Dodaj do ulubionych

co z inwestycja Raben-a?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:34
Firma Raben finalizuje zakup gruntu przy ul. Bierutowskiej

30-12-2003,
Tylko krok dzieli firmę Raben od nowej inwestycji we Wrocławiu. W środę
spółka ma sfinalizować kupno ok. 8,5- hektarowej działki przy ul.
Bierutowskiej, na której chce zbudować centrum logistyczne.

i jak kupili? wiadomo juz cos blizej o tej inwestycji?

Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: co z inwestycja Raben-a? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 07.01.04, 18:53
      a dlaczego mieliby nie kupic? to była tylko formalnosc :)

pzdr.
      • Gość: maxWroc Re: co z inwestycja Raben-a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:03
        mam nadzieje:) a tak na marginesie jak podaja jedna widomosc ze cos ma sie
        stac to mogliby tez cos skrobnac ze na pewno mialo to miejsce-nie lubie jak
        nie koncza tematow, tak jak bylo np z informacja o tej inwestycji o ktora
        wrocek walczyl z praga-napisali ze juz wkrotce a potem cisza:( mogliby chociaz
        napsac ze nic z tego nie wyszlo-pozdrawiam
        • Gość: Rafis Re: co z inwestycja Raben-a? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 07.01.04, 19:35
          Gość portalu: maxWroc napisał(a):

> mam nadzieje:) a tak na marginesie jak podaja jedna widomosc ze cos ma sie
          > stac to mogliby tez cos skrobnac ze na pewno mialo to miejsce-nie lubie jak
          > nie koncza tematow, tak jak bylo np z informacja o tej inwestycji o ktora
          > wrocek walczyl z praga-napisali ze juz wkrotce a potem cisza:( mogliby
          chociaz
          > napsac ze nic z tego nie wyszlo-pozdrawiam

Własnie miałem napisać o tej Pradze, rzeczywiscie GW pogrywa sobie czasem :)
    • Gość: Darek Re: co z inwestycja Raben-a? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.04, 19:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=550&w=9913051
      Z tego co wiem, to już kupili i są właścicielem tej działki. Inwestycja ma
      ruszyć w tym roku. Teraz opracowywany jest projekt tego centrum logistycznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka