Dodaj do ulubionych

jaką salę weselną polecacie. Gubin i okolice

29.08.18, 10:01
cześć. jak w temacie? jakie polecacie miejsce? zależy mi w sumie na tym, by obok lokalu było trcohę przestrzeni i goście mogli wyjść na zewnątrz
Obserwuj wątek
    • natulana Re: jaką salę weselną polecacie. Gubin i okolice 03.09.18, 13:07
      Zdecydowanie Ośrodek Wypoczynkowy Nad Borkiem, miałam tam swoje wesele, rok wcześniej siostra także przetestowałyśmy wszystko :) miejsca dużo, bez problemu goście będą mogli spędzać czas na powietrzu, nie ma szans żeby nie przejść się nad jezioro. Dla dzieci też jest bezpiecznie, zero obaw. Ogólnie jest klimatycznie, jedzenie smaczne, wysoki poziom kuchnia trzyma od lat z tego co wiem. Obsługa profesjonalna, dopracowują właściciele każdy szczegół żeby wypadło idealnie. Za talerzyk wtedy zapłaciliśmy atrakcyjnie, nie wiem jak teraz ale na pewno cena konkurencyjna. Myślę że w okolicach Gubina nie znajdziesz lepszej sali.
    • Gość: kama456 Re: jaką salę weselną polecacie. Gubin i okolice IP: *.dataspace.pl 05.06.19, 08:00
      Nie wiem jak dalekie okolice bierzesz pod uwagę, ale polecam zorganizowanie sobie wesela w tym miejscu:
      dworkolesin.pl/wesela/
      Miałam tam swoje wesele i w sumie lepszego miejsca nie moglam znaleźć bo do niczego nie mogę mieć zarzutów. Po pierwsze mozliwośc przenocowania gości weselnych co było dla mnie ważne bo wielu przyjechało do mnie z daleka.
      Po drugie smaczne jedzenie, zarówno na weselu jak i na poprawinach ( nie było to odgrzewane jedzenie z wczoraj)
      Sala pięknie wystrojona, nie musieliśmy się martwić o wystrój, poza tym była klimatyzowana tak wiec goraca pogoda w czerwcu nie stanowiła dla nas problemu.
    • anna.aa1979 Re: jaką salę weselną polecacie. Gubin i okolice 31.01.22, 20:33
      Sali niestety nie znam, ale za to jak chcesz zadbać o swoją skórę i mieć pewność, że podczas ślubu twoja twarz będzie wyglądała świetnie, to polecam Perfect Look Clinic w Gubinie (perfectlook.clinic/).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka