Gość: ciekawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:07 jak w temacie. nie wiecie kto jest teraz właścicielem tego pawilonu i co z nim dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.chal Re: co z "Rondem" przy pl. Powst.Śl. 05.07.06, 00:06 Wlascicielem jest miasto, a dzialka niedlugo pojdzie na sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co z "Rondem" przy pl. Powst.Śl. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.06, 12:22 podobno są jakieś roszczenia do tej działki na której stało "rondo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: co z "Rondem" przy pl. Powst.Śl. IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 08.07.06, 22:42 mieszkam obok tego reliktu przeszlosci, codziennie mam wspaniala mozliwosc jego podziwania. Zastanwialo mnie dlaczego stoi nadal, przeciez to dosc duza dzialka przy jednej z glownych ulic. Na moj usmiech zawsze zasluguje tablica wiszaca na tym sklepie informujaca o nowootwartym sklepie garmazeryjnym gdzie mozna zakupic m.in. pierogi. Warto zobaczyc. Ok 2 tyg temu widzialem tam jakies ekipy robotnikow wynosili ze srodka drewniane konstrukcje, juz myslalem ze rozbieraja ten sklep a tu poi 2 dniach znowu zamurowali okna i pojechali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: co z "Rondem" przy pl. Powst.Śl. IP: *.206.112.98.telsat.wroc.pl 09.07.06, 11:10 I dlatego podpaliles?? :D Odpowiedz Link Zgłoś