Dodaj do ulubionych

Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest

IP: 193.93.91.* 06.09.09, 22:38
bez dwóch zdań - trener Włókniarza do wymiany
Obserwuj wątek
    • Gość: Gregor Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 22:43
      Niestety historia lubi się powtarzać w zeszłym roku nasi z marszu przystąpili
      do meczu z Lesznem i polegli. W tym roku Torun szykował się na półfinał,
      trenował ostro w Lesznie, oszczędzał Jagusia a nasi w rozjazdach nawet
      Woffinden zamiast potrenować u nas wolał 41. Memoriał Lubosa Tomicka w Pradze.
      Efekt jest taki ze panowie wpadli do czewy na kilka godzin i pojechali słabo
      za wyjątkiem Pedersena ale co mistrz świata to mistrz. W Toruniu będą bęcki.
      Szkoda bo według mnie mamy skład na mistrza.
      • Gość: m Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.san.res.rr.com 07.09.09, 07:38
        Nie mamy skadu na mistrza bo mamy Szczepaniaka, ktory tylko pasuje
        do drugiej ligi. Nie wiem co ten koles robi, ze trzyma sie w
        skladzie caly sezon. Musi robic laske co jakis czas Maslance i
        Dzikowskiemu, bo zadne inne sensowne wytlumaczenie nie przychodzi mi
        do glowy.
        • Gość: claromontana Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.strefa.com 07.09.09, 08:30
          Zabrakło pkt Gapy...
    • Gość: zxcvbnm Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:43
      Pedersen - pojechał super. Hancock - początek słaby, potem już
      bardzo dobrze, Gapiński - katastrofa. Przyzwyczajał do zdecydowanie
      lepszej jazdy, a tu ledwie 4 pkt. Lee - wypadł średnio, nie wygrał
      żadnego wyścigu. Tai - ok, przyzwoicie. Szczepaniak - ten człowiek
      nie nadaje się do jazdy na takim poziomie. Miturski pojechał super w
      1 biegu i powinien dostać kolejną szansę - nawet jakby chłopakowi
      nie wyszło to przyjechałby jak Szczepaniak ostatni. W Toruniu szanse
      niewielkie, nikt tam nie wygrał. Nadzieja jednak umiera ostatnia -
      wszyscy muszą pojechać od nas na 100% możliwości wtedy jest cień
      szansy na korzystny wynik.
    • Gość: fun speed Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 07.09.09, 09:03
      jak maślany król ureguluje zaległości wszystkim zawodnikom,to będzie
      mistrz!
    • Gość: ja Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 09:17
      Okazało się, że na "szczęście", zagraniczni nie trenowali w sobotę...
      i pojechali dobrze. Natomiast Szczepaniak i Gapa trenowali i
      byli "zaskoczeni" torem. Wina jest zatem sztabu szkoleniowego, że
      nie potrafi przygotować toru, aby wykorzystać atut jazdy u siebie.
    • Gość: Gienek emeryt Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 09:31
      To wszystko przez te gady z Rakowa, które znów stały na bramkach
      wejsciowych...one zawsze przynoszą pecha...gady jedne..
      • Gość: marian Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.isd-hcz.com.pl 07.09.09, 10:03
        Była szansa do dobry wynik, ale Gapiński pojechał poniżej swojego
        poziomu, a Szczepaniak poniżej wszelkiej krytyki. Z tak nierównym
        składem nie było szans na nic więcej. Popatrzecie jak żużlowcy z
        Torunia równo pojechali - niemal wszyscy zdobyli po 7-10 punktów.
        Przed rewanżem pozostaje mocno zaciskać kciuki, bo potrzeba dużo
        szczęścia, żeby Włókniarzowi udało się awansować. Ale wierzyć trzeba.
        • Gość: manolo toruń Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: 89.229.55.* 07.09.09, 10:11
          gratulacje za zwycięztwo, ale finał dla UNIBAXU
    • Gość: Prorok Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:02
      Nic si~ę nie zmieni.W Toruniu b~ędzie taki sam wynik jak w
      Cz~ęstochowie.NIKI+GREG+LEE+TOMEK=39pkt+TAJ-7pkt.Amen.
    • Gość: gonzo Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.focha.trustnet.pl 07.09.09, 12:17
      Pisałem już po meczu z Lesznem. włókniarz to amatorska prowizorka. Podejście
      zawodników dramat. Toruń pokazał co znaczy profesjonalne podejście do sportu i
      zawodu który się wykonuje. Niestety Pan Prezes nie panuje nad tym wszystkim i
      taki mamy wynik. Przestańmy się łudzić że zawojujemy Toruń. Realia są okrutne.
