Gość: kasia IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.04.05, 13:56 Czy ktoś zna w zielonej górze jakiegoś dobrego dermatologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: dermatolog IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.05, 00:59 W Zielonej Górze to chyba nie ma dobrych. Proponuję odwiedzić tych z oddziału dermatologicznego w Szpitalu Wojewódzkim w Gorzowie. Lub ewentualnie z Poradni na ul. Towarowej ( też w Gorzowie ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dani Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:46 Znam dobrego dermatologa ale w Żarach. Przyjmuje tylko prywatnie. Dr Jerzy Nowakowski. Pomógł już nie jednej znajomej mi osobie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zar Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 18:27 chyba żartujesz,nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:11 hej ja tez szukam jakiegos naprawdę dobrego dermatologa w woj. lubuskim albo gdzie kolwiek... bardzo prosze o podanie adresu i tel. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: dermatolog 02.11.06, 23:29 Mogę tylko powiedzieć że w Gorzowie też nei ma dobrego. Kulam się od jednego do drugiego już od ponad 10-ciu lat. Poszukaj w Poznaniu lub w Szczecinie. Kiedyś na forum polecono mi dermatolog z Poznania. Pojechałam wszystko pięknie - fajnie ale jak powiedziałam jakie mam WZW B to od razu powiedziała że odpada leczenie antybiotykiem - roacutan - ponoć bardzo dobry (jednak szkodliwy dla narządów wew.) - ja akurat problemy z cerą mam. Życzę powodzenia w szukaniu. Aha czytałam że ponoć dr bodajże Żaba z Poznania jest bardzo dobry ale też opinie podzielone. Pozdro Justyna Odpowiedz Link Zgłoś