IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:17
jestem z poznania i od trzech lat mieszkam w zielonej.denerwuje mnie tu
wszystko ...nic nie można kupić trzeba latać od sklepu do sklepu nie ma
fajnych sklepów z ciuchami.buubuubuu ryczeć się chcę.a na dodatek mam dwójkę
małych dzieci i niemam co robić tylko spacerty po osiedlu buuuuuuuu
Obserwuj wątek
    • Gość: olaf Re: pomocy!!! IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.06, 20:04
      Skoro tak tylko Cię ratuje przeprowadzka
    • Gość: kresen Re: pomocy!!! IP: 83.168.106.* 03.07.06, 22:00
      to jest gorzowska prowokacja-czy w tej metropolii nad Warta wszystko mozna
      kupic w kazdym sklepie
    • Gość: gosc Re: pomocy!!! IP: *.hsd1.co.comcast.net 04.07.06, 12:19
      Wszystko mozna kupic :o)) Chyba ,ze sie chodzi do spozywczaka i ma rodzinke do
      wykarmienia to rzeczyfiscie latac trzeba hihi . Proponuje piatkowe wypady do
      auchana na tydzien zakupki i z glowy ,a pozniej jedynie cos do kupic . Fajne
      sklepy? Galeria Grafit sie klania..dla dzieciakow?Jak dobrze pamietam ul.Matejki
      na niej jest tak schowany superowy sklepik dla dzieci . Ul.Kupiecka cala rzad
      sklepow zaczynajac takze od sklepu dla dzieci jak dobrze pamietam ''Agrest'' a
      moze sie myle,hihi.A wiec wszystko mozna znalezc :o)) Tylko rozjrzec sie trzeba
      . Zielonka to spokojne miasto takiego zaganiania jak w poznaniu,k-wie , wawie tu
      sie nie znajdzie ;o))
      • rodzynek8 Re: pomocy!!! 06.07.06, 09:04
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Wszystko mozna kupic :o)) Chyba ,ze sie chodzi do spozywczaka i ma rodzinke do
        > wykarmienia to rzeczyfiscie latac trzeba hihi . Proponuje piatkowe wypady do
        > auchana na tydzien zakupki i z glowy ,a pozniej jedynie cos do kupic . Fajne
        > sklepy? Galeria Grafit sie klania..dla dzieciakow?Jak dobrze pamietam
        ul.Matejk
        > i
        > na niej jest tak schowany superowy sklepik dla dzieci . Ul.Kupiecka cala rzad
        > sklepow zaczynajac takze od sklepu dla dzieci jak dobrze pamietam ''Agrest'' a
        > moze sie myle,hihi.A wiec wszystko mozna znalezc :o)) Tylko rozjrzec sie
        trzeba
        > . Zielonka to spokojne miasto takiego zaganiania jak w poznaniu,k-wie , wawie
        t
        > u
        > sie nie znajdzie ;o))
        ---------------------------
        ANANAS nie agrest
    • Gość: max Re: pomocy!!! IP: *.bb.online.no 06.07.06, 22:56
      Spokojnie, zrob sobie jeszcze dwojkę i zapomnisz o Poznaniu.
      • Gość: marek Re: pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:46
        Marzena naklep sobie jeszcze trójkę dzieci i czaqs szybko Ci zleci:)/rymowanie
        to moje zadanie Panowie i Panie/yeah.......:)
    • Gość: tynek69 Re: pomocy!!! IP: *.ztpnet.pl 11.07.06, 18:18
      czesc Marzenka, jestem zielonogorzaninem od urodzenia, ale sie z Toba zgadzam
      co do sklepow, to masz racje, niby sa i to nie malo, ale albo drogie albo we
      wszystkich na jedno kopyto, nie ma wyboru albo brak rozmiarowek, a te
      wypowiedzi moich poprzednikow swiadcza, ze mieszka tu sporo burakow jakby bylo
      malo innych problemow, np. tego ze wladze mysla tylko o korycie zamast o
      mieszkancach, natomiast jesli chodzi o spacery to juz inna sprawa, jest wiele
      pieknych miejsc, jeszcze jest sporo zieleni, choc w miescie coraz mniej, ale na
      spacerki sa fajne miejsca, park przy amfiteatrze, park miedzy chrobrego a
      wazow, troche okolic przy deptaku, nie wspomne juz o wypadzie za miasto np.
      rowerkiem, choc z dwojka dzieci to moze byc ciezko, a co Twoj maz na to, jesli
      nie ma czasu, to moge zaprosic Cie na jakis spacerek :) pozdrawiam
      • Gość: agus Re: pomocy!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.06, 23:43
        Idz do pracy bo chyba w głowie ci sie przewraca, albo zajmi sie wychowaniem
        dzieci, a nie bieganiem po sklepach, bo z tego wynika ze lubisz łazic po
        sklepach a zdziecmi sie nudzisz!!!!! co z ciebie za mama!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka