Gość: forumowicz IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.11, 18:38 zamknięty Czy ktoś pracował u Gołebiewskiego? Jest praca jako przedstawiciel handlowy ale słyszałem różne opinie o firmie. Jakie są faktyczne zarobki i jak płaci? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ddd Re: golebiewski ford praca IP: *.elblag.vectranet.pl 07.04.11, 19:28 zamknięty Nie wiem czy na forum uzyskasz rzetelne info... Link Zgłoś
Gość: robota u gołębia [...] IP: *.elblag.vectranet.pl 08.04.11, 09:39 zamknięty Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: gazeta forum Re: golebiewski ford praca IP: *.elblag.vectranet.pl 12.04.11, 00:25 zamknięty A jednak można się czegoś dowiedzieć ... Link Zgłoś
Gość: as Re: golebiewski ford praca IP: 159.245.16.* 12.04.11, 14:50 zamknięty masakra w takiej branzy pracowac za takie smieszne pieniadze.... Link Zgłoś
Gość: transit Re: najgorszy serwis ford golębiewski, to wiem IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.11, 12:59 zamknięty Wiem że sa cieniasy, unikają trudnych tematów ale czy ktos zna dobry i niedrogi serwis w Elblagu i okolicach. Muszę naprawić skrzynię biegów Transita. Link Zgłoś
Gość: focus Re: najgorszy serwis ford golębiewski, to wiem IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.11, 09:13 zamknięty Polecam dawnego dilera forda na druskiej. Teraz fordy robią duzo taniej niż kiedyś, a napewno taniej o połowę jak u gołębia. Link Zgłoś
Gość: kiki Re: golebiewski ford praca IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:06 zamknięty firma jak najbardziej ok Link Zgłoś
Gość: Don Kojot Re: golebiewski ford praca IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 14:50 zamknięty Chyba tam pracujesz, bo z pewnością nie jestes klientem serwisu! Link Zgłoś
Gość: Don Kojot Re: golebiewski ford IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 10:40 zamknięty Czy ktoś wie co on teraz buduje? Slyszałem o Suzuki ale ile w tym prawdy? Swoją drogą kto tam pójdzie pracować skoro z jedną marką nie daje sobie rady. Trzeba mieć dużo wolnego szmalu na utrzymanie takiej firmy. Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: golebiewski ford IP: *.elblag.vectranet.pl 08.07.11, 02:00 zamknięty ON buduje Hyundaia, zrobił pod górkę Wegnerowi z Fordem, a teraz dobije go Hyundaiem. Szkoda tylko, że podchodzą do pracowników tak jak ta firma od reklam terenowych. Zresztą temat szanowania pracowników przez elbląskich biznesmenów jest dość szeroki i już był wielokrotnie omawiany na kilku forach. Link Zgłoś
Gość: do wiedzącego Re: golebiewski ford IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 14:10 zamknięty hyundaia buduje w Starogardzie,w Elblągu będzie Suzuki-taka informacja była podana już nawet pracownikom tej firmy-info z pierwszej ręki Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: golebiewski ford IP: *.elblag.vectranet.pl 09.07.11, 00:56 zamknięty Być może, jednak w mojej obecności w Elblągu, podpisywał umowę z Hyundaiem i pierwsze pomysły były, aby jeszcze przed oficjalnym otworzeniem nowego salonu postawić kilka modeli Hyundaia "na zachęte" w salonie Forda. Nowy salon miał być otwarty pod koniec III kwartału (nawet nie wiem jak idzie budowa). Jednak mojego zdania o tym pracodawcy nie zmieni nic, nawet pierwsza wigilia za pieniądze firmowe, a nie pracowników. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: as Re: golebiewski ford niego b IP: *.centertel.pl 10.07.11, 13:10 zamknięty Tak, podpisał umowę na starogard, ale nie na elbląg. Ludzie z Suzuki twierdzą że ma też podisaną umowę na Elbląg. Swoją drogą, kto u niego będzie pracować? Po tym co dzieje się w elblagu, to niczego dobrego jeszczie zrobile u nas nie zrobił. Link Zgłoś
Gość: byyyter Re: golebiewski ford niego b IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 16:11 zamknięty no i juz suzuki stoja w salonie w Elblagu Link Zgłoś
Gość: eks Re: golebiewski ford niego b IP: *.elblag.vectranet.pl 01.12.11, 16:37 zamknięty i cały gołębnik w Elblagu Link Zgłoś
Gość: eks Re: golebiewski ford niego b IP: *.elblag.vectranet.pl 01.12.11, 16:39 zamknięty a nazwa to powinna być taka Ford Gołębiewski & Suzuki Łabuńska:-) Link Zgłoś
Gość: as Re: golebiewski suzuk IP: *.centertel.pl 01.12.11, 20:14 zamknięty A kto tojest Łabuńska, czyżby wynajmował tylko lokal. A co z obsadą. Podbno miał duże problemy z przekonaniem ludzi z Kalinki, poprzedniego dilera na przejście do nowego salonu. Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: golebiewski ford IP: *.multimo.pl 12.12.11, 22:57 zamknięty W Starogardzie ma być Hyunday budowa jeszcze nie ruszyła. Ponadto z tym dobijaniem Wegnera to nie dokońca prawda. Wegnerowi nie przedłużono autoryzacji Forda bo nie chciał sie rozwijać. Zainwestował w miej wymagajacego Hyundaia. Ale co tam wszyscy wiedzą lepiej. A co do wynagrodzenia to nie wiem. Elblag miał zawsze lepiej płacone niz Starogard. POnadto jak ktos sobie wywalczył i pokazał to miał niemałe pieniądze. Polacy jednak maja to do siebie że lubią nażekac. Pozdrawiam i powodzenia. |Ps duzo z podanych na tym forum informacji to prawda ale niektóre to och te plotki. Polecam lepiej Pudelka:) Link Zgłoś
Gość: klient Re: golebiewski ford IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 12:22 zamknięty Hyundai w Starogardzie też nie ruszy! Ford nie wyraził zgody, ponieważ boi się konkurencji Hultaja. Link Zgłoś
Gość: qw Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 17:01 zamknięty Teraz tzreba tez uważać na Postka. Ma duze problemy finansowe więc, ostroznie. Może byc podobnie jak w Agromaxie. Link Zgłoś
Gość: pan Re: golebiewski ford praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.12, 08:39 zamknięty Zarobki u Pana Grzegorza sa do 4 liter:) pracuje sie dobrze dzieki ludzią, atmosfera jest fajna do czasu kiedy Pan gołebiewski nie przyjedzie z st. gdanskiego w odwiedziny Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: golebiewski ford praca IP: *.dialog.net.pl 23.11.12, 11:47 zamknięty "ludzią" buahahahahaha, co za tuman to pisał? Link Zgłoś
Gość: henio Re: golebiewski ford praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.12, 20:53 zamknięty ja pracowałem rok, odszedłem do innej pracy ale Forda wspominam dobrze. Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: golebiewski ford praca IP: *.centertel.pl 24.04.13, 22:40 zamknięty bu ha ha ale się uśmiałam, "prace wspominam dobrze" to chyba ktoś zaprzyjaźniony napisał. Napisze szczerze - praca u Gołębiewskiego wykańcza psychicznie, nie jedna osoba musiała się leczyć po prac w tej firmie. Praca tragedia !!!! Link Zgłoś
Gość: prpep Re: golebiewski ford praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.13, 19:29 zamknięty Generalnie nie polecam Link Zgłoś