ka-ja 16.08.05, 16:41 Jaki obwód głowy mają wasze 5-6 miesięczne dzieci.Mój Kamil ma 45cm,wydaje mi się,że to dużo,ale sama niewiem.Kamil wogóle jest duży,dlatego jeszcze się nie zamartwiam,chce porównac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: obwod głowy 16.08.05, 16:43 Sprawdziłam w książeczce: Frutka w wieku 6 miesięcy miała obwód głowy 45 cm Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ja Re: obwod głowy 16.08.05, 16:44 No to już sie nie martwie!Dzięki serdeczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: obwod głowy 16.08.05, 16:44 moja ma 4ms ale w ksiazeczce sa tabele , mozna porownac Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: obwod głowy 16.08.05, 17:02 Moja Julia miała w wieku 3,5 też 45 cm. A pediatra powiedziała, że nie zaszczepi, dopóki nie obejrzy jej neurolog, bo troszkę za duża ta głowa. Ale usg przezciemiączkowe wyszło doskonale, a neurolog wyśmiała się z tych obaw co do rozmiaru. Jesteśmy z Wrocławia, byliśmy u dr Ujmy-Czapskiej, więc jak po dokładnycm badaniu powiedziała, że przecież z mała wszystko w najlepszym porządku, to była mega radość. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś