Dodaj do ulubionych

Ale mam doła

12.09.05, 11:31
Zawsze w poniedziałek mam doła muszę iść do pracy a dziecko zostawić w domu
potem w tygodniu jakoś się przyzwyczajam dobrze że w pacy mam chociaż kompa
bo forun dodaje mi otuchy.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28759069
Obserwuj wątek
    • kama72 Re: A ja rzekłabym: rozdarta z dołem 12.09.05, 11:48
      Ja Cię, Moja Droga, doskonale rozumiem! Mama Olka pewnie też.
      Co prawda od tygodnia dopiero siedzę w pracy, ale już wiem, co to znaczy.
      Swoją drogą to ja rozdarta jestem: tęsknię za małym i tamtą codziennością, a
      jednocześnie cieszę się, że mogę pogadać o czymś zupełnie innym niż dzieci i
      pomęczyć się nad innymi problemami.
      I teraz paradoks tego postu: co z tego, kiedy bez przerwy tu siedzę i gadam z
      Wami?
      • mkusiciel to prawda 12.09.05, 11:58
        Ja też myślałam, że w pracy będę mogła oderwać się od codzienności ale na forum
        rozmawiam tylko o dzieciach zresztą zauważyłam ostatnio że to mój ulubiony
        temat i jak tu nie myśleć o Kacperku.
    • mama_olka pewnie ze Was rozumiem:-) 12.09.05, 12:20
      ja akurat dzisiaj jestem bardzo niespokojna, bo Olek zostal z nowa niania i
      troche sie denerwuje, jak bedzie. Chyba sie nawet wybiore do domu w przerwie
      obiadowej... Na dodatek ostatnio Olek chyba zrozumial ze mama to mama i wybucha
      placzem jak chce go zostawic samego z tata. Dobrze ze mamy to forum (i ze nasi
      pracodawy o nim nie wiedzawink
      • kama72 Re: pewnie ze Was rozumiem:-) 12.09.05, 12:24
        No fajnie, że nie wiedzą!
        Trzymam kciuki za Olka i nową nianię!
        Mój na razie wita uśmiechem swoją nianię, że nawet zazdrosna trochę jestem, ale
        może też czeka mnie ten horror rozstania z rykiem...
        • mkusiciel Re: pewnie ze Was rozumiem:-) 12.09.05, 12:41
          Właśnie dobrze że nie wiedzą bo dzisiaj to chyba dostałabym naganę bo prawie
          nic nie zrobiła siedzę tylko i klikam, stukam po forum. Ja nie zostawiam
          narazie Kacperka z nianią tylko z Babcią i też na początku byłam trochę
          zazdrosna, że dziecko bardziej śmiało się do babci niż do mamy ale teraz już
          chyba zaczął kapować kto jest kto coprawda naszczęście nie płacze kiedy go
          zostawiam ale bardziej się śmieje kiedy mnie zobaczy jak wracam.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28759069
    • mmala6 nie chce Wam psuc humoru 12.09.05, 13:03
      ale Pracowdawca jak bedzie chcial to z latwoscia sprawdzi na jakich stronach
      internetowych kto i jak dlugo siedzi, hihismile)
      Pracowalam z informatykami wiec wiem co mowie, sama jak pracowalam przestalam
      wchodzic na niektore strony....
      Oczywiscie wszystko zalezy od kultury firmy i jakie tam u Was sa zwyczajesmile)
      • viviene12 oj mozna mozna 15.09.05, 13:22
        niestety... u mnie w pracy na komputerez, co poniektore popularniejsze stroyn
        byly poblokowane, a od czasu do czasu pojawial sie nawet komunikat ze moje IP
        zostalo zablokowane... Kilka razy prawie dostalam zawalu, potem juz mnie to tak
        nie bralo. A na dole pojawialo sie ostrzezenie, ze korzystanie z netu do celow
        innych niz sluzbowe moze sie skonczyc konsekwencjami dyscyplinarnymi. Lojalnie
        ostrzegali wiecsmile
    • ka-ja Re: Ale mam doła 17.09.05, 21:11
      bez sensu

> Zawsze w poniedziałek mam doła muszę iść do pracy a dziecko zostawić w domu
      > potem w tygodniu jakoś się przyzwyczajam dobrze że w pacy mam chociaż kompa
      > bo forun dodaje mi otuchy.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28759069
    • abit26 Re: Ale mam doła 19.09.05, 12:20
      Hej. Ja doła będę miała dopiero za dwa tygodnie bo wtedy wracam do pracy sad I
      do tego w pracy nie mam netu więc nawet z Wami nie pogadam sad
      • mmala6 a moze byc napisala wniosek do prezesa 19.09.05, 12:27
        zeby Cie podlaczyli do netu bo masz np kamere w domu i chcesz miec podglad na
        nianiesmile
        • abit26 Re: a moze byc napisala wniosek do prezesa 19.09.05, 12:37
          dobry pomysł, prezes napewno się zgodzi wink Ale chociaż wieczorami będę tu
          zaglądać, o ile jeszcze będę miała siły. Jak narazie nie wyobrażam sobie
          powrotu do pracy .... a to już tak mało czasu zostało sad
          • mmala6 szczerze wspolczuje 19.09.05, 12:40
            mi na sama mysl, ze moglabym isc na pol dnia do pracy sciska mnie w gardle."Na
            szczescie" do starej pracy nie mam po co wracac, a nowej brak....wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka