patir23 28.08.11, 22:44 gdze mozna zanlezc zeby zrobic sobie skladanke albo moze macie zakupione jakies takie gotowe juz płytki...synek ostatnio bardzo polubił...mozecie cos polecic sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dadema Re: fajne rytmiczne piosenki dla dzieci 28.08.11, 23:01 polecam stronę wrzuta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi dadema 29.08.11, 10:49 Proszę zmniejszyć sygnaturkę - nie może przekraczać wysokości czterech wersów. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: fajne rytmiczne piosenki dla dzieci 28.08.11, 23:58 patir23 napisała: > gdze mozna zanlezc zeby zrobic sobie skladanke albo moze macie zakupione jakies > takie gotowe juz płytki... moze empik? albo merlin..onlinowo DZIECKO W PODROZY....GRUPA NA FACEBOOKU ___________________________________________ www.facebook.com/home.php?sk=group_129829233757830 Odpowiedz Link Zgłoś
magnes1978 Re: fajne rytmiczne piosenki dla dzieci 29.08.11, 10:20 Mogę polecić serie: "Bawię się z piosenką" i "Rosnę z piosenka" - świetne piosenki do śpiewania i pokazywania, dobrze i czysto zaśpiewane (co z moich doświadczeń w piosenkach dla dzieci jest rzadkością), fajny podkład muzyczny. Moja je uwielbia i zna na pamięć już chyba wszystkie (a jest ponad 40 piosenek na płycie). Z tej serii widziałam także "zasypiam z piosenką" ale jej nie kupiłam i nie znam. Obie płytki kupiłam w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś