osm Drugi! 08.01.03, 16:16 klin! napisał: > Raz dwa trzy za siebie. 4 za siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_zg Re: Pierwszy! 08.01.03, 19:15 Forumowicze jak zwykle pierwsi. Czy Was to nie nuży? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Pierwszy! 08.01.03, 19:19 redakcja_zg napisał: > Forumowicze jak zwykle pierwsi. Czy Was to nie nuży? Piersi w pracy. Piersi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pierwszy! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 21:22 `piersi do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Pierwszy! 16.01.03, 18:18 redakcja_zg napisał: > Forumowicze jak zwykle pierwsi. Czy Was to nie nuży? A co ? Redakcja zapomniała się wpisać pierwsza ? Redakcja Gw jak zwykle ostatnio nic nie pisze. Zastraszyliście ich czy co ? No ale za podforum dzięki :) Czy nie możnaby wrzucić tu wątków z "mojego" lubuskiego ? Czy mam wszystko "klepać" od nowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_zg Re: Pierwszy! 16.01.03, 20:14 darth4 napisał: > redakcja_zg napisał: > > Forumowicze jak zwykle pierwsi. Czy Was to nie nuży? > > A co ? Redakcja zapomniała się wpisać pierwsza ? > Redakcja Gw jak zwykle ostatnio nic nie pisze. Zastraszyliście ich czy co ? > > No ale za podforum dzięki :) Czy nie możnaby wrzucić tu wątków z "mojego" > lubuskiego ? Czy mam wszystko "klepać" od nowa ? Redakcja nie zapomniała się wpisać tylko nie obserwowała kiedy dokładnie podforum wyjdzie na widok publiczny (to trochę trwa). Zastraszeni trochę jesteśmy (ciągle forumowicze nas wyprzedzają). Twoje wątki oczywiście możemy przenieść. To Twoje forum i inicjatywa należy do Ciebie. Jednak nie będę tego robił po nocy, żeby zcegoś nie zgubić. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Dzięki raz jeszcze :) 17.01.03, 16:16 redakcja_zg napisał: > To Twoje forum i inicjatywa należy do Ciebie. Nie róbcie mi tego. Chcecie żeby mnie stąd wywalili ? To forum lubuskie - mieszkańców, także a może przede wszystkim tych poza Gorzowem i Zieloną Górą :) Mam nadzieję że tu znajdą swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś