Dodaj do ulubionych

Fajne strony dla dzieci

IP: 195.117.159.* 23.10.03, 07:56
czy znacie jakieś fajne strony dla dzieci - z kolorowankami, rebusami itp.
Obserwuj wątek
    • frog73 Re: Fajne strony dla dzieci 23.10.03, 12:08
      www.republika.pl/aholka
      To jest strona mojej koleżanki, polecam, spodoba się wszystkim.
      M
      • sdomitrz Re: Fajne strony dla dzieci 23.10.03, 12:19
        Zobacz na forum/ezabawy - tam cały czas mamy wymieniają się takimi adresami i
        t.d.
      • kminkiewicz Re: Fajne strony dla dzieci 21.01.15, 11:57
        na chomiku jest tego mnóstwo smile albo zwyczajnie wpisać w googla w grafikę smile
    • niedzwiedziczka Re: Fajne strony dla dzieci 23.10.03, 16:04
      www.alik.pl
      www.jojo.pl
      www.nauczmniemamo.pl
      www.dolinka.net.pl
    • Gość: tempus Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 20:53
      A nasza ulubiona strona to
      www.hitentertainment.com/bobthebuilder/uk/main1.html
      pozdrawiam
      • Gość: Renata Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.03, 20:09
        Zapraszam na www.rodzinali.republika.pl Tam spisałam linki do fajnych stron
        jaki znalazłam!
    • Gość: miśkowska Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.chello.pl 26.10.03, 11:11
      www.piccolo.pl/
      dzieci.best.pl/maluch/maluch.htm
    • Gość: SDD Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.dozynkowa13.lublin.pl 14.02.14, 18:38
      Zapraszamy na nową stronę, przygotowaną specjalnie dla dzieciaków - stronadladzieci.blogspot.com/ - CODZIENNIE NOWE AKTUALIZACJE!
    • z_usmiechem_na_twarzy Re: Fajne strony dla dzieci 11.03.14, 15:45
      Nasz synek lubi:
      ciufcia.pl/ i
      czytamliczepisze.pl/
      Na pierwszej stronce jest sporo zabaw manualnych. Na drugiej mnóstwo ćwiczeń logicznych, poprawiających koncentrację. Syn fajnie się przy nich bawi.
    • kalinta Re: Fajne strony dla dzieci 06.05.14, 23:19
      Na ekodziecki.pl możecie zagrać w Tropiciela Przygód, Niezwykła Księgę Przyrody i wiele innych smile
      • zaba456 Re: Fajne strony dla dzieci 13.05.14, 20:47
        Możemy też razem porysować, albo stworzyć komiks, zajrzyj do nas!
        • jez18 Re: Fajne strony dla dzieci 11.06.14, 18:47
          Teraz też przygotowaliśmy dla dzieciaków konkurs, w którym można zdobyć ekstra nagrody!
          Koniecznie nas odwiedźcie! big_grin
    • eatliveandlove Re: Fajne strony dla dzieci 18.06.14, 12:44
      wsiecidzieci.org/te-strony-warto-odwiedzic/

warto korzystac ze sprawdzonych zrodel, te nominowane do nagrody sa z pewnoscia bardziej wiarygodne
      • swietlik77 Re: Fajne strony dla dzieci 11.01.15, 06:56
        ja polecam też kreatywną zabawę na gierki.edu.pl/naklejki.htm (mini program graficzny online - nie trzeba nic ściągać ani instalować)
    • matkapolka6 Re: Fajne strony dla dzieci 22.12.14, 14:44
      polecam strone www.pokolorujswiat.blogspot.com z dużą ilością kolorowanek, nauką angielskiego oraz krzyżówkami dla dzieci smile
    • dadziuch Re: Fajne strony dla dzieci 21.07.15, 06:52
      Ja bardzo polecam serwis bambilada.pl . Jest on przeznaczony dla rodziców i dzieci. Poza samą muzyką dla dzieci są tam dla nich też bajki (audiobooki), a nawet dział karaoke wink.
      • babayagapatrzy Re: Fajne strony dla dzieci 21.07.15, 21:44
        wow, ale fajne propozycje
    • aoala Re: Fajne strony dla dzieci 27.07.15, 13:26
      Fajne gry i bajki są na stronie bajkowa.tv/ wszystko dobra odpowiednio do wieku, bez przemocywink można bezpiecznie puścić dziecku i nie martwić się, że zobaczy coś nieodpowiedniegowink
    • nauka_to_zabawa Re: Fajne strony dla dzieci 24.08.15, 16:29
      Zapraszamy do nas smile
      www.naukatozabawa.pl - jesteśmy platformą, która wspiera edukację poprzez zabawy.
      Wykorzystujemy quizy, rebusy, zadania i rywalizację, by pomagać dzieciakom przyswajać wiedzę.
    • kent88dan Re: Fajne strony dla dzieci 26.01.16, 12:59
      Ja mogę polecić bardzo dobrą stronę z bajkami - bajkowa.tv/ Można wybrać tam bajkę do konkretnego wieku dziecka, zaznaczyć opcję bez przemocy i widzimy od razu ile bajka ma.
    • lukiluki93 Re: Fajne strony dla dzieci 08.02.16, 14:50
      Generator haseł do gry w kalambury www.e-kalambury.pl może nie kolorowanki ale zabawa też fajna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka