Dodaj do ulubionych

Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ???

26.02.09, 22:41
gdzie mogę kupić tusze do drukarki/xsero itd ;) brother DCP-
150C ?????? Ceny w jakich kupuje, są w przedziale 16 zł- 27zł a przy
zakupie mówiono mi, tusze są po 8 zł. Nie wiecie gdzie można kupić
tusze w takiej cenie ??? W jakich cenach i gdzie kupujecie tusze? z
góry dziekuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • czarodziejka.0 Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? 26.02.09, 23:15
      allegro:)
    • megane-84 Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? 27.02.09, 20:10
      Chyba zostaje mi allegro ;) to już musze hurtem ;) 3 komplety;)
      • Gość: r0b Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? IP: 94.254.143.* 27.02.09, 20:25
        Dolicz do tego koszty przesyłki. W pracy mamy jakiegoś Brothera, tusze LC970 lub
        LC1000. Kupujemy w Pryzmacie albo w MOL, ceny pomiędzy 14 a 18 zł za kolor.
        Chyba że sam będziesz napełniał, albo dasz do napełnienia. Usługę taką chyba
        świadczą w etonery w pawilonach na Dekabrystów (albo gdziekolwiek indziej gdzie
        napełniają atramenty).
        • agom do megane 27.02.09, 21:21
          Witam, mam od dłuższego czasu Brother DCP-135C, tusze kupuję na Ogrodowej.
          Skręcając z Placu Daszyńskiego ten sklepik jest po prawej stronie jako jako
          jeden z pierwszych, takie 2 czy 3 schodki są, pamiętam że przy wejściu jakiś
          dźwięk się rozlega (dzwonek czy świstak). Chyba pomarańczowy z zewnątrz (głowy
          nie dam). Ceny Ci niestety nie powiem bo kupuję dość rzadko i zazwyczaj biorę z
          każdego po jednym, ale chyba w takiej cenie. Dodam jeszcze, że też chciałam z
          Allegro, były w bardzo zbliżonej cenie plus oczywiście koszty przesyłki. Te
          tusze sprawdzają się w pełni, przyzwyczajona do HP i jego oryginalnych tuszy
          byłam pewna obaw zarówno co do Brother, jak i zamienników ale.....z czystym
          sumieniem polecam.
          • megane-84 Re: do megane 27.02.09, 21:48
            Dzięki ;) ja mam Brothera już z pół roku, wcześniej mialam hp i
            nigdy więcej już nie kupienic co jest hp;) dramat z zacinaniem się
            papieru i z tymi tuszami także. odkąd mam brothera to jestem
            zadowolona i moge również z czystym sercem polecić komuś. Spytałam
            na forum bo jak mam zaplacić za 4 kolory 4x 25 w media a zapłacić
            4x8 w innym sklepie to jednek jest różnica. Dzięki za namiary ;)
            • Gość: agom :) IP: *.rev.inds.pl 27.02.09, 23:09
              spoko, mam nadzieję że trafisz :)
    • Gość: ciastor Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? IP: *.54.174.222.tvksmp.pl 28.02.09, 09:05
      P.W. Kris ul. Ogrodowa 13 :)
      • Gość: brat Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? IP: 212.87.244.* 28.02.09, 16:01
        Ja mam 115C i kupuje zamienniki Yellow w kslepie napeirwszym piętrze na przeciwko lukas banku przy placy dzaszyńskeigo wejscie obok dorgerii chyba. Czarny wychodzi 10 zł bo jest wiekszy a kolor po 8 ale pewnue juz ciut zdrożały. Nie miałem z nimi problemów.
    • Gość: olo Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 28.02.09, 19:29
      Nie wiem jakie są ceny, ale widziałem dużo zamienników do Brothera w sklepie
      Krakers na ulicy Krakowskiej
    • Gość: gosc Re: Tusze urządzenia wielofunkcyjnego Brother ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 07:33
      Witam
      Duży wybór w bardzo dobrych cenach na Lechonia 20 w budynku TP.
      Firma DJ-SERWIS. Nawet się potargować można.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka