ola_filip 19.04.09, 19:09 Jak wygląda? Jest jakiś sklep? Jak kształtują się ceny przy obecnych wysokich kursach walut? Czy zakup perfum, alkoholu, papierosów jest w ogóle opłacalny? Z góry dziękuję za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.777 Re: Strefa wolnocłowa Marsa 20.04.09, 09:23 ola_filip napisała: > Jak wygląda? Jest jakiś sklep? Jak kształtują się ceny przy obecnych > wysokich kursach walut? Czy zakup perfum, alkoholu, papierosów jest > w ogóle opłacalny? Z góry dziękuję za odpowiedzi:) Jeśli mówisz o wylotach to jest jeden sklep typu mydło i powidło. Ja kupiłem paczkę herbaty na spróbowanie (100 tor. 5$). Na alkohole i perfumy nie patrzyłem, ale ludzie brali (alkohole). Natomiast na wylotach w Warszawie jest sporo promocji na alkohole. Np. 1 litr Soplicy za 15 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_filip Re: Strefa wolnocłowa Marsa 20.04.09, 09:39 świetnie, dzięki za info;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_filip Re: Strefa wolnocłowa Marsa 20.04.09, 11:32 Sol Y Mar Abu Dabbab, 9 maja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.777 Re: Strefa wolnocłowa Marsa 20.04.09, 11:53 Ja byłem w Fantazii, tego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
chudyolek Re: Strefa wolnocłowa Marsa 20.04.09, 14:59 przy przylocie do Marsa - tylko papierosy i alkohol, wagon cameli 17 USD, przy wylocie z Marsa - jak wyżej, tylko, że cena inna, wagon cameli 24 USD, marność okrutna w tej wolnocłówce - do nabycia poza tym - perfumy, herbata, czekolada, kubki, maskotki, gablotka z biżuterią- jednak i wybór i jakość wyrobów nie zachęciły nas do zakupów Odpowiedz Link Zgłoś