radexindamix 08.03.03, 09:58 Co napiszecie w WIELKIM POŚCIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: WIELKI POST 08.03.03, 10:05 A czy wielki POST sie zmiesci na forum?? a czy komputer mi sie nie przepcha ?? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: WIELKI POST 08.03.03, 10:08 Oj,nie spodziewałem się że tu będzie ktoś aż tak ambitny!Albo wersja druga- piszesz na Commodore C64;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: WIELKI POST 19.02.04, 09:10 W tym roku jestem przygotowany na przyjecie wielkiego postu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: WIELKI POST 19.03.03, 21:39 man_x napisał: > :-) > radex ale mnie nabrales! :-) ja tez sie teraz dopiero zoreientowalem o co chodzi:-))) a o czym mial by byc wielki post? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: WIELKI POST 19.03.03, 23:26 To ja pytam.Wy składacie propozycje:-) Choć sugeruję by dotyczył czegoś podniosłego skoro wielki Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: WIELKI POST 19.04.03, 21:26 No i niewiele napisaliśmy w WIELKIM POŚCIE :-( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 07.11.03, 13:56 Wielkie mi ci rzeczy napisać coś wielkiego ;) Np. Mount Everest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: WIELKI POST 07.11.03, 14:40 - Dlaczego skoczkowie sa lepsi od alpinistow?? - Skoczkowie skacza na K-90 a alpinisci co najwyzej na K-2... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 19.02.04, 09:05 Chyba zbliża się pora na odświeżenie wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: WIELKI POST 19.02.04, 10:03 Jak ten czas leci:) Muszę wysilić się na jakąś głębię w WIELKIM POŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 19.02.04, 10:20 radexior napisał: > Muszę wysilić się na jakąś głębię w WIELKIM POŚCIE. Uważaj ;) "Moja głębia mnie przygnębia, rzekła Głębia. No, no, no, odparło Dno." :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: WIELKI POST 19.02.04, 21:34 heh fajne hasło salo ale radexie nie bedziesz osamotniony.. ja tez sobie jakieś postanowionko musze przemysleć.. i to dogłębnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Jak myślicie... IP: *.tsi.tychy.pl 19.02.04, 21:58 czy to już dziś?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: ja dziś nie mysle przykro mi magi ze zawidołe IP: *.tsi.tychy.pl 19.02.04, 22:21 Basturk, proszę, powtórz głośno i wyraźnie: co zrobiłeś???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kolego B. zawidołeś! IP: *.tsi.tychy.pl 20.02.04, 11:08 Oj! Za wcześnie mi się wysłało:( Kolego B. zawiodłeś! Jako pokutę proszę wykonać w dniu dzisiejszym sto postów na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk cóż magi trza wykonać.. 20.02.04, 17:41 Gość portalu: magi napisał(a): > Oj! Za wcześnie mi się wysłało:( > Kolego B. zawiodłeś! > Jako pokutę proszę wykonać w dniu dzisiejszym sto postów na forum! no to trzeba liczyć moje posty mniej wiecej od godz 16.00 sam nie wiem ile jush wpisałem nieco sie zagubiłem-ide na policje moze tam mi powiezą na którym poscie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: cóż magi trza wykonać.. IP: *.tsi.tychy.pl 20.02.04, 19:02 basturk napisał: nieco sie zagubiłem-ide na policje moze tam mi powiezą na którym > poscie jestem.. > Oj, kolego B., żeby naprawdę cię nie powieźli;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: cóż magi trza wykonać.. 20.02.04, 20:51 Gość portalu: magi napisał(a): > Oj, kolego B., żeby naprawdę cię nie powieźli;) ehhh coby ... wpadne ok 23.00 Odpowiedz Link Zgłoś
basturk no i jestem. odnalazłem sie przy okazji.. 20.02.04, 23:11 10 min spóźnienia ale jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: no i jestem. odnalazłem sie przy okazji.. IP: *.tsi.tychy.pl 21.02.04, 09:58 Widzę, że zaś beze mnie.... tym razem 24ooo!!! Wow!!! Mnie ni było , gdyż zostałam niecnie zmuszona do oglądania SZYFRÓW WOJNY. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: no i jestem. odnalazłem sie przy okazji.. 21.02.04, 14:17 Gość portalu: magi napisał(a): > Widzę, że zaś beze mnie.... tym razem 24ooo!!! > Wow!!! > Mnie ni było , gdyż zostałam niecnie zmuszona do oglądania SZYFRÓW WOJNY. hehe no 24ooo również beze mnie ale odbije sobie 30ooo Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: No to zaczynamy! 25.02.04, 15:06 nie wiem co piszemy jeszcze ale ja jush pstanowionko sobie zrobiłem.. a wy?? nie pytam jakie tylko czy?? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: No to zaczynamy! 26.02.04, 14:14 > nie wiem co piszemy jeszcze ale ja jush pstanowionko sobie zrobiłem.. > a wy?? nie pytam jakie tylko czy?? Melduję kolego bastruk: postanowienie jest! Postaram się na bieżąco informować o jego realizacji, a na koniec o efektach. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: No to zaczynamy! 26.02.04, 16:03 szczypior74 napisał: > Melduję kolego bastruk: postanowienie jest! > Postaram się na bieżąco informować o jego realizacji, a na koniec o efektach. własnie ja tesh na koniec poinformuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: No to zaczynamy! IP: *.tsi.tychy.pl 26.02.04, 16:59 Jakie postanowienia? Ja nic nie wiem:( Czy ktoś mógłby mnie poinformować, o co chodzi???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: No to zaczynamy! 26.02.04, 20:36 no wiadomo ze Wielki Post to czas zmian dlatego wymyśliliśmy sobie postanowionka i zamierzamy je zrealizować i cosik zmienić w sobie Tychymiasto.fm.interia.pl/ Płyń z prądem ale trzymaj sie koryta.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: No to zaczynamy! 26.02.04, 23:07 W WIELKIM POŚCIE napiszę, że picie is beee i ograniczam je mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 11.03.04, 20:48 Tak, przyszła pora, aby Wielki Post zapanował także na forum :) Od teraz, jak będę chciał coś powiedzieć zrobię to tutaj ;) Chwilowo mam pytanie - którego "offic'a" używacie (konkretnie chodzi mi o power point) ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: WIELKI POST 11.03.04, 21:14 Postne posty proponujesz. Wreszcie, bo coś nie mogłem się wcześniej o takowe doprosić. Mój office ma tylko jedno imię - 2000, nic więcej o nim nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 11.03.04, 21:17 radexior napisał: > Postne posty proponujesz. I owszem, przekonała mnie jedna z naszych Forumowiczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: WIELKI POST 11.03.04, 21:51 radexior napisał: > Postne posty proponujesz. Tylko czekac jak Basturk napisze coś psotnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: WIELKI POST 11.03.04, 22:37 katek18 napisała: > radexior napisał: > > > Postne posty proponujesz. > > Tylko czekac jak Basturk napisze coś psotnego :-) coby tu psotnego napisać??? e mysle ze magi bardziej sie w tym specjalizuje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WIELKI POST IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:21 Ja mam office 2003 i power point też w nim jest. a dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 11.03.04, 21:56 Gość portalu: anka napisał(a): > Ja mam office 2003 i power point też w nim jest. a dlaczego pytasz? Bo nie wiem jakiego użyć na świąteczną pocztówkę, dlatego pytam :) A jak będziesz chciała taką pocztówkę dostać to podaj mi adres, możesz na meila :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: WIELKI POST 11.03.04, 21:59 salo napisał: > Gość portalu: anka napisał(a): > > > Ja mam office 2003 i power point też w nim jest. a dlaczego pytasz? > > Bo nie wiem jakiego użyć na świąteczną pocztówkę, dlatego pytam :) > A jak będziesz chciała taką pocztówkę dostać to podaj mi adres, możesz na > meila :) wszyscy chcemy! znaczy sie wszyscy prosimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 11.03.04, 22:02 man_x napisał: > wszyscy chcemy! znaczy sie wszyscy prosimy ;-) Nie bój nic, mam Cię na liście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi ja też !! ja też!! IP: *.tsi.tychy.pl 11.03.04, 22:07 Ale ja nawet nie wiem , czy mam office'a:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salo Re: ja też !! ja też!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:10 Jak na Dzień Kobiet udało Ci się przeczytać to pewnie masz :) Pytam o wersję bo np. w 2000 są nieco większe możliwości, a i zadanie mniej trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk i ja i ja też 11.03.04, 22:40 Gość portalu: magi napisał(a): > Ale ja nawet nie wiem , czy mam office'a:( hehe no nieźle ja mam offica xp nie narzekam-moją stronke np robiłem we front page z tego pakietu Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: i ja i ja też 12.03.04, 13:34 > > ja mam offica xp > nie narzekam-moją stronke np robiłem we front page z tego pakietu > ahaa i to wszystko wyjasnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Złapałem wirusa :( 12.03.04, 13:05 Mom ryma i kucom, a w piersiach coś mi straszliwie rzępoli :( Jak przez łykend mi nie przejdzie pójdę chyba do lekarza. Zdrowia Wam życzę - nie tylko w Wielkim Poście :) Odpowiedz Link Zgłoś
1anka Re: Złapałem wirusa :( 12.03.04, 21:58 Witaj Salo! Mam konto w gazecie. Bardzo proszę o kartkę świąteczną!! Dużo zdrowia!Zwalcz wirusa dobrym humorem!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Złapałem wirusa :( 13.03.04, 15:08 Właśnie wpisałem Cię na listę :) Dobry humor mnie nie opuszcza, ale wredne choróbsko też niestety nie, jeszcze i temperatura mi się przyplątała :( Przed chwilą napisałem do Ciebie wielki post, ale nacisnąłem nie ten guzik i teraz znowu poklepuję klawiaturę :) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jak co roku 29.03.04, 23:36 zgadza sie .. a jak tam wasze psotanowionka?? ja tam staram sie je realizowac i nawet nawet nie jest tak cieżko.. trzeba sie tylko zaprzec Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Jak co roku 30.03.04, 08:09 A ja se nic nie postanowiłem, hehehehe Niczego nie muszę realizować, wiecie jak mi jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: WIELKI TYDZIEN dusza oczyszczona.. 07.04.04, 23:02 A moja wciąż brudna, ale nastrój pogodny:) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: WIELKI TYDZIEN dusza oczyszczona.. 07.04.04, 23:03 jestem przygotowany i mam nadzieje ze niezburdze szybko tez oczysc dusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: WIELKI TYDZIEN dusza oczyszczona.. IP: *.tsi.tychy.pl 08.04.04, 07:35 basturk napisał: > jestem przygotowany i mam nadzieje ze niezburdze szybko > tez oczysc dusze No tak, zburdzenie mogłoby przynieść nieprzewidywalne skutki.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: WIELKI TYDZIEN dusza oczyszczona.. 08.04.04, 16:53 hehe zbrudzenie magi zbrudzenie... mam nadzieje ze prze zmoje literówki nie osiwiejesz szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: WIELKI TYDZIEN dusza oczyszczona.. 08.04.04, 20:29 Krziż - w niym ciyrpiynie Dyć i zbawiynie Znak Boga znakym czowieka Razym go dżwigej Już sie niy migej Dugo trza na cie zaś czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: WIELKI TYDZIEN dusza oczyszczona.. IP: 80.51.254.* 08.04.04, 21:00 pieknie napisane.. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: WIELKI POST 10.04.04, 14:51 Wielkanoc to radość - przeca ło tym wiycie Z tym jakby łod nowa budzi sie w nos życie Niy darmo mo tela ze wiosny symboli Wszysko zmartwychwstanie Ponboczka dyć chwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: WIELKO SOBOTA 10.04.04, 16:35 Świyncone Co było do kustu we koszyk sie kładło Trza przeca w kościele poświyńcić to jadło By na stole potym niy brakło świynconki Przi biydzie to choćby chleba małe kromki. Świyncone już mocie? -No bo u mie taraz Do kościoła ze tym wybrała sie cera. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: WIELKI POST 12.04.04, 23:36 I po WIELKIM POŚCIE... co nie znaczy, że po POŚCIE. Nadszedł czas małych postów, małych ale mam nadzieję że niezmiernie licznych;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Co szczypior sobie obiecywał 13.04.04, 10:14 Nadszedł czas rozliczenia się z postanowień. Obiecałam sobie: 1. Wstawać codziennie pół godziny wcześniej - w 90% wykonane 2. Przychodzić do pracy za kwadrans ósma - w 85% wykonane I standardowo to co kobietki planują sobie najczęściej: 3. Nie jeść słodyczy - wykonane w 80%. Kolejne zamierzenia: kontynuacja przyrzeczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: WIELKI POST 15.03.05, 11:11 Jak myślicie, chyba już czas nieco ten wątek odkurzyć ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: WIELKI POST 17.03.05, 07:30 W tym roku moje POSTY są rzeczywiście POSTNE, ilościowo i, co gorsza jakościowo:( Jak się czytam sprzed roku to widzę, że wtedy byłem bardziej kreatywny i zabawny:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: WIELKI POST 03.10.05, 10:49 radexior napisał: > W tym roku moje POSTY są rzeczywiście POSTNE, ilościowo i, co gorsza jakościowo > :( Jak się czytam sprzed roku to widzę, że wtedy byłem bardziej kreatywny i zab > awny:-)) chyba pod tym może się podpisac wielu wielu forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk a jutro naparwde WIELKI CZWARTEK IP: 213.77.86.* 23.03.05, 20:16 a jutro naparwde WIELKI CZWARTEK pierwsza w historii mozliwosc przyjecia Komunii Św pod dwiema postaciami Odpowiedz Link Zgłoś