0wiolcia0 10.03.10, 13:53 Muszę kupić coś na 5 urodziny, a kompletnie nie wiem co interesuje dziewczynkę w tym wieku. Czy do 50 zł można kupić coś sensownego co ją ucieszy?? Będę wdzięczna za pomoc. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0wiolcia0 Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 11.03.10, 09:52 nic nie piszecie bo za 50 zł nie ma opcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
pazdana Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 11.03.10, 10:34 Mojej 4,5 letniej chrześnicy kupiliśmy na mikołaja taki zestaw karaoke: mikrofon, stojak, i podstawka z różnymi melodiami/piosenkami. No i normalnie szał! Myślę że w każdym supermarkecie większym kupisz a koszt na pewno nie większy niż 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2518 Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 11.03.10, 10:40 Moja 4,5-latka uwielbia wszelkiego rodzaju gry, np. Spadające małpki albo Zgadnij kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 11.03.10, 10:40 Cytatkompletnie nie wiem co interesuje dziewczynkę w tym wieku No właśnie, ja też mam problem, chcę kupić prezent dla 30-latki, a kompletnie nie wiem, co interesuje kobietę w tym wieku. Podpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
0wiolcia0 do mama_kotula 11.03.10, 12:08 skąd ja wiedziałam, że na pewno zabierzesz głos i doradzisz co interesuje kobietę w tym wieku....hmmmm... krem na zmarszczki, wszystko co ujędrniające, ale wibrator będzie strzałem w dziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: do mama_kotula 11.03.10, 12:18 Cytatskąd ja wiedziałam, że na pewno zabierzesz głos i doradzisz Bo ja zawsze odpowiadam na głupie pytania? Cytat> co interesuje kobietę w tym wieku....hmmmm... krem na zmarszczki, wszystko co ujędrniające, ale wibrator będzie strzałem w dziesiątkę Już wiesz, czemu twoje pytanie jest głupie? Jakbyś mi kupiła krem na zmarszczki, to bym go oddała mamie bądź siostrze. Tudzież kosmetyki ujędrniające. Nad wibratorem bym się zastanowiła. Ty byś zapewne oddała młodszemu bratu grę Fallout3, którą ja będę zachwycona. Moja pięciolatka z chęcią przyjmie zestaw dla młodego chemika i klocki magnetyczne, mikroskop oraz smoki z serii Mystic Babies. Jej przyjaciółka zestaw dla chemika cisnęłaby w kąt, bo zbiera Pet Shopy, na które moja córka nawet nie spojrzy, ma jednego, kurzy się gdzieś w szufladzie; ponadto przyjaciółka mojej córki robi cuda z papieru, więc na bank będzie zadowolona np. z zestawu kółek do origami w różnych rozmiarach. Każdemu wedle zainteresowań, si? Dawanie prezentów "uniwersalnych" typu kosmetyk czy lalka kiepsko świadczy o ofiarodawcy. Zapytaj rodziców dziewczynki w jakich obszarach mniej więcej dziecko ma zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: do mama_kotula 11.03.10, 12:21 A, zapomniałam - moja chętnie na chwilę obecną przyjmie ze dwie skrzynki, ziemię i nasiona kwiatków bądź warzyw. Odpowiedz Link Zgłoś
0wiolcia0 Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 11.03.10, 12:11 wielkie dzięki za podpowiedź, zobaczę na ten zestaw karaoke a jak nie będzie to kupię grę Odpowiedz Link Zgłoś
donsebastian Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 11.03.10, 13:20 Ostatnio mojej córce kupiłem piankową substancję, dziecko było zachwycone. Tu można coś takiego dostać www.takapaka.pl/Produkt/433/piankowa_substancja Odpowiedz Link Zgłoś
gadzetyiprezenty.pl Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 13.03.10, 23:21 To byłoby super, tylko trochę droższe... gadzetyiprezenty.pl/pl/latajacy-motylek.html Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 14.03.10, 12:12 moja 5 latka robiła urodziny dla kolezanek i kolegów miesiac temu. dostała: -puzzle z ulubionej bajki (księżniczka i żaba) - koraliki bindeez: www.allegro.pl/listing/search.php?string=bindeez&from_showcat=1&category=11818 - książki - barbie mini b: www.allegro.pl/listing/search.php?string=mini+b&from_showcat=1&category=11818 - grę planszową Grzybobranie - laleczki Polly Pocket Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Podpowiedzcie jaki prezent dla 5-latki??? 14.03.10, 17:38 Jeśli dziecko ma wannę, to super zabawę podczas kąpieli, będzie miało kosmetykami Tinti. Pianki kolorowe do włosów i ciała, konfetti mydlane, kule barwiące wodę, mydła kolorowe w tubach, zestawy do mycia zębów itp. Są dostępne na allegro, ale i pewnie w sklepach kosmetycznech z kasmetykami dla dzieci .Moja córka już złożyła zamówienie na coś takiego, a i 4-latce na urodziny coś takiego kupimy. Odpowiedz Link Zgłoś