      My tam nie mamy szans. Do zabaczenia na meczu o brąz. smutek i złość.
    • Gość: ckm-owiec Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 13:03
      Do zobaczenia w Toruniu. Trzeba jechac i pokazac krzyzakom , kto rzadzi, a wynik w Toruniu bedzie remisowy.
      • Gość: Cv Będzie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 13:11
        Trzeba co najmniej zremisować. Przy przegranej 44-46 wchodzi do finału Toruń.
        Nie wiem, ale jeszcze my, włókniarze, będziemy się cieszyć.
        • morning.calm Re: Będzie dobrze 07.09.09, 15:26
          W Toruniu bedzie remis. Liczylem na wygrana, ale niestety tarot powiedzial mi,
          ze bedzie remis.
          No nic, do zobaczenia na finale.
          • Gość: goliat Re: Będzie dobrze IP: *.rev.inds.pl 07.09.09, 17:02
            Dobrze to będzie jeżeli zawodnicy podejdą profesjonalnie do rewanżu, bo jak
            narazie to odpierdzielają taka amatorkę ze szok, z podejściem które teraz
            prezentują to nie zasługują nawet na brąz, a dokładnie chodzi mi o ich
            przygotowania do ważnych meczów.
            Nicki, Greg i Tai pojechali sobie w sobote a jakieś towarzyskie spotkanie do
            Pragi, o ile Pedersenowi to nie zaszkodziło to Greg na pewno odczuł trudy tego
            turnieju i te jego 9 pkt w tak ważnym meczu to skandal. Tai też jakiś taki
            niemrawy był, ale jego 7 pkt, plus 3 pkt ktore pomogl dowiez Miturskiemu sa
            wynikiem calkiem dobrym jak na juniorke.
            Toruniaki potrafili od piątku trenować pełnym składem, do tego pojechali nawet
            na stadion do Leszna, który przypomina Częstochowski owal i tam wykręcili kilka
            kółek, co jak wczoraj widzieliśmy było dobrym posunięciem, a u nas, trening to
            była żenada, do tego nawet Lee Richardson nie raczył zjawić sie na nim,
            twierdząc ze nie potrzebny mu jest, ze da sobie radę, jak dał to widzieliśmy -
            7pkt i żadnego wygranego biegu.
            Gapa - przed rewanżem jakaś wizyta u psychoterapeuty i totalne wyciszenie i
            koncentracja, bo widać ze chłop nie radzi sobie z presją w ważniejszych meczach.
            Szczepaniak - n/c chyba lepszym posunięciem w Toruniu za tydzień, byłoby
            wpuszczenie do składu Lewisa Bridgera, ja rozumiem, rozsypał mu sie najlepszy
            silnik w pierwszym jego biegu, ale profesjonalista z ekstraligi powinien mieć
            conajmniej taki sam drugi silnik w zapasie, a tutaj znowu amatorka.
            Także, jeżeli nasi nie zmienią podejścia przedmeczowego, to na meczach nic
            dobrego nie wyniknie. Tutaj żarty sie skończyły, to jest dwumecz o być, albo nie
            być dla Włókniarza, ewentualny brąz, niczego nam nie gwarantuje na następny sezon.
    • Gość: kielbik987 Maslanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:16
      dla mnie Maslanka w ostatnich paru latach wykonal kawal dobrej roboty i zawsze
      bede go za to szanowal,stara sie ,szuka nowych sponsorow,widac jak mu zalezy
      na klubie,jaki jest przywiazany!wiadomo nie zawsze wszystko wychodzi tak ja by
      sie tego chcialo,a wiekszosc osob potrafi tylko krytykowac!
    • Gość: kielbik987 Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:24
      Halo!Znawcy żużla (Goliat)!Bridger nie moze jechac za Szczepaniaka ,ani za
      Drabika bo musi byc 2-och zawodnikow z polskim paszportem w składzie!
      • Gość: goliat Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.rev.inds.pl 07.09.09, 20:42
        Gość portalu: kielbik987 napisał(a):

> Halo!Znawcy żużla (Goliat)!Bridger nie moze jechac za Szczepaniaka ,ani za
        > Drabika bo musi byc 2-och zawodnikow z polskim paszportem w składzie!

A Miturski i Gapiński to jakie mają paszporty ? Armeńskie ?
        • Gość: Gienek emeryt Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.net.stream.pl 07.09.09, 21:10
          Widocznie mają paszporty wystawione przez gadów z Rakowa...najlepiej
          Górnej Wolty albo Bangladeszu...
          • Gość: wek Re: Żużel. Nadzieja na awans jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 22:05
            Zamknij sie stary zgredzie, w skladzie musi byc trzech Polakow!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka