marzka69 16.12.04, 10:15 Muszę być sprawiedliwą mamą, więc oprócz dwóch moich chłopców umieszczę tu też imię mojej jedynej panienki. Magdusia jest śliczną dziewczynką, urodziła się 3 listopada 1995 roku. Marzena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Magdalenka 28.12.04, 13:39 Witaj. A ja mam na imię Magdalena i jestem bardzo zadowolona z mego imienia Pozdrawiam imienniczkę. Madzia Odpowiedz Link
maga30 Re: Magdalenka 09.01.05, 21:44 Witam. Ja też jestem Magdalena. Zadziwiające, ile to imię ma zdrobnień. Sama bym nie wymyśliła, ale inni potrafią... Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdalena1811 Re: Magdalenka 09.02.05, 10:58 Ja też ma na imię Magdalena i bardzo mi się ono podoba, ale nie przepadam za zdrobnieniem Magda. Wolę jak się do mnie zwraca całym imieniem. Odpowiedz Link
gosiaczek1970 Re: Magdalenka 14.03.05, 12:55 Cześć. Ja też mam najukochańszą córę Magdusię. I nie przypadkowo wybrałam jej imię Magdalena. Ładnych kilka lat temu mocno angażowałm sie w Ruch Odnowy w Duchu Świętym i własnie w podwarszawskiej Magdalence przeżywałam swoje pierwsze i nastepne rekolekcje. Poniewaz to był czas wspaniałych przeżyć postanowiłam dać swojej córce na imię Magdalena. Pozdrawiam wszyskie duże i małe Magdy i Magdusie Odpowiedz Link
forencja Re: Magdalenka 30.03.05, 14:27 Ja też jestem Magdalena I też mi się to imię baaardzo podoba, chociaż jest popularne Gosiaczku1970, ja co prawda nie należę do ruchu Odnowa w Duchu Św., ale jestem jego wielkim sympatykiem i spodobała mi się historia imienia Twojej córeczki Ucałuj ode mnie małą Madzię! Odpowiedz Link
kizdam47 Re: Magdalenka 30.03.05, 17:28 Ja też jestem Magdalena. Lubie zdrobnienie Magda, czasem Madzia, ale tylko w ustach niektórych osób. Natomiast Magdusia mówiła do mnie tylko moja mama i jej siostra - dawno temu. Pozdrawiam imienniczki Odpowiedz Link
feema-to-ja Re: Magdalenka 11.11.05, 19:15 Ja tez mam na imie Magda i tez jestem bardzo zadowolona z mojego imienia. Pozdrowka dla wszystkich Magd i Magdalen Odpowiedz Link
ariana1 Re: Magdalenka 03.09.06, 16:22 Witam Jestem mamą małej Magdalenki, która niebawem skonczy I rok swojego życia. Jest wesołą, grzeczną i przylepną dziewczynką. Najczęściej mówimy na nią Madziowa - kolejne zdrobnienie Odpowiedz Link
lena691 Re: Magdalenka 18.12.06, 16:53 To piękne imię sama tak mam!! I tez nie lubię jak ktos woła Magda, tylko Madzia. Pozdrawiam wszystkie Madzie i nie tylko Odpowiedz Link
ariana1 Re: Magdalenka 18.12.06, 18:32 Moja starsza córeczka wymysliła ostatnio takie zdrobnienie na Magdę - Madziuszka )) Odpowiedz Link
lenka_13 Re: Magdalenka 02.01.07, 10:41 Witam Duże i Małe imienniczki Należę do grona osób , które także nie lubią zdrobnienia Magda. Na mnie ,poza popularnymi zdrobnieniami, mówiono jeszcze Madzialena - mam sentyment do tego zdrobnienia Odpowiedz Link
kasiek751 Re: Magdalenka 15.12.08, 22:02 Niedługo spodziewam się narodzin córeczki a mój 5-cioletni synek uparł się by siostrzyczka miała na imię MadziaCiekawa jestem czy są jeszcze mamy,które zamierzają dać swoim córkom na imię Magdalena?pozdrawiam.. Odpowiedz Link