 22.07.08, 14:34 dr Minkner - zadzwoń na Sobieskiego 34/3606132 i poproś o tel komórkowy do Dr MInkner. Prywatny gabinet zawsze pęka w szwach... Ja byłam zadowolona, moje dziecko "wyprowadziła na prostą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eka Re: Neurolog dla noworodka! Prośba o POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 19:35 Zgadzam się w pełni. Dr Minkner jest super neurologiem dziecięcym. Prywatnie przyjmuje na Szymanowskiego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Neugolog dla noworodka! Prośba o POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:42 up Odpowiedz Link Zgłoś