Gość: ewcia77 IP: 195.117.159.* 23.10.03, 07:56 czy znacie jakieś fajne strony dla dzieci - z kolorowankami, rebusami itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frog73 Re: Fajne strony dla dzieci 23.10.03, 12:08 www.republika.pl/aholka To jest strona mojej koleżanki, polecam, spodoba się wszystkim. M Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Fajne strony dla dzieci 23.10.03, 12:19 Zobacz na forum/ezabawy - tam cały czas mamy wymieniają się takimi adresami i t.d. Odpowiedz Link Zgłoś
kminkiewicz Re: Fajne strony dla dzieci 21.01.15, 11:57 na chomiku jest tego mnóstwo albo zwyczajnie wpisać w googla w grafikę Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Fajne strony dla dzieci 23.10.03, 16:04 www.alik.pl www.jojo.pl www.nauczmniemamo.pl www.dolinka.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 20:53 A nasza ulubiona strona to www.hitentertainment.com/bobthebuilder/uk/main1.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.03, 20:09 Zapraszam na www.rodzinali.republika.pl Tam spisałam linki do fajnych stron jaki znalazłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.chello.pl 26.10.03, 11:11 www.piccolo.pl/ dzieci.best.pl/maluch/maluch.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDD Re: Fajne strony dla dzieci IP: *.dozynkowa13.lublin.pl 14.02.14, 18:38 Zapraszamy na nową stronę, przygotowaną specjalnie dla dzieciaków - stronadladzieci.blogspot.com/ - CODZIENNIE NOWE AKTUALIZACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
z_usmiechem_na_twarzy Re: Fajne strony dla dzieci 11.03.14, 15:45 Nasz synek lubi: ciufcia.pl/ i czytamliczepisze.pl/ Na pierwszej stronce jest sporo zabaw manualnych. Na drugiej mnóstwo ćwiczeń logicznych, poprawiających koncentrację. Syn fajnie się przy nich bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinta Re: Fajne strony dla dzieci 06.05.14, 23:19 Na ekodziecki.pl możecie zagrać w Tropiciela Przygód, Niezwykła Księgę Przyrody i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
zaba456 Re: Fajne strony dla dzieci 13.05.14, 20:47 Możemy też razem porysować, albo stworzyć komiks, zajrzyj do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
jez18 Re: Fajne strony dla dzieci 11.06.14, 18:47 Teraz też przygotowaliśmy dla dzieciaków konkurs, w którym można zdobyć ekstra nagrody! Koniecznie nas odwiedźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
eatliveandlove Re: Fajne strony dla dzieci 18.06.14, 12:44 wsiecidzieci.org/te-strony-warto-odwiedzic/ warto korzystac ze sprawdzonych zrodel, te nominowane do nagrody sa z pewnoscia bardziej wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik77 Re: Fajne strony dla dzieci 11.01.15, 06:56 ja polecam też kreatywną zabawę na gierki.edu.pl/naklejki.htm (mini program graficzny online - nie trzeba nic ściągać ani instalować) Odpowiedz Link Zgłoś
matkapolka6 Re: Fajne strony dla dzieci 22.12.14, 14:44 polecam strone www.pokolorujswiat.blogspot.com z dużą ilością kolorowanek, nauką angielskiego oraz krzyżówkami dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
dadziuch Re: Fajne strony dla dzieci 21.07.15, 06:52 Ja bardzo polecam serwis bambilada.pl . Jest on przeznaczony dla rodziców i dzieci. Poza samą muzyką dla dzieci są tam dla nich też bajki (audiobooki), a nawet dział karaoke . Odpowiedz Link Zgłoś
babayagapatrzy Re: Fajne strony dla dzieci 21.07.15, 21:44 wow, ale fajne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
aoala Re: Fajne strony dla dzieci 27.07.15, 13:26 Fajne gry i bajki są na stronie bajkowa.tv/ wszystko dobra odpowiednio do wieku, bez przemocy można bezpiecznie puścić dziecku i nie martwić się, że zobaczy coś nieodpowiedniego Odpowiedz Link Zgłoś
nauka_to_zabawa Re: Fajne strony dla dzieci 24.08.15, 16:29 Zapraszamy do nas www.naukatozabawa.pl - jesteśmy platformą, która wspiera edukację poprzez zabawy. Wykorzystujemy quizy, rebusy, zadania i rywalizację, by pomagać dzieciakom przyswajać wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kent88dan Re: Fajne strony dla dzieci 26.01.16, 12:59 Ja mogę polecić bardzo dobrą stronę z bajkami - bajkowa.tv/ Można wybrać tam bajkę do konkretnego wieku dziecka, zaznaczyć opcję bez przemocy i widzimy od razu ile bajka ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lukiluki93 Re: Fajne strony dla dzieci 08.02.16, 14:50 Generator haseł do gry w kalambury www.e-kalambury.pl może nie kolorowanki ale zabawa też fajna Odpowiedz Link Zgłoś