Witam

Szukam łóżka dla mojej prawie 2letniej córeczki

Szukam od 2tygodni. Byłam w Smyku było tylko jedno i do 20 kg tylko a pewnie czasem będę z córeczka podsypiać

Byłam w Świat Dziecka,ale były tylko typowe łożeczka dziecięce ze szczebelkami.
Szukałam na Allegro i znaleźliśmy cudne,bajkowe łożeczko z barierkami chroniącymi przed wypadnięciem i szuflada i byliśmy praktycznie zdecydowani ale zaczęliśmy czytać opinie.
Nie były same negatywne tylko część negatywnych ale osoby pisały o kiepskiej jakości,że nie utrzymuje tylu kg ile jest w opisie,że przysyłali inny wzór obrazka,uszkodzone,bez paru części i był problem ze zwrotem. Wysyłka na własny koszt a taka wysyłka to 100zł. Było dużo pozytywnych ale i też negatywne. Rozmawiałam z mężem że to nie jest kupno sukienki czy zabawki które łatwo odesłać i kosztują mniej niż łóżko

Że chyba lepiej zrezygnować z bajkowego łóżka na rzecz pójścia do sklepu,obejrzenia łóżka i w razie popsucia bliskiej odległości na gwarancje

To ma był łożeczko na parę lat więc zakup bardziej kosztowny.
Parę osób doradziło mi właśnie Ikee

Czy któraś z Was ma łożeczko z Ikea : kritter,sniglar,gulliver czy mygga i może coś powiedzieć na ich temat?jak się sprawują,jaki udźwig mają itp

jakie materace macie czy też z ikea czy piankowe czy inne?a może jesteście z Warszawy i możecie polecić sklep,gdzie Wy kupiłyscie ożeczka dla Swoich Pociech

I żeby też cena nie była wysoka bo nie mamy tysiąca na łóżko

Jeśli był taki wątek to przepraszam,szukałam ale nic nie widziałam.Proszę o odesłanie mnie do podobnego tematu jeśli taki był

Pozdrawiam serdecznie