nauick78 08.12.17, 09:46 Czy korzysta ktoś z Was z takiej usługi na terenie naszego miasta? Google pokazało, że sporo firm świadczy już u nas takie usługi - część dojeżdża z Gdańska, część na miejscu realizuje - możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malami899 Re: Catering dietetyczny 08.12.17, 09:51 Ja korzystałam przez tydzień w tamtym roku ale na dłuższą metę to jednak za drogo wychodzi. Cośtam fit miało w nazwie to moje. Fajnie było nie gotować ale to nie na moją kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
marvel_man Re: Catering dietetyczny 02.05.18, 13:19 Ja w Trójmieście korzystałem z cateringu dietetycznego Wygodnej Diety. Wiem, że w Gdańsku itd. zapewniają darmową dostawę, ale nie wiem do końca jak to wygląda w przypadku choćby Elbląga. Myślę, że możesz skontaktować się z nimi i zapytać co i jak. Ich catering jest całkiem smaczny, więc myślę, że warto się w tym temacie nieco zorientować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darek9124 Re: Catering dietetyczny 19.11.18, 17:20 Jeżeli chcesz catering dietetyczny z dowozem do domu to zdecydowanie polecam fitking.pl/trojmiasto/, zawsze na czas, świeże produkty i co najważniejsze dieta dostosowana do Twoich indywidualnych potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz9191 Re: Catering dietetyczny 27.03.19, 11:34 Polecam catering AfterFit mają bardzo fajną ofertę afterfit-catering.pl/trojmiasto/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koskagosia Re: Catering dietetyczny IP: *.play-internet.pl 20.05.19, 14:19 Polecam zerknąć na suvibox.pl/catering-dietetyczny-trojmiasto/ Odpowiedz Link Zgłoś
koskagosia Re: Catering dietetyczny 20.05.19, 14:21 Polecam zerknąć na Suvibox - suvibox.pl/catering-dietetyczny-trojmiasto/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Valery Re: Catering dietetyczny IP: *.centertel.pl 25.07.22, 17:31 Polecam Ci catering dietetyczny Burak Dieta, na ich stronię burakdieta.pl/dostawa/ widzę, że dowożą także na terenie Elbląga :) Warto, bo naprawdę mają pyszne jedzenie, z jakościowych i świeżych produktów.. Jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wero33 Re: Catering dietetyczny IP: *.fiberlink.pl 29.09.22, 20:30 Polecam Ci catering z Burak Dieta, zobacz sobie, jaki mają duży wybór diet burakdieta.pl/diety/wybor-menu/ - wg mnie każdy znajdzie coś dla siebie w ich ofercie :) Odpowiedz Link Zgłoś