Dodaj do ulubionych

bezpłatny psycholog Zielona Góra

IP: *.ztpnet.pl 04.03.07, 18:10
Poszukuję bezpłatnego psychologa w Zielonej Górze, jeśli zmacie jakichso
prosze o podanie namiarów. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: tajemnicza Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 19:17
      szczerze powiem ze ja tez szukam nie prywatnego psychologa, bo bym nie wyrobila z kasą. ludzie pomożcie jesli ktos cos wie
      • Gość: e Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.12.07, 23:09
        jest przecież centrum zdrowia psychicznego w którym normalnie przyjmują
        psycholodzy bezpłatnie oczywiście. są tam także psychiatrzy. to jest chyba na II
        armii, nie znam ulicy ale tak jakby jechać od Carefoura w stronę tego ronda na
        Wilkanów i po prawej stronie. Trzeba na rondzie zjechać w prawo i w pierwszą w
        prawo wjechać na osiedle. I tam już można zapytać
        • Gość: e Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.12.07, 23:10
          trochę namieszałam. Jakby się chciało jechać od carefoura na wilkanowo przez to
          rondo koło kościoła, i ta długa ulica koło więzienia w stronę ronda to po prawej
          stronie w osiedlu
          • Gość: alkar Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: 193.0.242.* 27.12.07, 16:30
            Tak,w poradni zdrowia psychicznego rzeczywiście przyjmuje psycholog,
            ale żeby dostać sie do niego trzeba mieć skierowanie od psychiatry
            (który tam przyjmuje),a potem czekać 2-3 godziny w kolejce,żeby w
            rezultacie porozmawiać z psychologiem przez ok.15-20 minut(max!!),bo
            przecież czekają następni....to moje doświadczenia sprzed roku,moze
            coś się zmieniło,oby ! spróbuj w AA na Sienkiewicza, tam pełnią
            dyżur psycholodzy i nie sugeruj się tym,że to AA, pomogą
            każdemu.
            • katy.8 Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra 21.01.08, 19:07
              Psycholodzy urzeduja na Zamenhofa 27 (tel.068 3271463). Jestem 2
              miesiace po porodzie , dopadla mnie depresja , wiec dla wlasnego i
              dziecka dobra chodze na rozmowy z terapeutka. Przydzielono mi
              p.Eweline Piotrowska - jest dobra- po naszych spotkaniach wracam
              spokojna i radosniejsza..
              • Gość: Ania Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.mofnet.gov.pl 26.05.08, 10:20
                a trzeba mieć skierowanie?
                • Gość: lena Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 22.06.08, 12:47
                  zeby sie dostac do psychologa to wystarczy pojsc do psychiatry w tej samej przychodni Pozdrawiam
    • Gość: Hania Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.08, 11:21
      www.instytutarpio.pl - bardzo dobry zielongórski psycholog
      • Gość: jola Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:58
        www.instytutarpio.pl jest płatny
        • Gość: Ala Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.netdrive.pl 17.08.08, 22:00
          Zgadza się, ale warto umówić się chociaż na wstępną wizytę www.instytutarpio.pl
          • Gość: gość Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:37
            Instytut arpio zajmuje się chyba głównie psychologią w biznesie.Niewiele ma to
            wspólnego z codziennymi problemami a zwłaszcza z depresją.Najlepszym wyjściem
            jest kontakt z psychiatra,który wypisze skierowanie do psychologa.W przypadku
            duzych problemów emocjonalnych najlepszy efekt daje połączenie psychiatrii /
            farmakologia/ z psychologią / terapia/.Bezpłatnie przyjmują w Poradni Zdrowia
            Psychicznego ul.II Armii 30?40 /były Dom Kultury "Novita" tel.068)
            4531988.Pozdrawiam i życze duzo zdrowia i pogody ducha.
            • Gość: MM Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: 213.25.42.* 23.05.09, 17:33
              NIE POLECAM DOROTY STOLARSKIEJ ... JAK MIAŁAM DEPRESJĘ POPORODOWĄ POWIEDZIAŁA,
              ŻE JAK NIE RADZĘ SOBIE Z DZIECKIEM, ŻEBYM JE ODDAŁA. TYLE PAR NIE MA DZIECI. NIE
              MA JAK PODNIEŚĆ KOGOŚ NA DUCHU.
              • Gość: wera Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 09:27
                No nieźle! co to za "psycholog"? Ja też długo szukałam i obijałam się od jednego do drugiego, czekając na wizyty bardzo długo. Ale znalazłam fajną babeczkę, która bardzo mi pomogła i najważniejsze bardzo szybko!ponieważ pracuje nowszymi metodami:) mogę przesłać kontakt na maila.
                to mój adres: weramall@wp.pl

pozdrawiam
                w
            • Gość: edyta Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.aster.pl 18.10.09, 15:36
              Polecam Ci Panią Aleksandrę przyjmuje w Babie na Matejki.Polecono mi byłam na kilku wizytach jest naprawdę super. Ciepła, spokojna,wyrozumiała.
    • Gość: agata Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.aster.pl 03.09.09, 10:29
      Maria Fraszewska z firmy Kraina Zmian. Nie jest bezpłatna, ale o
      przystępnych cenach i rzeczywiście pomaga
      • Gość: joki bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 15.09.10, 13:25
        BABA ma już nowe lokum,sprawdż w internecie. Tam rzeczywiście znajdziesz wszelką pomoc,nieodpłatnie i fachowo!!
        • Gość: elle Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 20:09
          odświeżam wątek. zna ktoś bezpłatnego psychologa, który zajmuje się zaburzeniami odżywiania? proszę o szybką odpowiedź.
    • Gość: Marian psycholog przez telefon IP: *.home.aster.pl 03.04.11, 23:39
      we wt jest bezpłatny dyżur psychologa dla gazety lubuskiej. od 12.30- 13.30. Pani Krystyna Zelek. Psycholog i psychoterapeuta.
      • marcinkrak86 Re: psycholog przez telefon 04.04.11, 20:27
        Psycholog w Krakowie Piotr Wereszczyński
    • Gość: Krystyna Zelek Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 10:47
      witam,
      Jestem psychologiem i psychoterapeutą systemowym. Prowadzę darmowe porady psychologiczne przez telefon we wt od 12.00- 13.00. Mój numer 693 744 349. W razie trudności, wątpliwości proszę dzwonić. Podczas rozmowy odpowiadam na konkretne pytanie, ustalam czy osoba zainteresowana potrzebuje psychoterapii lub kieruję do odpowiednich placówek pomocowych . Nawet uzyskane w ten sposób wsparcie potrafi być pomocne i przynieśc ulgę. Dla lepszego poznania mojej osoby zapraszam na moją stronę psychoterapia-zelek.pl/
      • 3inga Re: bezpłatny psycholog Zielona Góra 17.06.13, 13:45
        Nie zawsze bezpłatne porady są profesjonalne. Polecam Poradnię Psychologiczno-Psychiatryczną. tu
    • pijatyka Re: bezpłatny psycholog 19.03.26, 09:53

Istnieje w ogóle takie zwierzę?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka